RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Gardenia -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.4.2013 13:55:55)

Честитки Миана [sm=bravo.gif],јас ќе земам благце оти ми треба шеќер,денес денот ми е тапа ми се иде некој да тепам,се некоја негатвина енергија околу мене,сите се нешто знаат, се прават паметни,туку ај да не се жалам[sm=smiley13.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.4.2013 14:00:28)

Bravo miana bravo....samo taka
I jas ke zemam blago poso po tapa od mene nema....samo za krevet sum...

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.4.2013 14:22:38)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Здраво девојки....
Јас на рапорт[sm=smiley36.gif]
Вчера требаше да полагам и отидов и си се вратив назад - професорот не ми беше таму ( ме заборавил [sm=zmeden.gif]) и така еве сега се вратив од полагање..Положив со 10 ка да ви се пофалам [sm=smiley1.gif]
И еве да се заблажите за мојот успех

[img]http://www4.slikomat.com/13/0404/zv4-kolaci.jpg[/img]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.4.2013 14:47:47)

Браво Миана [sm=bravo.gif], честитки и од мене.
Гардениа и Михаела 2010 - за покачување на енергетско ниво [sm=smiley1.gif]
[img]http://jamaica-gleaner.com/gleaner/20120629/business/images/icecream20120405c.jpg[/img]

Ring -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (4.4.2013 14:49:12)

Bravo miana [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..pa kolku sto se sekavam ti se so 10-ki polagas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

A od blakceto ke zemam edna ronka...na dieta sum [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

Jas ke stavam po edno kafe posle blagoto...a i za kraj na rabotno vreme
[img]http://ikieshotel.files.wordpress.com/2012/04/turkishcoffee21.jpg[/img]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (5.4.2013 9:39:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Bravo miana [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..pa kolku sto se sekavam ti se so 10-ki polagas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

A od blakceto ke zemam edna ronka...na dieta sum [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

Jas ke stavam po edno kafe posle blagoto...a i za kraj na rabotno vreme
[img]http://ikieshotel.files.wordpress.com/2012/04/turkishcoffee21.jpg[/img]

Pa taka nekako...Imam do sega edna 9 ka i tri 10 ki [sm=smiley1.gif]
Na dodiplomski ne bev vaka uspesna,bev ama ne do tolku..Sega epten mi pojde [sm=smiley36.gif]
Fala srcki na site sto mi cestitavte..Vi posakuvam i na vas mnogu uspesi vo zivotot...[sm=smiley31.gif]

Annet -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.4.2013 13:36:18)

Жени мили најими,ви пишувам конечно од Мојот дом,се вселуваме денес.прво со вас да споделам колку сум среќна.Од денес сме сами со мм и И.............
Многу ве гушкам ситееееее и ќе ве частам[sm=smiley1.gif] во барот покасно

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (6.4.2013 14:05:40)

Anet so sreka vseluvajneto vo noviot dom da bidete srekni i ispolneti so ljubov i da ja napolnete kukata so mnoooogu decinja
Btw ajde ovde da lobiram za mojot Lino Recept -BANANAVANILINO GLASAJTE !!!!! GLASAJTE !!! VI BLAGODARAM ODNAPRED[sm=smiley1.gif]

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (7.4.2013 16:11:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Туку да ви кажам пред некој ден една смешка, бевме до кај моите на гости и сега викаме такси да си одиме и јас ја носам Јана во корпа за бебина и корпава ја носам за рачки и таксистот излезен беше надвор од кола и ми вели Дај ми ја торбата назад ќе ја ставиме, и го отвора багажникот, јас се чудам која торба и му викам НЕ немаме торба, Ааа, вика, бебе било[sm=smiley36.gif] Така ќе ми ја ставеа Јана в багажник хихи, додуша темно беше не виде човекот

Ова денеска повторно се случи, што му е на таксистиве[sm=zmeden.gif]

Viktori -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (8.4.2013 15:38:20)

Жени мои, што правите?
Честитки Анет од мене, уживанции сега во домата.[sm=smiley36.gif]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 10:28:05)

Добро утро женички, ај да ве почестам со едно задоцнето утринско кафенце. Поздрав до сите[sm=bravo.gif]
[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/64459_10151413080354611_1697460692_n.jpg[/img]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 10:41:37)

OOO Anet,ajde ma da castis za domata - lele vi ljubomoram [sm=smiley36.gif]
So sreka da si ziveete,vo mir,ljubov i harmonija i da si ja polnite novata doma so decinja ....[sm=bravo.gif]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 10:49:32)

Четитки и од мене за новиот дом. Мислам дека нема ништо поубаво од тоа да имаш свој дом и никој да не ти се меша во ништо.
Поздрав!!!

Luci -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 11:07:32)

Честитки и од мене Анет, сте го решиле животното прашање

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 11:42:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

Е па ја ви реков да не се вреѓате, и сите модератори ви рекоа да не се вреѓате....нормално темата е заклучена сега. Штетата е направена.

ni rekovte nas? pa eden od moderatorite ili sto i da e bese toj sto vregjase. ama mozebi vo pravilata e toa dozvoleno. moderator moze da vregja i posle da ja zatvori temata.. kako bilo.
ama kako sto kaza stetata e napravena, temata zatvorena. se nadevam deka nema da ima drugi vregjanja po drugi temi.
i od mene imate golem pozdrav i prijatni razgovori na RR

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 12:33:18)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mila 28, vo sekoj slucaj site sme THE BEST majki , ne mi trebaat mene zborovi za Da se Dokazam kakva majka sum,toa moite deca sekojdnevno go sekavaat,i mnogu mi e gajle sto nekoj mi teoretizira ovde deka treba vaka- ne -onaka,hehehheheheeh bas me briga jas sum za mene odlicen roditel ,a i poveketo od vas istoto go mislat - NAJDOBRATA MAJKA

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:05:21)

beatris zosto mi brises od postovite nesto ,sto sum go kazala za da ja smiram situacijata,????? dali te zasegna nesto od toa????????????/ Gleam si gi seckala moite zborovi,si ostavala toa sto ti ogovara sto e ova??????
na sto licime nie??

Супер Нова -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:11:25)

Deluxe чил аут , ајде сите сеир фаќаат, па ви се мполам тука сме за да се релаксираме и зезаме, гет овер ит, и дај те нешо да се врати расположението додека рингераја не ги изгуби новите членови кои сигурно не се тука за ова... ќе части некој диезапам [sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:23:13)

hehhehhehehehe diazepamce ne e los predlog, treba a pocestime kako sto cestat pogore so blacko[sm=smiley1.gif] tuku muabetot mi bese seckate nesto sto e bas ok,sto e za smiruvanje na tenziite,tuku aje nema vrska kako sakate toa vi e rabota[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

mama_06 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:26:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Супер Нова

Deluxe чил аут , ајде сите сеир фаќаат, па ви се мполам тука сме за да се релаксираме и зезаме, гет овер ит, и дај те нешо да се врати расположението додека рингераја не ги изгуби новите членови кои сигурно не се тука за ова... ќе части некој диезапам [sm=smiley36.gif]

Е заостаната работа ти е диазепам или ,Диаз, нагалено.
Туку има ли некоја тема за ,,Супер Мајки,,? Дајте линк, ме разбирате од кој тип тема - преку глава ми е од супер мајки и слично. Имам да кажам нешто, а овде ако кажам гарант ќе биде избришано.

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:28:00)

mozes da otvoris takva tema mislam deka ke bide interesna
a i nema da se plasime deka nekoj ke ni izbrise se sto sme sakale da kazeme :)))

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:31:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

Мила28 јас ја избришав пораката бидејќи не и е тука местото. Се додека разговараме нормално, тогаш се е во ред и во рамки на темава која што е чат тема за било што. Бидејќи темата за обетки е заклучена, според правилата на таа тема не се дискутира и во ниедна друга тема додека истата не се отклучи.

Vo red..nema problem..samao ne mi e janso kako ne se set_ivte da ja zaklucite uste vcera koga pagaa "vistinski" navredi?? Mojot post ne bese navreda, bas naprotiv sum protiv navredi i omalovazuvanje i zatoa zastanav vo odbrana na majki koi ete mislat sprotivno od doticnata, a naidoa na takov precek .. ..pa ako ne se lazam pravilata treba da vazat za site podednakvo kako za poedini clenovoi taka i za moderatori i admin..so koe pravo nekoj se drznuva da osuduva do toj stepen..da posakuva odzemanje na roditelsko pravo....site bea protiv i go osudija toj stav, sramno,nisko i neeticki voopsto..

I jas se slozuvam so tebe mila28..Ne e vo red moderatorite da si pravat sto sakaat,,Vide deka e malcinstvo deka poveke ne ima nas majkite sto sme cedomorki i ajde sega ke ve zaklucam.Se iznapisav ogormen post POVTORNO na temata za busenje usi i za zal ne bese postaven zosto ste ja zaklucile vo meguvreme..mnogu kukavicki poteg Beatris Rr ne e vo red od tvoja strana vakvo beganje....Pa imalo i mnogu po zeski temi pa ne bile zatvarani/..Od sto begas? Vide deka site imame isto mislenje i deka pretra so tvoeto "pametuvanje "? Ajde srcka te molam,nemoj da razocaruvas-vrati ja temata da si kazeme sto imame i tebe da ti kazeme kakvi roditeli sme nie sto busime usi na malii deca!!!! Pozdrav od mene

mama_06 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:32:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

mozes da otvoris takva tema mislam deka ke bide interesna
a i nema da se plasime deka nekoj ke ni izbrise se sto sme sakale da kazeme :)))

А некој кој се разбира во интернет повеќе од мене да отвори, нема да е лоша идеја. Ако чекате на мене хехехехе, тапа сум за тоа. Ајде отворете и да си кажиме тоа што треба. Чекам.
Поздравление

Beatris -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:35:14)

Реков дека темата ќе се врати! И темата не е затворена затоа што ЈАС бегам од нешто, туку е затворена за општо добро на форумот. Кажете си мислење и крај, нити ви се наметнува некој нити се наметнувате. Секој има право да го изрази ставот со свои зборови, а има кој да гледа дали е на место или не. Крај на прикаската!

Beatris -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:36:50)

Слободно отворете каква сакате тема, ако нешто не е на место и тој пост ќе се избрише, бидете сигурни. Ако си е како што треба - бујрум!

Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>