mila28 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (9.4.2013 13:40:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06 ИЗВОРНА ПОРАКА: Супер Нова Deluxe чил аут , ајде сите сеир фаќаат, па ви се мполам тука сме за да се релаксираме и зезаме, гет овер ит, и дај те нешо да се врати расположението додека рингераја не ги изгуби новите членови кои сигурно не се тука за ова... ќе части некој диезапам [sm=smiley36.gif] Е заостаната работа ти е диазепам или ,Диаз, нагалено. Туку има ли некоја тема за ,,Супер Мајки,,? Дајте линк, ме разбирате од кој тип тема - преку глава ми е од супер мајки и слично. Имам да кажам нешто, а овде ако кажам гарант ќе биде избришано. I tema da otvoris ke ja zatvorat..neli dokolku ne se poklopuva so nivniot "mentalen sklop" :[sm=smiley1.gif] Tolku iskreno mi se "zgadi" od RR pravila(koi ne vazat podednakvo za skogo, nekoj napaga vrega i e premolceno i prifateno , a a ko probas da se odbranis..opp odma metlata ja zima)...taka da celi 3 godini kolku sto sum clen padnaa vo voda...i toa za eden den. Znaci sekoja cest navistina te biva...p.s. a i ne sum smao jas..znam 5-6 majki, drugarki koi bas od taa pricina ja napustija rr i mnogu retko pisuvaat. Nikoj ne eovde dolzen da slusa omalovazuvanje, a pak najmalku od tebe ADMINU.... i iskuliraj se malku izlezi, prosetaj ,vidi sto ima i sto se slucuva i nadvor od toj tvoj svet na fairy tales kade decata ne jadat smoki, nemaat obetki, legnuvaat vo 20h i ni slucajno ne smeat da pomislat da se rasplacat vo market
|
|
|
|