|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
27.5.2013 10:31:16   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

aj zdravo,denov mi e odvraten,me boli grlo i kaslam,lele se isporazbolev,denovive dali od vremevo bez vrska ladno ,pa i gosti,pa ne znae covek vise sto da oblece...i epten sum katastrofauser posted image

И ние сите дома се инастивавме од вчера. Денес и детево ќе го носам кај педијатерот да го ѕирне, оти за два дена јас одам на пат, па да знам какво дете оставам дома user posted image .

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 826
27.5.2013 12:30:10   
Mihaela 2010
Falavi zenski,ama ic ne me biva,i tazna sum,i luta i besna zaradi drugarka mi koja si go zagubi nerodenoto bebce vo 9 mesec...ne sakam da pisuvam vakvi raboti ama nemozam da se vozdrzamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 827
27.5.2013 12:34:45   
Bethany
жал ми е Михаела user posted image

Везилке и вие да оздравите што побргу ...

Јас еве пијам втора тура кафе сега со вас, па да правам ручек... малиот спие, кафенце, мир и тишина, па ово се непроценливи моменти за опуштање user posted image

Непосредна врска до пораките: 828
27.5.2013 12:37:57   
vezilka RR

Falavi zenski,ama ic ne me biva,i tazna sum,i luta i besna zaradi drugarka mi koja si go zagubi nerodenoto bebce vo 9 mesec...ne sakam da pisuvam vakvi raboti ama nemozam da se vozdrzamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 829
27.5.2013 15:45:43   
elenak
Леле Михаела како бе во 9-ти месец? Уф, стварно ми е жал, каква судбина е ова?
И мене глава ме боли, времево е стварно убитачно. Малава заспа ама ич не е по спиењето, не знам што дете ќе беше, ми се чини таман заспала ете ја станува. Арно денес имам гравче направено од вчера и не правам ручек па можам да ве ѕирнам, инаку толку ми е слободното време.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 830
27.5.2013 22:17:37   
Snowhite RR
Леле почнав и јас да се ветрееам, имав закажано на фризер денеска и заборавив да појдам. Бруки, како сега ќе се појавамuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 831
28.5.2013 9:20:29   
Martins mom
Добро утро девојки, нема ништо поубаво од утринско кафе на РР. Повелете

user posted image

Јас сега заминувам на гинеколог да се видиме со бебушката...can''t waituser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 832
28.5.2013 9:21:05   
deluxe
Добро утро!!!! како сте ?? си го пијам кафенцето и си размислувам треба на заболекар да се оди,уфф ме фаќа паника.Секој ден си одложувам ајде утре,ама ја претерав работатаuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 833
28.5.2013 9:23:11   
deluxe
user posted image
се зазборував ,заборавив кафенце да ве почестам,Ајде повелете

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 834
28.5.2013 9:30:32   
Tanjat7880
Dobro utro i od mene devojki,kako ste mi,shto ima novo?!Oddamna ne sum vi pishala no redovno ve citkam.
Ke si zemam jas od kafevo deluxe,ova utro bash mi treba,sinko moj e na ekskurzija ednodnevna,on vesel i srekjen a jas ni na zemja ni na nebouser posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 835
28.5.2013 9:33:19   
AnnaMolly RR
Тањааааааааа кај си ма ти? Те нема сто години!

Live and let live

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 836
28.5.2013 9:37:08   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Тањааааааааа кај си ма ти? Те нема сто години!

user posted image user posted image user posted image tuka,tuka sum si jas,me nema me nema pa ke se izgubamuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 837
28.5.2013 10:00:20   
sandriana RR
Еј, па знаеш ли колку фалеше твоето кафе? user posted image Ајде, части по едно, за да оправдаш отсуство user posted image

Непосредна врска до пораките: 838
28.5.2013 10:17:20   
Mihaela 2010
user posted image

Jas imam zmej vo grlovo pa ke pijam caj,koj e za neka poveli

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 839
28.5.2013 10:18:00   
Tanjat7880
user posted image
Eve,oddma,vrabotiF i eden tip da koga ke me nema ve opsluzuva i posluzuva!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 840
28.5.2013 10:27:19   
Bethany
Добро утро женски!
И јас ве дружам со кафе, што вика Мартинс Мам РР нема поубаво од утринско кафе на РР user posted image

Додуша ова ми е веќе второ, првото се излади, па сега на раат ово да го испијам.
Времето ме нервира, многу ми е ладно некако, а слушнав цел јун најавуваат оваков, дури од следна недела поладно user posted image

Ајде убав ден на сите, кој каде тргнал, кој што започнал да прави user posted image

Непосредна врска до пораките: 841
28.5.2013 10:39:57   
vezilka RR
Хе хе добар е типов Тања..добро утро и од мене. Мило ни е што те читаме повторно user posted image

Непосредна врска до пораките: 842
28.5.2013 10:48:16   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Хе хе добар е типов Тања..добро утро и од мене. Мило ни е што те читаме повторно user posted image

Vikash dobar e A?!Ako zabushava samo kazete odma ke go smenam,Jas SPIRO tehnika sum, se shto treba da rabotE e mrzlivo i nesaka!
E a ako vi e pogoden togash bash ke se raduvamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 843
28.5.2013 13:39:18   
ivoni4ka

lele mihaela sto kazuvas zalno mnogu zalno i bolno ne mi se veruva kako se slucilo imalo li nekoj problem lele lele sraja da e da ne se sluci na nikoj user posted image

Непосредна врска до пораките: 844
28.5.2013 14:04:45   
miana
Здраво девојки..Јас наминав да ве поздравам...Ај да ви се пофалам - полагав испит и положив со 9 ка..Инаку утепана сум,жива ненаспана,малоно ми стана во 04 ч а учев до касно вечертаuser posted image .. Сега се вракам на работа - имам плати за правење..Ве гушкам сите user posted image Немам сила за частење ,ке должам частенка user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 845
28.5.2013 14:35:40   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Здраво девојки..Јас наминав да ве поздравам...Ај да ви се пофалам - полагав испит и положив со 9 ка..Инаку утепана сум,жива ненаспана,малоно ми стана во 04 ч а учев до касно вечертаuser posted image .. Сега се вракам на работа - имам плати за правење..Ве гушкам сите user posted image Немам сила за частење ,ке должам частенка user posted image user posted image user posted image

9 ka ??sram da ti e...kakvo castenje kakvi bakraci....ne priznavam nisto pod 10user posted image user posted image
ajde mala sala,bravo miana neka se mnozatuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 846
28.5.2013 17:41:23   
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Честито Миана, па да частиш user posted image

Ајд јас да ве послужам овака за после ручекот . Повелете user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 28.5.2013 17:46:48 >

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 847
28.5.2013 18:02:37   
mosa
Здраво девојки..Јас наминав да ве поздравам...Ај да ви се пофалам - полагав испит и положив со 9 ка..Инаку утепана сум,жива ненаспана,малоно ми стана во 04 ч а учев до касно вечерта .. Сега се вракам на работа - имам плати за правење..Ве гушкам сите Немам сила за частење ,ке должам частенка

aaa miana bravo,bogami i za castenje e rabotava.
a inaku i jas da ve pozdravam nekako sum pozitivno raspolozena denovive,vsusnost utre mu e na Valentino rodenden,samo sto nie go slavevme vo sabotata,malku porano,poradi toa sto mazle utre odi na pat. i nemase da bide doma. Inaku polni 4 godini.Sega posto pomina guzvata so gosti si razmisluvam kolku porasnalo moevo detule.user posted image user posted image user posted image A i V si e sreken mnogu za rodenden si go dobi posakuvaniot velosiped,pa segaa e mnogi sreken

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 848
28.5.2013 21:16:52   
Snowhite RR
Леле жени што се случи или за малку ќе се случеше, за што сега можев да жалам и да тажам и да се зацрнам за цел живот.
Отидовме со Јана со количката да го земиме Михаил од градинка и си одиме накај дома и М одеше покрај си кинеше ливчина од една жива ограда и пошто се приближивме до раскрсница му реков ајде иди М до мене да те гледам коли поминуваат овде и дојде до мене и му велам оди покрај мене, застани кола иди да помини па ќе преминеме, арно ама наместо тоа, не знам што му текна, никогаш не направил така, тргна сам да ја преминува улицата, а кола идеше, јас кога го видов пред кола готово крвта ми замрзна, го изгазија реков, само вреснав и среќа во несреќа не возеше брзо и застана. Кога видов дека застана ми олесна, ама уште цел саат после тоа не можев да се совземам. Леле не ми се верува што можеше да биде. Обично така не прави секогаш гледаме пред да преминуваме улица, ама во дете верба нема. За лошто не треба многу

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 849
28.5.2013 21:48:18   
Палешка РР
user posted image

Миа истото го направи Сноувајт user posted image Татко и влегол во уредската аптека да купува нешто таа зад него стоела и во секундата ја снемало..ниту аптекарката не видела кога исчезнала. Таа се затрчала по удолницата за колички што е и право пред кола истрчала user posted image

Невозможни се, Господ да ги чува

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

kolicka
kaja123

Ve molam pomognete. Dali nekoj od vas koristel NEONATO knlicka i kako ste zadovolni? Ve molam za komentar.

da (35%)

ne (65%)

Број на сите гласови: 46

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!