|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
28.5.2013 22:15:10   
miana
Кај сте девојчиња..Јас да се изнаплачам тука...Многу тежок ден денес...Прво,Дариа ноќта стана во 04 ( веке утро ) а јас учев до касно во ноќта. Отидов на испит ,положив ( веке кажав и фала што ми честитавте - тоа е единствената позитива денес ) отидов на работа-обврски еден куп,не стигнав ни кафе да се напијам,спиев и работев..Дојдов дома,деца трчаат си играат,седнав да правам семинарска и да спремам испит ( до петок ми е дед лајн ) мм со обврски,срце ми спие и за крај Миа ми качува температура и моментално дежурам да видам до каде ке оди..инаку в опеток треба да има приредба ( да фрла капа во градинка ) и во понеделник има уште една приредба по англиски ... И така....

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 851
29.5.2013 16:13:00   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

user posted image

Миа истото го направи Сноувајт user posted image Татко и влегол во уредската аптека да купува нешто таа зад него стоела и во секундата ја снемало..ниту аптекарката не видела кога исчезнала. Таа се затрчала по удолницата за колички што е и право пред кола истрчала user posted image

Невозможни се, Господ да ги чува

Само Господ нека ги чува не се допазуваат

Инаку и мојава цуца миана сабајле стана во 4 и кога се разгуга, се расприкажа, се смее ли се смее, ко ден да е, јас се нервирам и викам спијај таму, ја нишам и ме изнервира и ја „фрлив“ на кревет, а таа мисли дека си играм почна да се смее и дури во 7 презаспа, ама џабе кога јас морав да се спремам за на работа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 852
29.5.2013 19:08:14   
deluxe
Добровечер девојки!!! Кој е за едно кафенце??
user posted image
На здравјеuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 853
29.5.2013 20:17:01   
Bethany
Обично не пијам навечер кафе оти не можам да заспијам user posted image
ама сега ќе се послужам, оти излегувам со другарка ми јеаааа, после подолго време малку тајм за мене.

Убава вечер за сите user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 854
30.5.2013 8:06:09   
deluxe
Добро утро !!! кој е за едно кафенце и благичко?Јас честам а имам и повод ,ај да си се пофалам роденден ми еuser posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 855
30.5.2013 8:23:28   
Mihaela 2010
Srekjen rodenden deluxe,da si ziva i zdrava...a tesko deka ke pomines samo so kafenceuser posted image user posted image
Jas denes stanav so mislata dela sme petok,ama steta -cetvrtok sme
I nokeska se ubiv od kaslanje,vise aman samo da ne ja razbolam M,denes se nadevam ke mi bide poarno

Непосредна врска до пораките: 856
30.5.2013 8:28:15   
deluxe
Благодарам благодарам!! ете и блакце почестив user posted image user posted image
а за кашлици не ми кажувај еве одд вчераuser posted image почна да си кашла и тоа квалитетноuser posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 857
30.5.2013 8:30:47   
Палешка РР
Среќен роденден deluxe user posted image user posted image user posted image

Леле како кашлам и јас...ух! Миа фала Богу престана, ама 10 дена се растури од кашлање user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 858
30.5.2013 8:34:02   
rina13
Среќен роденден Делукс, дај некоја поголема торта оваа нема да стигне за ситеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 859
30.5.2013 8:39:05   
deluxe
user posted image
еве и нешто за пиење повелете !!!

Непосредна врска до пораките: 860
30.5.2013 9:00:50   
Tanjat7880
Ooooo Deluxe,pa i ti porasna za edna godinka,PA CESTITAM I TI POSAKUVAM SE NAJUBAVO AMA BASH SE!!!

Непосредна врска до пораките: 861
30.5.2013 9:59:56   
sandriana RR
Среќен и од мене Делукс, жива, здрава да си user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 862
30.5.2013 10:30:02   
Bethany
Среќен роденден Делукс!
Ај еве и од мене, да биде доволно за сите user posted image

user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 863
30.5.2013 11:02:08   
Melanija RR
deluxe RR среќен роденден и желбите да ти ги исполнат user posted image и се најубаво user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 864
30.5.2013 11:31:27   
sandriana RR
А кафе нема сабајлечки, одма на шеќер се фрливме user posted image ?
Ај, јас частам денес, да се размрдаме
user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 865
30.5.2013 15:14:51   
Gwendolin
Како сте женски, гледам се зафатени, да се пријавам дека сум жива. Свеки си ја испратив, се рехабилитирав цела недела, сеуште рипам во сон, ама ќе ми помине user posted image user posted image .
Делукс да ти е среќен роденденот, жива, здрава и среќна да ни бидеш user posted image user posted image .
Моево бебуле демек поголемко, па ќе фатело ред за спиење...аха да, секој ден и се спие денски, а заспива само еднаш или два пати во неделата преку ден. Не можам да се пожалам кај мајка ми, ми вика етееее иста како тебе user posted image . Е тоа е, цел ден играме, шетаме, некој да ме слуша ќе си помисли колку ми е забавно секој ден. Забавно е ама почнав да се чувствувам како готвач, хранач, заспивач, шетач и забавувач за бебето, друга функција немам user posted image . Си ја сакам јас неа најмногу на цел свет, ама ми недостига момент на самотија, пола сат за мене...или цел ден.
Ај ај ви се изнаплакав, ама има еден куп мамички ќе ме разберат.

Само Вселената и човечката глупост се бескрајни. Всушност, за Вселената и не сум толку сигурен. - Ајнштајн

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 866
30.5.2013 15:20:11   
deluxe
te razbiram,jas sum slicna prikazna,user posted image e postojano vo race,duri momentot za mene go zamisluvam kako naucna fantastikauser posted image

p.s: blagodaram za cestitkite!!user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 30.5.2013 15:21:07 >

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 867
30.5.2013 19:46:07   
Bethany
Ох мори Гвендолин user posted image Ќе помине и рипање во сон user posted image
Инаку, да, и јас те разбирам, моето е поголемко, ама сепак, знае глава да зоврие и те како.
Јас синоќе си се организирав со другарка ми, таа има троје деце, ги стави во кревет, јас ово моето едно ама вредно, и си отидовме на винце и опуштање. Многу значи. Ако можеш така да си се организираш од време на време ќе си се родиш наново :)

Непосредна врска до пораките: 868
30.5.2013 21:37:09   
Gwendolin
Фала за разбирањетоuser posted image . Ееее како би излегла на пола сат ама нема кој да ја чува, туку ај ќе си пијам јас кафе пред компјутер со неа. Мм уште не се вратил од работа па дур цица бебушка да ѕирнам како сте ... и толку од паузата почна да трча по компјутерот.
Женски, ви посакувам пријатна вечер, да се наспиете, дечињата да ви нанаат како јагненца, настинатите да се опорават и утре по едно кафе сабајлечки да пиеме.

Само Вселената и човечката глупост се бескрајни. Всушност, за Вселената и не сум толку сигурен. - Ајнштајн

Непосредна врска до пораките: 869
30.5.2013 23:42:33   
miana
Жени,дај турете нешто да се напиеме,не ја бива вакаuser posted image
Ми се поврака веке...утре имам испит,учам со дрдорење цел ден...Имам и проредба и уште сега ме фака трема user posted image

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 870
31.5.2013 8:19:15   
Tanjat7880
user posted image
Eve tureno edno domakinsko kafe,petok e a ni predstoi tmuren,laden i dozdliv vikend pa ova moze malku ke ne "razbistri"!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 871
31.5.2013 8:36:41   
Палешка РР
ММмммм...Фала ТањаТ, што убаво не облажи.

Јас сум денес возбудена, превозбудена дури...како вистинска матурантка да сум user posted image
Изгледа како старејме така се будалејме user posted image
Многу се радувам на денешната прослава годишнина од матура, абе сон не ме фатил user posted image

Непосредна врска до пораките: 872
31.5.2013 8:39:26   
Tanjat7880
Epa Paleshka,ubavo oblecise da ne nastinesh ladno ke e,zemi si cador ke vrne da ne nakisnesh i PAMET VO GLAVA DEVOJKO da ne...
Aj ubavo pomini siuser posted image

Непосредна врска до пораките: 873
31.5.2013 8:53:39   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Epa Paleshka,ubavo oblecise da ne nastinesh ladno ke e,zemi si cador ke vrne da ne nakisnesh i PAMET VO GLAVA DEVOJKO da ne...
Aj ubavo pomini siuser posted image

Фала ТањаТ
Ќе носам кратко тесно фустанче, така лепршаво фризурче, штикли...памет ко 18 да имам...ама в глава е де user posted image
Ваљда и со чадор некој школски ќе се најде мајко му стара user posted image

Шала на страна, многу убави моменти од животот се овие user posted image

Непосредна врска до пораките: 874
31.5.2013 10:53:10   
Bethany
Палешка, убаво помини се user posted image

Јас на мојата десетогодишна не бев, за жал, ама белки ќе ја начекам таа за 20 години.
Додуша, во контакт сум со многу од нив, ама е убаво кога ќе се соберете заедно после толку години... Фаќа ме носталгија..

Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

zensko ime
Miki88

koe e poubavo?

hana (30%)

melanija (23%)

eva (47%)

Број на сите гласови: 296

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!