deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (31.5.2013 19:15:31)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana И да знаеш дека бев пресрекна а и во понеделник ке бидам пресреќна...Неописливо е со зборови..Треба да осетиш,вака колку и да зборувам не е исто..И јас прв пат кога керками имаше приредба незнаев какво е чувството,си мислев онака обично - ама кога излезе прв пат керками,јас неможев да ги сопрам солзите..Колку децата знаат да не издгинат до небо,тоа е едно чудо...Многу бев горда,се радував и да можев на глас ке викнев од среќа..На сите ви посакувам да си го осетите ова чувство...Мнооогу убаво,па уште со капите кога излегоа-крај,нема муабет..И на страната на општината наша има слики од приредбата и на ФБ страната нивна. Градоначалникот присувствува на секоја приредба до сега и ете имаат и заедничка слика на страната..Абе ептен беше Убаво... Честитки Миана[sm=bravo.gif]ти посакувам само среќни и исполнети моменти со твоите дечиња.Познато ми е тоа чувство и јас сум истата фииииуујј во облаци сум кога ќерката настапува,или на родителски средби кога е пофалена,сега имавме и успех по натпреварот по математика[sm=bravo.gif] неописливо е!! Дај боже секогаш да сме така горди на нашите дечиња
|
|
|
|