|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
13.6.2013 8:01:12   
moni teo
dobro utro user posted image i majki user posted image ajde klikajte imame uste eden i pol den user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1201
13.6.2013 11:29:57   
caciana
Dobro utro :Duser posted image

(Одговор на членот moni teo)
Непосредна врска до пораките: 1202
13.6.2013 11:31:49   
sandriana RR
Затаивте со кафиња жени....
Има денес некој да смучка брзинско кафе? user posted image

(Одговор на членот caciana)
Непосредна врска до пораките: 1203
13.6.2013 11:43:15   
rina13
user posted image Еве кафенце со саат да не се заборавите пиејќи и да ја забаталите игратаuser posted image user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1204
13.6.2013 12:08:28   
sandriana RR
хахаха, екстра е со тајмеров user posted image

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1205
13.6.2013 12:16:52   
Yummy Mammy
Ej sekoj den vikam, ke se fatam za rabota, i pak me vlecete tuka. Stisni like, stavi album, ej lepce so eurokremce.... ke me izbrkaat od rabota na kraj na nedelava!!! user posted image

Dajte edno sikter kafe i da se vratam na seriozniot del od rabotava!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1206
13.6.2013 15:38:09   
elenak
Добар ден женски, како оди работата? Јас цел ден скитав со бебка, се прибравме пред малку и сирото дете заспа експресно, ја изморив ептен user posted image Сега се фаќам за работа, да надокнадам.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1207
13.6.2013 17:20:54   
moni teo
elenak i nie se izmorivme vo vasiot grad bevme deneska na pazar user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1208
13.6.2013 19:39:24   
Mihaela 2010
dobro ima nekoj na forumov?
imam cuvstvo ko da sum samauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1209
13.6.2013 19:41:21   
Felly RR
Не си сама, ама сите гледаат албуми. И лајкуваат сликиuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1210
13.6.2013 19:47:15   
Mihaela 2010
pisav pa error
epten ne sum vo tek ovoj pat,ama od opravdani pricini,izbrisi mi gi neopravdanite ke se dokazam jas drug pat vetuvamuser posted image
Mihaela zaspa so 39 T ,pa kaj i da e ke stane ja koristam prilika inaku baska sme i sami mm e na teren i nedelava mi e zanikade

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1211
14.6.2013 6:27:54   
bucko mal
Dobro vi utro zeni,vi napraviv user posted image user posted image user posted image
napraviv I proja I revanija,koj za shto euser posted image
denes imav prekrasen den I celata sum happyuser posted image user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1212
14.6.2013 9:02:30   
sandriana RR
Буцко мал, браво за вредните твои раце user posted image Кафе испиено, благичко покасно, сега идеме на кликање user posted image
Втора тура кафе после ја частам, потсетете ме user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1213
14.6.2013 9:05:46   
Bethany
Добро утро!!!
Браво буцко мал и за кафе и за се што спреми, најадени, напиени, одиме уште малку да кликаме и да растуриме и денес user posted image
бај д веј, многу убаво сончево денес, таман после 4 попладне во прошетка user posted image

Непосредна врска до пораките: 1214
14.6.2013 9:08:43   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

user posted image Еве кафенце со саат да не се заборавите пиејќи и да ја забаталите игратаuser posted image user posted image

хахаха баш така
Леле какво чистење ме чека од 17 часоооот

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1215
14.6.2013 9:12:25   
Martins mom
Како сте утрово жени?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1216
14.6.2013 9:13:10   
Yummy Mammy
Dobro utro i od mene!
A be denes petok sme bile... user posted image cela nedela mi letna so vas, za rabota ne se fativ... user posted image Dobro e sto zavrsuva igrava...

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1217
14.6.2013 9:15:10   
Martins mom
Море не е добро што завршува играта, што рает си бевме....user posted image user posted image Кој ќе средува депонии по домаuser posted image А ја си мислев и од работа слободни денови да земам

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1218
14.6.2013 9:16:08   
rina13
Добро утро жени,ајде еден јуриш за финалниов ден

Непосредна врска до пораките: 1219
14.6.2013 9:43:43   
moni teo
jurissssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1220
14.6.2013 9:47:36   
mnm1986
ajde uste denes.odime na pobedaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1221
14.6.2013 9:51:33   
anaana
user posted image

ajde malku kafe, dodeka klikame... da se rasonime i da sme poefektivni :))

user posted image

(Одговор на членот mnm1986)
Непосредна врска до пораките: 1222
14.6.2013 9:55:12   
elenak
Победа ами какоuser posted image Ваква е ситуацијата кај мене, со една рака и давам на ќерка ми да јаде, измеѓу залчиња пијам кафе ама од другава рака маусот не го пуштам за жива глава user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1223
14.6.2013 9:57:19   
miana
Mamicki aj pomagajte..Koja bese onaa tema ( ne mozam da ja najdam ) za promena na odnesuvanjeto na decata dodeka se bolni??? Ke mi kazete li kaj da ja najdam? Moevo dete me zbudale ( pomaloto) ne saka cucla poveke,ne saka da spie vo krevetce..Zaspiva samo koga e PREmorena ,bukvalno koga ke padne od premor. Neznam veke sto da se pravi..Zaspa vo 23 ipol,prethodno spiena samo 6 casa ( od 06 do 12 ) a stana vo 03h vo srede nok,ne saka cucla,vristi i zaspa duri vo 08h nautro..Jas zbudaluvam,detevo posle tempetatura se pretvori vo zver..Jas i mm veke nemame sila da funkcionirame ...Uzas!! I se pojavcija afti vo ustata od T -rata i od togas veke ne saka da vidi cucla..Mi se place user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1224
14.6.2013 10:02:45   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Mamicki aj pomagajte..Koja bese onaa tema ( ne mozam da ja najdam ) za promena na odnesuvanjeto na decata dodeka se bolni??? Ke mi kazete li kaj da ja najdam? Moevo dete me zbudale ( pomaloto) ne saka cucla poveke,ne saka da spie vo krevetce..Zaspiva samo koga e PREmorena ,bukvalno koga ke padne od premor. Neznam veke sto da se pravi..Zaspa vo 23 ipol,prethodno spiena samo 6 casa ( od 06 do 12 ) a stana vo 03h vo srede nok,ne saka cucla,vristi i zaspa duri vo 08h nautro..Jas zbudaluvam,detevo posle tempetatura se pretvori vo zver..Jas i mm veke nemame sila da funkcionirame ...Uzas!! I se pojavcija afti vo ustata od T -rata i od togas veke ne saka da vidi cucla..Mi se place user posted image user posted image user posted image user posted image

Еве на миана КЛИК

Така е и кај нас секогаш user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.