|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
15.6.2013 12:01:16   
Bethany
Еве ме и мене девојки и на кафе и на благо...
Браво Сноу Квин што мислиш малку и на нас user posted image

Е па некако ко да ми фалат тие кремчиња и тортици да ги кликам, уште треба време да се навикнам.
Денес убаво ќе шетаме цеееееел ден, да надокнадиме за минатите денови user posted image
Убав ден на сите user posted image

(Одговор на членот Snow Queen)
Непосредна врска до пораките: 1251
15.6.2013 12:02:19   
bucko mal
I jas dva paketi si dobiv I bash sum srekna,se nadevam I na tie shto ke gi padaram ke bidat srekniuser posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen

Епа после 2 добиени пакета голем и мал Алми производи...редно е и со вас нешто да споделам....
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1252
15.6.2013 12:52:05   
amateuress
хехе, и мајка е, и тетка е, и сесра е :) епа редно време е едно кафе да пиеме јас и ти
во бт ќе сум од кај 5ти јули, па ако си расположена (не знам кога ти е термин) да се испрчиме негде по широк сокак.
ќе ти пишам пп штом дојдам

надвор од муабетот, на ова налетав денес, и иако, се разбира, имам силни ставови по некои од овие прашања, мислам дека поентата е МНОГУ ДОБРА!

Модератор: Надворешни линкови не се дозволени

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 15.6.2013 21:19:57 >

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1253
15.6.2013 13:40:14   
mommy_angels RR
надвор од муабетот, на ова налетав денес, и иако, се разбира, имам силни ставови по некои од овие прашања, мислам дека поентата е МНОГУ ДОБРА!

END THE MOMMY WARS

многу ми се свиѓа идејата... ама ова може да функционира само вака,во вид на проект...инаку неколкупати пробав да го кажам ова на некои жени и џабе е,некој едноставно мисли дека "моето е во ред и ничие друго " , user posted image

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 1254
15.6.2013 14:28:09   
rina13
Здраво девојки одмарате после натпреварот.Јас само да ве ѕирнам,поздравам и продолжувам со медитирање,одмарање и пасење на мозокотuser posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1255
15.6.2013 14:41:51   
mama_06
Добар ден, како сте? Ние чекаме да помине жешкото па ќе шеткаме. Поздрав до сииите маммички и дечиња!

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1256
15.6.2013 14:42:51   
AnnaMolly RR
Хелоу и од мене!
Јас морам да си се пожалам со детево. Еве 7 ден сме дома во изолација, изгубивме ред со јадење/спиење. А јас опсесивно-компулсивната се вадам од кожа ако во 14:00 не е заспан, ако не вечера во 19:00. Сега јаде кроасан за ручек во 15:00, пред 16:00 некогаш не заспива, јаде појадок во 11, вечера во 21, легнување во 23 часот user posted image
Арно рекле старите, не ми е жал што ќе се разболи, жал ми е што ќе се размази.

Од денес почнав построго, еве заспа пред пола саат. Ручавме на време во 13:00, се надевам ќе продолжиме како и порано. Детево 3 години има, првпат вака ми се случува да сум без ред user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1257
15.6.2013 14:54:37   
deluxe
ЕЕЕЕ... Анамоли чекај тек сега има да пробува да манипулира,јас веќе станав имун на манипулациите од ќерка ми ,ме вади од памет кога сака нешто да постигне одма ми измислува болестuser posted image Сабајле и запнав да го испие млекото,ми се инатеше,ама не и попуштив го испи,и потоа ми вика -ее мамо оти ме тераш со сила гледај сега ми се лоши и стомак ме болиuser posted image user posted image лежеше цело утро се тегнеше, да не знае човек како да постапи,дали е лага или вистина ај сега??user posted image user posted image
Туку дајте нешто сега на раат да си се почестиме
user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1258
15.6.2013 18:40:17   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Е, што би дала јас за едно вакво на раат барем 1 час без девца , без муж без никакви обрски.....user posted image

Ане и јас. Само е.ден саат, уф. Денес детево ме умре начисто. Денес има силаза десет деца, а не е спиен.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1259
15.6.2013 20:37:11   
Mihaela 2010
Dobro vecer zeni
Uff i ja iscrpena posle dve neprespieni nokji radi temperaturava mm vcera me iznenadi na vrata dojde od teren samo vikendov pa me spasi malku .
Inaki detevo isto me polude i ona nespiena abe zuvec neviden

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1260
15.6.2013 20:43:52   
Палешка РР
Не да ме умре детево, туку чадам user posted image
Така и Миа вчера везилка, стана во 8, заспа во 23 часот...и в кревет мислам трчаше...затоа денес ја повтори повраќањето user posted image

Нека се смени нешто оти заминав во вечните ловишта user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 15.6.2013 20:45:08 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1261
15.6.2013 21:48:13   
Melanija RR
Здраво и од мене user posted image
Јас верувам во добар маркетинг и спонзорства,па синоќа кога бевме да пазариме одма со око го уловив Алми кремчето на Винчини user posted image и му викам 5 дена те гледам ама сега ќе те јадам.Така фино си го измацкавме милина user posted image
Ете покрај награднава игра си открив ново убаво кремче

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1262
15.6.2013 22:37:41   
sandriana RR
Жени мили, како сте ми?
Еве, ние едвај се заспавме, прекршивме ред, доцна се прибравме од Баскер фест, па сакаше дете да продолжи со забавата. Ама, успеав да ја легнам, па ќе и се придружам и јас кај и да е user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1263
15.6.2013 22:48:06   
Bethany
Што е тоа денеска со децата... Многу сонце изгледа, не сакале ништо да пропуштаат.
Ние бевме надвор, одевме некаде на пијачка сите и додека се сместивме син ми се вцрвенел, се стуткал, се зашеметил од сонцето. Не е уште навикнат изгледа user posted image Мирен, мирен ко бубачка седеше, си викам отсега првин еден круг по сонцето па тогаш во кафич user posted image

Убава вечер на сите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1264
15.6.2013 22:51:41   
Felly RR
Море, ние немаме гајле, ни од сонце ни од умор. Бевме денес на планина - кај моите на викендичка, и конечно во 3 заспа Матеа, ние мислиме ќе спие детево сега 2 саати (премореноuser posted image ) а таа за пола саат се разбуди да си продолжи со играта.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1265
15.6.2013 23:10:55   
rina13
Ние сега се успавме,после 2 саати молење и испиени 2литра сок.Што му стана на детево,ко буре без дно е со течностиве се утепа трчајќи денес и еве ја се комираше,па викам ајде да ве ѕирнам пред да се комирам и јас.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1266
16.6.2013 8:07:23   
Calypso
Добро утро жени! Кој во недела што прави, јас рано ранам... малиов се разбуди во 6, сега пак спие, ама мене што не ми се спие, проблем е. Нешто настинат е, ама ништо чудно, времево не беше баш „мирно“ последниве денови.
Него... сте за кафенце? user posted image
user posted image

Очекувам известување за дружба во живо после јунскиов реванш да прославиме.
И како што напоменав, сакам да ги донирам пакетите (мислам дека два имам добиено), ако има заинтересирани, ајде да ги дадеме на некој што од срце ќе им се радува user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 1267
16.6.2013 11:28:01   
Bethany
Не сум за кафе, две се имам напиено од сабајле и тоа ми е премногу, ама сокче сакам user posted image
Мене ми е убаво сега кога времето се стопли помалку сон ми треба, дури и ако спијам повеќе после не се осеќам убаво, цел ден сум поспана.
Ние од сабајле надвор, сега се прибравме, да искористиме додека е посвежо, после не се излегува. Сега ќе го ставам синко на спиење, па и јас да се релаксирам, можеби некоја книга, имам три започнати user posted image
За дружба, ќе биде нешто наскоро, мириса ми на тоа user posted image

Убав ден на сите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1268
16.6.2013 14:29:06   
Carrie RR
Ја утепав другарка ми од чекање за нашето неделно кафе, морам да земам од тука едно user posted image Веќе почнавме да се спремаме за дружба, ќе ве известиме, може ќе ни требаат предлози за убаво да ја договориме и да си прославиме user posted image

Убав ден РРајки user posted image

Непосредна врска до пораките: 1269
16.6.2013 15:22:55   
sandriana RR
Ајде добар ден девојки user posted image Ние утринското кафе го испивме на Средно Водно,ми недостигаше многу глетката од горе. Си наполнив малку позитивна енергијаuser posted image Т се изнатрча до другар и од комшилук, и веќе на симнување заспа во кола. Така веќе рано завршивме и со ручек, чекаме да помине жегава надвор, и пак да ја здувнеме негде user posted image .
Пријатно попладне на сите, па од утре пак Јово на ново, понеделнички.

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 16.6.2013 19:51:14 >

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 1270
16.6.2013 17:44:46   
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Ајде добар ден девојки user posted image Ние утринското кафе го испивме на Средно Водно,ми недостигаше многу глетката од горе. Си наполнив малку позитивна енергијаuser posted image Т се изнатрча до другар и од комшилук, и веќе на симнување заспа во кола. Така веќе рано завршивме и со ручек, чекаме да помине жегава надвор, и пак да ја здувнеме негде user posted image .
Пријатно попладне на сите, па од утре пак Јово на ново, понеделнички.

Ех да знаев,и ние богами. До ручек седевме, се изнашетавме, се изнаигравме, мераци. А патем шро има вечер на баскер знае некој?

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 16.6.2013 19:51:28 >

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1271
16.6.2013 22:05:04   
Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

хехе, и мајка е, и тетка е, и сесра е :) епа редно време е едно кафе да пиеме јас и ти
во бт ќе сум од кај 5ти јули, па ако си расположена (не знам кога ти е термин) да се испрчиме негде по широк сокак.
ќе ти пишам пп штом дојдам

Ја ќе чекам пораче, а за терминот уживај-крај на ноември, имам ја уште многуuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 1272
16.6.2013 23:05:33   
Snow Queen
Јас денес јадев Биг Мек....хахах не ми се верува, имам толку луда и откачена братучетка од србија, на која и текнало дека си го сакам Mc, и по пријатели ми пратила во Скопјеuser posted image мх мх како си се најадов.user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Непосредна врска до пораките: 1273
16.6.2013 23:18:23   
Felly RR
user posted image
Ајде мало освежување - честамз а новиот аватар!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1274
16.6.2013 23:32:42   
elenak
Felly ти си? Не те познавuser posted image Добро би ми дошло освежувањево иако само на вакви сум денес, цел ден си кукам од жешкото а мм гајле нема. Тој и на +50 може да функционира без проблем, не знам што човек е. 

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.