|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
19.6.2013 13:26:11   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Алал да ти е Мианке за сладоледот,како убаво ќе ме освежиш после синоќешната забаваuser posted image user posted image .
Си поминавме супер за роденденот ,утрово го поминав во суредување на куќата,е сега ќе си се освежам со сладоледчеuser posted image

A kamo sliki od rodendenot?
Neka i e sreken rodendenot,gooolema da raste i uspesi da redi.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1326
19.6.2013 13:35:29   
Yummy Mammy
Miana stavi mi te molam 3 topki sladoled po tvoj izbor, a jas ke stavam kafe user posted image
Jas eve se ladam na promaja posto nemame klima vo novata kancelarija, citam nervozni postovi tuka i si mislam koj koga posleden pat imal sex user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1327
19.6.2013 13:40:12   
deluxe
user posted image user posted image user posted image user posted image Јами мами ме изнасмеа со прашањево за кој кога последен пат имал.. ,знаеш може си во право,user posted image user posted image тоа чудо прави големи промени во расположениеuser posted image
Мианке ветувам ќе објавам слики,само да најдам некоја слободна минутка,и мене ќе ме видите конечноuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 19.6.2013 13:41:02 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1328
19.6.2013 13:44:14   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Miana stavi mi te molam 3 topki sladoled po tvoj izbor, a jas ke stavam kafe user posted image
Jas eve se ladam na promaja posto nemame klima vo novata kancelarija, citam nervozni postovi tuka i si mislam koj koga posleden pat imal sex user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sto mislis jas koga posleden pat sum imala sex? hahhahaha user posted image

Непосредна врска до пораките: 1329
19.6.2013 13:47:30   
dostickage
razmisli za sebe si, podobro kje ti bide.
mislam ako mozes da se setis

Непосредна врска до пораките: 1330
19.6.2013 13:51:57   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Sto mislis jas koga posleden pat sum imala sex? hahhahaha user posted image

So ogled na toa sto se rasfrlas so sladoledi, boga mi skoro user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1331
19.6.2013 13:53:46   
sandriana RR
user posted image
Да не се жалите дека ви е жешко, девојки ТУУУУШ user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1332
19.6.2013 13:57:53   
Yummy Mammy

user posted image user posted image user posted image
Ej sala na strana, vcera koga sum vlegla u kada zaedno so dvete deca, ni sama ne veruvav deka e vozmozno da ne sobere user posted image Ama mnogu mi bese toplo, decava stom gi zemav od rabota odma gi butnav vo kada da gi tusnam zasto celi bea ulepeni i smrdeni, a od mene pot tecese i si vikam: ma koj mu e-- mater, sega ako ne vlezam nikad (sama bev doma, i nevozmozno e jas da se tusiram, a decava da mi trcaat niz kuka). I taka si se ladevme site tri zenski u kada... i edno bratce vo mese... user posted image

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 19.6.2013 13:58:14 >

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1333
19.6.2013 13:58:13   
miana

< Поракaта ја уредил miana -- 19.6.2013 14:12:39 >

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1334
19.6.2013 13:59:36   
miana

Ej sala na strana, vcera koga sum vlegla u kada zaedno so dvete deca, ni sama ne veruvav deka e vozmozno da ne sobere user posted image Ama mnogu mi bese toplo, decava stom gi zemav od rabota odma gi butnav vo kada da gi tusnam zasto celi bea ulepeni i smrdeni, a od mene pot tecese i si vikam: ma koj mu e-- mater, sega ako ne vlezam nikad (sama bev doma, i nevozmozno e jas da se tusiram, a decava da mi trcaat niz kuka). I taka si se ladevme site tri zenski u kada... i edno bratce vo mese... user posted image

Bratce a ? hahaha si kaza .. Neka e zivo i zdravo .... user posted image

Непосредна врска до пораките: 1335
19.6.2013 14:04:56   
deluxe

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1336
19.6.2013 14:05:35   
mommy_angels RR
ах Сандриана си замислувам ладен туш ,а потоа ајс кафенце во полузатемнета климатизирана user posted image соба и некое летно филмче,а ме чека одење по жештинава во градинка по детето па после готвење ручек и трчање по малото до 10 часот вечер user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1337
19.6.2013 14:24:05   
Yummy Mammy
mommy_angels a da gi butnes dvete deca pod tus i ti so niv, i toa da pravite porucekva? a za rucek, jadete cresi, i onaka e toplo, ne se gotvi user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1338
19.6.2013 14:26:22   
mommy_angels RR

mommy_angels a da gi butnes dvete deca pod tus i ti so niv, i toa da pravite porucekva? a za rucek, jadete cresi, i onaka e toplo, ne se gotvi user posted image user posted image user posted image

ооооооооооооооооооооо УТОПИЈА

Непосредна врска до пораките: 1339
20.6.2013 9:33:03   
mommy_angels RR
е си го сакам Скопјево со сите негови доблести и маани,ама 27 степени во 9 сабајле бе ??????? Изгледа би го сакала уште повеќе кога би можела овие три месеци да се преселам на планина user posted image user posted image user posted image ....ајде добро утро ,од мене едно кафенце user posted image

Непосредна врска до пораките: 1340
20.6.2013 9:40:42   
AneLav RR
И јас си го сакам Скопје ако е топло 30 години зивеев во најубавата населба Аеродром, откако се преселив овде само тажотии сум не познавам никој ни кафенце да се напијамuser posted image
Ај пијам едно со тебе да си се потсетам на моето Скопје кое ако нема езеро повеќе си го сакам од Струга!!
Јас те частам сладолед
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1341
20.6.2013 10:27:16   
mommy_angels RR
фала на сладоледчето,навистина ми треба,излегував до банка и надвор е страшно user posted image , еве и јас идам струшко за продолжен викенд,ми требаа два три дена одмор и еве среќичка идеме на планина user posted image ,ајде па ти убава ти е тебе релацијата Струга-Скопје,еве за кафенце јас те дружам секое утро

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1342
20.6.2013 14:32:44   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Па тебе ако не те турнат , ти неможеш да запалиш бе Миана!

Хахахааа! Е фино лепо лепо си ме изнасмеала.
А јас па да не бидам дрска, да не и го лепнам пошто нешто стварно слабо работат мозочињата на рингерајки во последно време!
Мило ми е што помогнав со идеи кога нема други!

па и ти си член на РР можеше наместо да лепнуваш,ти да ја отвориш темава,на пример...

Ало членка прием, јас како членка не можам да ја отклучам темата Плажа, предлогот беше да се отклучи пошто ја знам темата од лани а нема 100 страници! А не да отварам нова! Значи отворете ја плажа, допишете ги 100 страници летово, па продолжете си на дрндрнрајки!
Јас стварно не гледам што не беше јасно!! Затоа и лепнувам јбг!

Непосредна врска до пораките: 1343
20.6.2013 14:34:36   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Па тебе ако не те турнат , ти неможеш да запалиш бе Миана!

Хахахааа! Е фино лепо лепо си ме изнасмеала.
А јас па да не бидам дрска, да не и го лепнам пошто нешто стварно слабо работат мозочињата на рингерајки во последно време!
Мило ми е што помогнав со идеи кога нема други!

па и ти си член на РР можеше наместо да лепнуваш,ти да ја отвориш темава,на пример...

Ало членка прием, јас како членка не можам да ја отклучам темата Плажа, предлогот беше да се отклучи пошто ја знам темата од лани а нема 100 страници! А не да отварам нова! Значи отворете ја плажа, допишете ги 100 страници летово, па продолжете си на дрндрнрајки!
Јас стварно не гледам што не беше јасно!! Затоа и лепнувам јбг!

eve i za tebe user posted image
user posted image user posted image

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1344
20.6.2013 14:36:01   
Felly RR
Плажата е одамна затворена Ципи Рипи. Пак има тема за муабетење, ако сакате може и да ја прекрстиме. Ако повеќе ви се допаѓа Плажа да биде за летниов период.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1345
20.6.2013 14:36:27   
miana
Кога се работи за предлози стварно не ми е јасно како на никој не му текнува да ја отвори пак РР Плажа, па таму да се префлат разговорите.

Jas ovde nikade ne citam da se otkluci tuku da se otvori..user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 20.6.2013 14:38:19 >

Непосредна врска до пораките: 1346
20.6.2013 14:40:58   
kikicka
пА ДОБРО мИАНА ТРЕБЕ ТРЕБА УБАВО ДА ТИ СЕ НАПИШЕ ШТО ТОЧНО СЕ МИСЛИ ЗА ДА МОЖЕШ НЕЛИ ДА РАЗБЕРЕШ!

Кога се работи за предлози стварно не ми е јасно како на никој не му текнува да ја отвори пак РР Плажа, па таму да се префлат разговорите.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1347
20.6.2013 14:42:22   
Cipi Ripi

Абе ти сериозно си имаш проблем, кој се фати за тебе, ниту те спомнав ниту ми е гајле за тебе. Што си преправаш постови ?? Сама се местиш од што толку ти сече или така ти одговара. Фрустрации лечи ти, после преуредуј постови!
Ало жено читај горе, не да се отвори туку да се отвори ПАК!!! Колку што знам овде нема ниту една иста тема, а рр плажа не допишана!!!

Непосредна врска до пораките: 1348
20.6.2013 14:45:05   
miana
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1349
20.6.2013 14:46:20   
Felly RR
Ги замолувам сите, дискусијата да се врати на едно нормално и достоинствено ниво!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

mesovit brak
zelba

da li mislite deka dete vo mesovit brak treba da znae od vete religiji ili samo od edniot roditel vo konreten slucaj tatko Albanec-majka Makedonka

ve molam na odg vo komentar (97%)

ve molam vo konetar odg (3%)

Број на сите гласови: 35

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!