|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
17.6.2013 7:40:02   
Палешка РР
Аватар треска ја зафатила РР user posted image
Добро утро user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1276
17.6.2013 8:49:36   
rina13
Ајде доброутро и од мене девојчиња.Ново старо што има?user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1277
17.6.2013 8:59:09   
mama_06
Добро утро, убав ден на сите.

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1278
17.6.2013 9:05:57   
Mihaela 2010
Dobro vi utro,srekjna skratena nedela
Eve me mene konecno imam kompjuter user posted image

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1279
17.6.2013 9:23:12   
Yummy Mammy
Dobro utro i od mene. Jas se raspisuvav vo druga tema, ama ke si go premestam postot tuka.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Znaci nasata ulica se vikase "13 Juli" i uste pred 5 godini ja smenija vo "Majka Tereza", no ne im bese registrirana vo sistemot i site se vodevme na stara adresa. E zimava konecno ja obelezaa, postavija tabli, pred dve nedeli vadev pasosi za decata i mi rekoa staroto ime zaboravete go, ne postoi veke, vo sistem e sega "Majka Tereza" i morate da gi smenite dokumentite (zasto sega jas i mm sme na "13 Juli", a decata na "Majka Tereza"). Za luge, vikendov da osamne nova tabla na "Adolf Nekoj-si"! Taman dobivme NOVO ime na ulica, od vikendov imame USTE PONOVO!!! Ako se javam vo grad Skopje, mislite li deka ke znae nekoj da mi kaze na koja ulica ziveam?!
user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1280
17.6.2013 9:27:58   
mommy_angels RR
ах yammy mammy на големи маки си ти user posted image , ај добро утро и од мене ,јас нешто расположена сабајлечки,ајде повелете user posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1281
17.6.2013 9:29:03   
deluxe
како сте девојки?? мене некако тешко ми оди расонувањето,изгледа и неделава тешко ќе ми почне.утре спремам роденден за ќерками ама ме мрзииииuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1282
17.6.2013 9:33:40   
mama_06
a kakva vi e tortata?

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1283
17.6.2013 9:37:00   
sandriana RR
Добро утро и пријатна работна недела user posted image
Mommy_angels, јас ќе си се послужам, нешто гладна посабајлечки сум, а ова твојов појадок мами user posted image
Ајде, убав ден, па се читаме покасно за кафе пауза user posted image

Непосредна врска до пораките: 1284
17.6.2013 9:42:47   
Yummy Mammy
Aj HELP, ne mi iskaca slikata vo "Kolku trosime za bebe".
Moze nekoj da ja uredi, pls? Thanx!user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1285
17.6.2013 10:04:15   
Bethany
Добро утро!
Женски, дојде лето!!!! Колку е топло дури од сабајле user posted image Долго чекано лето. Ај сега за некоја недела па ќе се жалам од жешково, кој ќе ни погоди нели user posted image
Денес во план немам ништо освен стандардните обврски, наспана сум од тоа таблета за алергија се комирав, леле луѓе што зашеметуваат user posted image
Така, убав ден на сите, па се дружиме user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1286
17.6.2013 10:35:10   
Melanija RR
Добро утро рингерајки user posted image
Што убаво нови аватари ех најмногу ме веселат ,јас секоја недела би го менувала мада вака е на 1 месец user posted image

Фати жеското па сега обврските ќе треба да ги завршувам рано сабајлечки со пензионеритеuser posted image баш сега треба пак по лекари и крв да се мафтам
mommy_angels јас ќе си земам крофна user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1287
17.6.2013 12:14:34   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro vi utro,srekjna skratena nedela
Eve me mene konecno imam kompjuter user posted image

Eve me i mene ..Zdravo na site ..
Sto znaci ova skratena rabotna nedela? Ima nekoj praznik ???
Pozdav do site

Непосредна врска до пораките: 1288
17.6.2013 12:50:07   
Mihaela 2010
pa u petok ne se raboti,zadusnica e

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1289
17.6.2013 13:41:31   
Felly RR
Продолжен викендддд! Јееееееееее!!! Мене уште понеделнички ми е смаченоuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1290
17.6.2013 14:00:30   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

a kakva vi e tortata?

Торта од слаткарница порачав,со хелоу кити(омиленото од керка ми)user posted image
Инаку никогаш не порачувам торти,сама ги правам и обожавам да ги украсувам со фондан,но ете годинава така ќе поминеме,поради обврските со user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1291
17.6.2013 21:12:40   
Bethany
Каде сте женски, како сте?
Јас нешто едвај гледам на очите, ама рано ми е за спиење. Не знам што ми стана, од се по малку изгледа.
Делукс, утре ли е роденден на ќерката? Убаво да поминете user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1292
18.6.2013 9:01:05   
mama_06
Добро утро. Се наспавте невести? Ајде сите на нога, силно светнал ден!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1293
18.6.2013 9:16:30   
Felly RR
Добро утро и од мене.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1294
18.6.2013 9:17:13   
sandriana RR
Денов од 5ипол ми е почнат user posted image
Ајде, кој ќе части кафе, да се дорасониме ? user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 1295
18.6.2013 9:23:56   
rina13
Јас денес ќе се гребам кафе од сите по малкуuser posted image ме мрзи да варамuser posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1296
18.6.2013 9:31:28   
anaana
user posted image

user posted image

jas sum na nesto epten ICE, na rabota e pekol, prozorive skoro i da ne se otvaraat, klima nema.... vcera nekako izdrzavme za denes ne garantiram user posted image

Непосредна врска до пораките: 1297
18.6.2013 9:44:29   
Bethany
Добро утро !
И јас сум станата од 6 и нешто user posted image Колку работа завршив од сабајле, и еве скоро 10 јас сум веќе преморена user posted image
И јас сум за нешто АЈС, на ово жешково ќе прија.
Убав ден женииии !

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1298
18.6.2013 9:45:09   
rina13
Ова со ледов го земам и се телепортирам на егзотична плажа САМА и уживам во звуците на морето.Ама забегавuser posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1299
18.6.2013 10:50:04   
mommy_angels RR
aj dobar vi den od mene,zemam od ova zamrznatoto i eve na sto se smeam jas celo utro
"87-годишниот Блажо ја објавил „тајната“ за добивање на машко дете, бидејќи не сака таа да оди заедно со него во гроб. Неговиот рецепт досега се пренесувал од колено на колено, но конечно Бајо се смилувал и одлучил да ја сподели со светот.

„Да добиете машко дете мора да се придржувате кон 3 режими. Тоа е разликата во годините помеѓу брачните партнери, овулацијата и режимот на исхрана. Секои 7 години половите органи се „обновуваат“, т.е. на 14, 21, 28, 35, 42 и 49 година од животот.

Кога еден од партнерите во бракот ќе ги наполни овие години, се раѓа дете од неговиот пол. Ако еден брачен партнер има 21 година, е во предност да добие дете од својот пол се додека другиот партнер не наполни 21 година“- изјавил Шушкавчевиќ.

Предност да добијат син, исто така, имаат жените чии маж е постар 5, 6, или 12, 13 години од својата сопруга. Исто така, според овој приоритет предност за машко дете имаат и оние парови каде жената е постара од една до две години од нејзиниот партнер.

“Докажано е дека во семејствата кои имаат две деца, ако едното е постаро од другото седум или 14 години, мора да бидат ист пол, освен ако жената останала бремена третиот ден пред овулацијата, или третиот ден по овулацијата. Овој период е исклучок, бидејќи ако остане бремена три дена пред овулацијата и роди машко дете, за жал тоа ќе мора да биде ретардирано. Ова треба да го знае секоја двојка, затоа што љубовните занеси во текот на три дена пред овулацијата можат да бидат опасни “, заклучува овој „експерт “за машки деца.

Бајо вели дека за добивање на машко дете важно е да се јадат солени јадења и сите салати освен спанаќ и зелка, а во меѓувреме задолжително да се контролира таквиот режим на исхрана со докторот.

„Жената не треба да биде уморна, депресивна и настината два дена пред овулацијата, односно ако добие овулација 14 дена по менструалниот циклус, треба да се утврди вистинската температура, затоа што на тој ден се зголемува температурата за неколку степени, и тоа е вистинско време, или следните 12 часа, за добивање дете од машки род”, открива Шушкавчевиќ. “

Сигурен знак дека жената носи машко дете, како што кажува овој познавач на „тајната на машкото потомство“, е тоа што во првите месеци од бременоста кај неа треба да има промени, а во последните ќе може слободно да го игра Пајдушкото оро."
user posted image user posted image user posted image за екпертов,навалете жени на правење деца user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

женски имиња
kristina oh

да избереме име за моето мило...

ема (20%)

стефанија (10%)

ива (23%)

ирина (12%)

тамара (10%)

михаела (24%)

Број на сите гласови: 241

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!