RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 11:49:41)

И јас сакам да видам некоја слика Гарденија.Честитки и од мене, ќе си земам и кафе.Анаана ај со среќа климата,да се ладите и со лесно да си работите[sm=smiley1.gif]

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 12:02:13)

za doma da kupev klima nemase vaka da se raduvam :)))
pred nekoja godina isto celo leto nemavme klimi, bidejki se selevme od eden sprat na drug pa nemase na toj sprat voopsto montirano klimi po kancelariite. mislam deka se zbudalevme...
pocnaa kompjuteri da se rasipuvaat, pa koga se javi potreba za servis na kompjuterite - neli toa kosta pari- togas se resija deka e potrebno da imame klima... i taka nekako narednata godina ni stavija...
samo sto gi stavija, se resija da ne preselat vo druga zgrada, kaj sto sme sega, i eve i vo zgradava ova leto pocnavme bez klima... ama sega se nadevam deka ke si raboti normalno

nekako ne se pogoduvame so sistemov na ladenje :)))

vezilka RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 12:14:29)

Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Gardenia -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 12:17:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

те видов,убаа си многуу..А што бида со косата ? Сакаше нешто собрано? Многу си убава,нежна [sm=bravo.gif]

Па позади ми е собрана ама не цела како пунџа,така ми беше со прамења испофаќани, инаку ми е многу подолга косата,ама не се гледа баш убаво на сликите[sm=smiley1.gif]
И благодарам на сите за честитките

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 12:24:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај?

hmmm, ke ne preselat pak, prasanje e samo na vreme... :)))

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 18:10:36)

Жени,што правите?
Мене многу ми се одмара,ама нема [sm=smiley36.gif]
Си гледам - Дора истражува,си читкам по нетов,па си викам -ај да видам што прават РР-ки.

МамаАна -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 20:30:31)

Здраво и од мене!!!! Ајде прво да прашам кој е за кафе

[img]http://s7.postimg.org/j7nadj9uv/IMG_20130501_145959_1.jpg[/img]

Подолго време ме немаше,но оправдано, имавме преселување,па немавме интернет,е сега сум тука и мислам дека ке имам доволно време за да ве дружам. Сега за сега да се напиеме кафе и пополека сите да ве запознам. Поздрав!!!

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 20:51:10)

Фала на кафенцето МамаАна, ние сега се вративме од шетање.

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 21:30:02)

Добра вечер и од мене!! за кафенце не сум расположена ми го расипува сонот[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ќе се напијам сокче ако ме почестите или нешто благичко(не сум на диета[sm=smiley36.gif]) да си ја вратам килажата малку забегав ,лето иди а многу во минус влегов со килограмите,така да сега сум строго на нездрава храна[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 21:51:26)

Делукс, еве ти бирај, сакаш природно, сакаш неприродно [sm=smiley36.gif]
[img]http://www.ars.usda.gov/images/docs/3828_4012/oj2.jpg[/img]
[img]http://www.thevalueengineers.com/wp-content/uploads/2011/06/coca-cola-glass.jpg[/img]

а блазе си ти, сите кукат да смршат , лето иде, ти сакаш да се здебелиш [sm=bravo.gif]

Ај денов... ко жив мртовец бев... се влечев, ми се спиеше ужасно, мислам притисокот ми се спушти толку ништо не помагаше, дојде вечер, јас се разбудив .. се обратно [sm=smiley36.gif]

mosa -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 22:45:50)

kaj ste be zenicki,sto pravite vecerva.Jas nekako se cuvstvuvam mnogu ubavo,se cuvstvuvam mnogu ubavo,za 1 godina postaro.Od vcera veke polni 26 godini i me drzi ubavoto raspolozenie.Pa se cuvstvuvam fino,bas sum si raspolozena[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (25.6.2013 23:14:26)

mosa нека ти е среќен роденденот тогаш [sm=bravo.gif]
Што се 26 год., во споредба со 30 и нешто ситно-треба ко баба да се осеќам [sm=smiley36.gif]
И ние бевме малку на гости, заспав дете, завршија и "игри без граници" [sm=smiley1.gif], па може и да си легнеме сега [sm=smiley1.gif]

mosa -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 0:01:58)

ti blagodaram sandriana
I taman rabotada se cuvstvuvas ko baba.
Koga bev pomala majka mi koga ke mi kazese deka ima 30,ili 32,33,mi zvucea mnogu i si mislev kojznae kolku se toa.
sega mm ima tocno 30 ,nabrzo ke polni31, i sega gledamk olku vsusnost ne se mnogu tie godini.
A majkam ipa k oma 50 i dendenes veli jas ne sum stara se cuvstvuvam ko devojce [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Malecka23 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 8:06:26)

Добро утро женски како сте?Јас сум со 24ч неспиење па во мод сум на хиперактивност[sm=smiley36.gif]Затоа ајде частам кафенце[sm=kava.gif]
Моса среќен роденден со малку закаснување.

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 9:13:55)

Здраво и од мене мамички... Како сте денес?

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 9:25:23)

Срееќен роденден, маса!!!
[img]http://files.myopera.com/hering23/albums/8930822/Happy-Birthday-flowers-sayings-happ.jpg[/img]

Малечка23, е сега те чека период на трчкање и хиперактивност [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 9:36:43)

Добро утро мајки, овие денови со вас го пијам кафенцето додека децата седат умни во столчињата...
Ај частенка едно кафе кој сака да ме дружи..
[img]http://www.trcanje.rs/wp-content/uploads/2013/05/kafa.jpg[/img]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 9:40:19)

Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
[img]http://blazeminds.com/blog/wp-content/uploads/2012/11/valentine-chocolate-box.jpg[/img]
Имајте убав ден!!![sm=smiley27.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 9:46:52)

Добро утро!
АнеЛав јас ќе си се послужам од кафето, а Фели твоето благичко го нема, се скрило [sm=smiley36.gif]

Моса, среќен роденден [sm=rozica.gif][sm=darilo.gif]

Денес сум наспана, многу убаво, свежо беше за спиење, сега одам доручек да правам за мене и мм.
Убав ден на сите и од мене [sm=rozica.gif]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 9:58:18)

Е па не е лесно да се направат вакви благи [sm=smiley1.gif] Ама со цело срце ги направив за вас. Уживајте во денов![sm=smiley27.gif]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 10:01:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
[img]http://blazeminds.com/blog/wp-content/uploads/2012/11/valentine-chocolate-box.jpg[/img]
Имајте убав ден!!![sm=smiley27.gif]

Ммммм.... Колку се убави ,јас веќе си изедов неколку[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Која разлика на температури е времево?Надвор е ладно,а пред 2-3 дена беше пекол, и ете сега одма носот ќе почне да тече.Уфф само што оздравивме....[sm=smiley13.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 10:11:37)

Времево богами - депресија,нит ми се работи,нит ми се живее денес..Утрово керками ми вика - мамо денес е зима? [sm=zmeden.gif]
Од една страна убаво - се разладивме малце,ама па барем малку сонце да огрееше,да не насмее [sm=zmeden.gif]

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 10:23:42)

mosa среќен роденден [sm=bravo.gif] желбите да ти се исполнат [sm=torta.gif]
Јас за денес обврски завршив,ручек од вчера и сега ќе уживам,таман време за да ја гледам последната епизода од 3 сезона на Величествениот[sm=ocala.gif]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 11:00:21)

Времево е супер за спиење ама децава да знаеја да поспијат малку, добри сме сабајле во 7:30 станаа па се проврткавме во кревет до кај 8ч некако.

Andriance -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 13:07:44)

Да ве поздравам сите од Клан Бан зошто ете тие неможат , онемогучен му е пристапот па сакаа само еден поздрав да ви пренесам! Нови дечки нови правила кој шире негативна енергија а таа се мери ваљда со некое инструментче ке те банираат:)) Затоа мили срцки пазете ! Киссче

Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>