Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.6.2013 19:45:38)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR Добро утро и од мене! Уф Малечка23 што убаво изгледа сокчето! Јас сега ги испратив моите дечки во прошетка, додека е свежо. Малиот ми се сопна прееска и усната му потече, па и крв кога видов, ужас! воопшто не знам да се носам со тоа! Господ нека ги чува само таму кај ние немаме контрола. А времето, нели треба малку да се симнат температурите. А ние во петок бај бај , одиме на бањање, едвај чекам веќе! Му пуштав на син ми сабајле на јутјуб снимките од Бора Бора и му викам: еве гледај, таму ќе одиме, има мноооогу вода. Далеку сме од Бора Бора, ама ај тој не прави разлика [sm=smiley36.gif] Убав ден на сите! Ох и М вчера кога падна крв му протече од коленото и мојата реакција беше ужас, кога сум вреснала го исплашив, после ми текна дека не требаше така да реагирам, ама прв пат го видов со крв, до сега го чувал господ. А за паѓање абе на секој чекор ми се чини паѓа мислам нема дете што паѓа повеќе од него и што е најтрагично вчера трчаа со детето од едни пријатели и не падна додека трчаа, туку откако застанавме од стоење падна, на права ледина што се вели[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|