RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 12:11:01)

juhuu eden kup lavovi i lavici na ringeraja...Jas ponavam uste dve licnosti vo moja okolina,megu koi i kumot na Daria isto na 5 avgust i nema sansi da ne si cestitame,da se zaborabime [sm=jezicek.gif]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 13:45:43)

Добар ден, Рингерајки мои мили [sm=smiley31.gif] Стварно ми фалевте, два дена ве немам читнато - кај мајка ми сме на поседок, и компјутеров едвај проработи, на трета среќа.[sm=smiley36.gif] Од сабајле се мачам. Ајде нека стави некој кафе - јас не се осудувам, да не ми се блокира сроз[sm=jezicek.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 14:35:35)

Еве Фели од мене кафе, само овакво се пије сега. Надвор е пекол.
[img]http://24.media.tumblr.com/06d5f59064e362b81f6468b73fcbfab7/tumblr_mi10fr54RM1qhzn7xo1_400.jpg[/img]
Ние бевме од сабајле до Ск. се вративме пред малку, синко зашеметен легна, јас се држам да не заспијам, ќе си земам едно ладно кафе да ме освежи.

Среќен роденден АнеЛав, само убавини да те следат во животот. [sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif]

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 14:47:00)

И јас ќе џапнам од кафево,детево ме умре нејќе да одмори, облекла фустан наопачки мои штикли 2 те различни и вози количка низ соба у град идела. А мене срце ми спие ноќеска око не склопив.

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 14:48:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

И јас ќе џапнам од кафево,детево ме умре нејќе да одмори, облекла фустан наопачки мои штикли 2 те различни и вози количка низ соба у град идела. А мене срце ми спие ноќеска око не склопив.

Оф леле, знам дека тебе не ти е смешно, ама јас ја замислувам и се смеам наглас [sm=smiley1.gif] Срцка таа [sm=smiley36.gif]
Ај земи си од кафето, и другото ќе сматам ако треба [sm=smiley36.gif]

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 14:52:57)

Среќен роденден АнеЛав и од мене[sm=torta.gif] И јас некако најмногу лавови познавам.Август ми е роденденски месец. И мм е лав, на 17-ти има роденден, ама годинава на одмор сме баш тогаш, ќе куртулам од правење торта[sm=smiley36.gif]
Инаку ние со Ј цел ден окапавме дома. И како што викаат тек почнуваат горештините, не знам како ќе се справиме со досадата[sm=smiley1.gif] Навикната е да си прошетува со дедо преку ден и сега не знае што да прави. Добро е што преспива по 2-3 саати па и јас да одморам малце.
Поздрав женски[sm=smiley1.gif]

Мамичка85 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 14:53:40)

Sreken rodenden na Anelav zdrava,srekna i vecno nasmeana a tie sto se zalat deka ne se uste na odmor ahhahahahahah[sm=smiley36.gif] a jas so mevot kade ke se kuvam uste dolgo vo Skopjevoooo duri do slednoto leto [sm=jezicek.gif] pozz do site ringerajki i imajte ubav ostatok od denot [sm=smiley1.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 14:53:53)

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 16:12:21)

Уште еднаш ви благодарам на сите за честитките, ве чекам во Струга на разладување[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
П.С Цел ден ме зафркаваше интернетов што малер сум значи едвај ги наранив децава а со песнички се раниме.

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 17:15:52)

AneLav среќен роденден и исполнување на желбите [sm=bravo.gif]

И јас да почастам денес сме 36 недела т.е. влеговме во 9ти [sm=bravo.gif]
[img]http://www.seasite.niu.edu/Tagalog/Tagalog_Default_files/Philippine_Culture/Pagkaing%20Pilipino/Panghimagas/panghi5.jpg[/img]
[img]http://img4.myrecipes.com/i/recipes/sl/11/04/fruit-salad-yogurt-sl-l.jpg[/img]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 20:47:47)

Lele Malenija,kako bi go krknala ova od vtorava slika - mh,mh,mh
Inaku [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za tebe..pouzivaj uste mallce vo bremenosta i posle ke si se guskas so bebuleto... Samo so lesno neka e!!!!

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (26.7.2013 23:41:53)

Ооо Меланија, ситно броиш значи, а баш кога ја видов темата Се породив и дека ти имаше последно пишано прво помислив ти да не се породи и баш се замислив до каде си ти, ајде само со лесно да е
Инаку добровечер, јас деновиве растрчана наваму, натаму, одев на работа секој ден, заради ДДВ пријавата морав да стасам и вчера заглавив до 20ч на работа, денеска реков ќе одморам дома, ама ништо по доктори пак излезена, ќе пишам во друга тема за тоа

Мамичка85 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (27.7.2013 15:20:59)

Melanija ajde so lesno neka e uste malce i ke si se guskas so tvoeto [sm=duda.gif] pozz i imaj ubav ostatok od denot [sm=jezicek.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (28.7.2013 9:31:52)

Добро утро! Повелете освежување во овој пеколен ден!
[img]http://1.bp.blogspot.com/-svwyE1y-enw/ToCIu_jE86I/AAAAAAAAAW4/Z0C0n1afUxI/s320/spiked-lemonade.jpg[/img]

Уште од сабајле, од креветот не станав, а веќе се препотив колку е жешко. Што ќе правите на жешково, каде се криете?
Ние највероватно дома ќе сме, нема што друго да се прави. Од сабајле мм со синко во прошетка, додека е колку толку посвежо, а после ќе се ладиме дома затворени [sm=smiley24.gif]
Ај барем гости да ни дојдат, да имаме занимација [sm=smiley1.gif]

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (28.7.2013 9:52:54)

Dobro utro,jas eve samo sto ja goltnav prvata goltka kafe ama kje mavnam i eden fresh.Daleku sme Betani inaku kje vi dojdevme [sm=jezicek.gif]I jas se cudam kako kje go pomineme denov,ama barem mm e doma,ne sme sami.

Martins mom -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (28.7.2013 10:14:00)

И ние најверојатно дома ќе си го преседиме денот, а можеби мм ќе ме изненади и ќе се врати порано од риболов и ќе тркнеме до Пелистер...е таму е рај за душата на ова време, ние релаксирани, детето изнатрчано...милина!!!

Мамичка85 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (28.7.2013 13:43:41)

Blaze si vi jas sabajle stanav kako porano da cistam ama sadovi miev sutlijas pravev i tolku mi e silata [sm=smiley36.gif] sega ke se ladam i se nakanuvam da peglam pa ke vidime sto ke bide pozz do site i imajte ubav den [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (28.7.2013 14:51:01)

И јас сакам на Пелистер, така сум болна со температура, свеж воздух ќе ми дојде како кец на десетка.Денес по дома ќе си седиме и ќе одмараме колку можеме.

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (28.7.2013 19:37:59)

Кај сте бе жени бееее!!!! Ве нема денес?.... јас еве сум,бев на шопинг да си го спремам детето за на одмор. Инаку некој спомна Пелистер..Лелелееее колку му препекав на мм да одиме макар на викенд до та,му или пак до Крушево...Патам за планина макар некој ден,летно време....

Snowhite RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (28.7.2013 23:37:31)

Еве тука сме, јас па цел ден денеска со гости, прво пријатели со повојница, успат и на кравајче и сутлијаш за првото запче, после дојдоа моите, кумот намина и така цел ден помина, вчера бевме на базен, се на се, добар викенд, а од утре да се спремаме за пеколни температури

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (29.7.2013 9:16:08)

ДОбро утрооооо!!!! Ние вчера бевме на планина - на викендичка кај моите. М се изнаигра, ние се изнаодморивме на ладното. Сега си јадам тост со сирење, па кој е за повелете. После ќе ставам и кафе, прво појадокот [sm=smiley36.gif]
[img]http://hostedmedia.reimanpub.com/TOH/Images/Photos/37/exps8802_QC2785C16B.jpg[/img]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (29.7.2013 9:16:10)

Dobro utro zeni.
Ne znam za vas ama jas cela vecer oko ne sum sklopila, dal se hormoni ili vremevo... cela vecer osekav kako krevetot odozdola da me gori, pa samo se pomestuvav od eden del na drug... kolku sto mozev neli mm go zafatil skoro cel [sm=smiley36.gif]

Jas sum za nesto vakvo deneska, ke meditiram so slikava. Care to join?
[img]http://www4.slikomat.com/13/0729/9f7-Sapphi.jpg[/img]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (29.7.2013 9:27:51)

Еве да не бидете офтопик, девојчиња!
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Baram zena za cuvanje ednogodisno zensko bebe od okolinata na Karpos 4, Vlae ili Gjorce. Pozelno e da ima preporaki. Ve molam dokolku poznavate nekoja piset_e mi vo privatna poraka. Blagodaram odnapred!

Оооо девојче,па ти каде си ? те снема,како си? Сори за офтопик

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Оооо девојче,па ти каде си ? те снема,како си? Сори за офтопик
[/quote

Tuka sum Mianke, budno sledsm RR sekoj den, no ne pisuvam cesto zasto sum preokupirana so moeto ednogodisno bebe koe ceeeeel den besnee i sosema mi ja cica energijata [sm=smiley36.gif] Se izvinuvam za offtopic-ov

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (29.7.2013 9:47:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro zeni.
Ne znam za vas ama jas cela vecer oko ne sum sklopila, dal se hormoni ili vremevo... cela vecer osekav kako krevetot odozdola da me gori, pa samo se pomestuvav od eden del na drug... kolku sto mozev neli mm go zafatil skoro cel [sm=smiley36.gif]

Jas sum za nesto vakvo deneska, ke meditiram so slikava. Care to join?
[img]http://www4.slikomat.com/13/0729/9f7-Sapphi.jpg[/img]

Uff se bi dala za edno vakvo utrinsko kafe....
Ajd dobro utro i od mene i me tesi stratenava nedela,t.e nerabotniot petok

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (29.7.2013 10:06:55)

Добро утро и од мене!
И јас би на балконот со вас и со кафенце [sm=smiley36.gif]
Фели, блазе си вие, на планина уживавте, и фала за појадокот, се уште не појадував [sm=smiley1.gif]

Ние вчера се досадувавме, денес ќе видиме како ќе биде. Се спрема пеколно жешко надвор и денес, уф ми здосади веќе хехе.

Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>