RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 9:27:10)

Е ако де Меланија, ние сме тука да трпиме трудници[sm=smiley36.gif] Ти само пожали си се.
Ај јас да турам кафе, а и да каснете по малце.
[img]http://rarelyknown.org/wp-content/uploads/2010/11/Coffee-Croissant.jpg[/img]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 9:34:45)

Здраво и од мене будни народе.. Вчера ме скина глава,сум пиела аналгин+дијазепам за да ми се смири,имав многу набиена агенда.Денес сум подобра,ама како ли ке издржам во офисов со оваа сиротка клима -незнам..Фала ви за доручек и лимонада,ама јас веке се напукав баничка со сирење и баланс плус и сега ке се жалам [sm=zmeden.gif] Така се слабеело..Оди на третмани,вежбај,поти се за една недела пред одмор да кркаш банички..[sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif] Готово од утре на строг режим и спремна за на плажа..

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 9:38:05)

Miana ништо нема да бидне од една баничка [sm=jezicek.gif] ама на тоа да остане [sm=smiley1.gif]

elenak од што ти е тоа џемчето не изгледа лошо[sm=smiley1.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 10:05:34)

Гледам на сите ви се јадат мекици за на мамичка 85 не и текнува да почасти за внучето
Еве јас ке ве почаста,м

[img]http://www4.slikomat.com/13/0730/2az-meci.jpg[/img]

мамичка85,нека е живо и здраво внучето [sm=bravo.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 10:07:11)

уф Миана, ова не ти требаше, па уште и визуелно [sm=smiley36.gif]
кај сега да одам да ги барам, се разлигавив... Башка за појадок јадев овесни снегулки, пфффф... Нема без леб или тесто ништо [sm=jezicek.gif]

Мамичка 85, честитки и од мене [sm=smiley1.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 10:58:25)

па може и сиренце да ставите мисламммм [sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 11:42:23)

Fala za mekicite,edno od moite omileni jadenja...
Denes pekolno a?Ama od popladne ke zaladuvalo,aj bas da vidime

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 11:57:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
elenak од што ти е тоа џемчето не изгледа лошо[sm=smiley1.gif]

Нека биде од јагоди, таков имам во фрижидер моментално. И јас планирав да јадам корнфлекс денес за појадок ама татко ми ме зафркна и ми донесе бурек[sm=smiley36.gif]
Инаку денес е празникот Огнена Марија и на денешен ден татко ми како мал за малку ќе се отруел, наместо млеко надигнал шише со некаков отров[sm=smiley13.gif] И така секоја година си раздава за здравје. Ете и јас сабајле ве почастив случајно, па нека биде за негово здравје.

Carrie RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 12:04:11)

Мх Мх се си вкусив ... за татко и на еленак, да е здрав и жив, убава причина ми даде, ќе се претупанам сега [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 12:19:10)

леле пекоооол

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 12:25:54)

Јас ко што идам од надвор лимонадава супер ми дојде, ама ќе си каснам и од кроасанчето, а сега веќе кога почнав, па мора и мекиците да се пробаат нели кога се за бебе. [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 12:28:27)

Ај јас да се качам на лег меџикон малце да се размрдам ,имам грижа на совест од тоа баничката [sm=jezicek.gif]
Две чаши зелен чај мавнав до сега [sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 12:29:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Ај јас да се качам на лег меџикон малце да се размрдам ,имам грижа на совест од тоа баничката [sm=jezicek.gif]
Две чаши зелен чај мавнав до сега [sm=jezicek.gif]

lele miana uste leg megik ti fali,na ova zeskovo,daj ziti sve nemoj koj ke te misli..

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 12:51:26)

Уф Миана, на ова жешково само сврти еден круг, ќе ти се стопи баничката веднаш [sm=smiley36.gif]
А како успеваш толку зелен чај да испиеш? Јас сакам да го пијам, ама едвај една шоља и тоа кесичката само за минутка-две потопена, инаку ако постои повеќе готово, ми се слошува, се препотувам, ми се повраќа, ми паѓа ионака низок притисокот, ужас! А многу добар бил антиоксидант.

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 12:53:25)

Zdravo zenski
Jas vaka taka se oblekov za rodendenot na sin mi lele da nema sto da se kupi epten kasnime so moda pa I toa sto e se mali brijcinj kako bozem site da se slabi.Pa ima butici so pogolemi broevi pa tie epten golemi pa nesum do tolku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A za tortata cela istoria takva kako sto sakavme im trebalo mesec dena da ja napravat I bi ne kostala okolu 200ev[sm=smiley29.gif]poskapa tortata od igrotekata [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Kako me gledaa ko od Mars da sum padnala sto baram takva torta bozeeeeee a nisto posebno ne bese za razlika od tortite sto gi gledam vo MK.sakav so fondan da bide I poradi nego ja imam taa cena[sm=smiley13.gif]
Srcev udar ke dobiev I se nervirav I se smeev[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 14:15:09)

Miana, javi se vo temata "da gotvime zaedno" [sm=smiley36.gif]

bucko mal, kakva toa torta sakate? Jas vo Romansa naracuvam prekrasni torti, bas kako od TLC izvadeni, izgledaat kako so fondan da se praveni, a ustvari se so lokum. Treba da stavam sliki, ama nemam kompjuter sega.

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 16:46:50)

Буцко мал, па порачај од тука и да ти ја пратиме по авион. [sm=jezicek.gif] Побрзо и поефтино ќе те фати.

vezilka RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 18:20:37)

Леле miana јас пробав со зелениот чај и не бива, тоа чудо едноставно не ми се лизга низ грло. А мажле си фо пие, нема гајле. Иначе за најдобар ефект, се пиел сабајле, пред било што друго да се внесе.

mommy_angels RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (30.7.2013 20:10:18)

јас само да ве поздравам и едно големо ФАЛА за тој што го напишал текстот "Како да ја спречиш мама да ја преспие ноќта"...се изнасмеав од срце,а денот до сега па и не ми беше најрозов

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (31.7.2013 6:16:55)

I mm taka mi vika[sm=smiley36.gif]
A jas sum zapnala mu vikam ti neznaesh kakvi torti ima vo MK,go udaviv[sm=smiley36.gif]
Sin mi sakasge ,,globus torta'' znaci vo forma na topka I mislam za nas toa ne e nisto posebno no ete za tuka e naucna fantastika.Odma toa odpadna pa aj mi vikaat ke ja napravat obicna I posle se sto sakam ke mi nacrtaat ama se posebno da si platam(za torta od 30sm-20parcinja)Epa me naljutia I resiv doma da mu napram.Barem ke bide pogolema ke si kasneme kako lujge[sm=smiley1.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Буцко мал, па порачај од тука и да ти ја пратиме по авион. [sm=jezicek.gif] Побрзо и поефтино ќе те фати.

AneLav RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (31.7.2013 8:49:58)

[img]http://www.triptipping.com/wp-content/uploads/2013/01/cafe-wilder-breakfast-400x266.jpg[/img]
Дечки ми се јаде еден ваков калоричен доручек, не знам зошто , ама изгледа нешто како да сум пред добивка...
Кој е за нека повели само[sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (31.7.2013 8:52:51)

jas ke si go zemam kafencevo,a dorucekov vi go prepustam na vas zgodnite[sm=smiley36.gif]
Aj denes malku osvezeno sabajlecki,koj znae do posle kako ke bide..

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (31.7.2013 8:58:50)

Па сега, не дека сум којзнае колку згодна, ама ваков доручек не одбивам.[sm=jezicek.gif] Ќе си каснам нешто. Па после може за мене едно турско кафе. Насабалје само тоа ме буди.[sm=smiley2.gif]

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (31.7.2013 9:19:36)

Jas ke se posluzam I taka sega veceram super ke mi dojde[sm=smiley1.gif]
Tuku bebevo mi spie 2 saati I cudno mi tolku vreme da spie.samo go gledam
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
[img]http://www.triptipping.com/wp-content/uploads/2013/01/cafe-wilder-breakfast-400x266.jpg[/img]
Дечки ми се јаде еден ваков калоричен доручек, не знам зошто , ама изгледа нешто како да сум пред добивка...
Кој е за нека повели само[sm=smiley1.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (31.7.2013 10:43:13)

Добро утро/добар ден [sm=smiley1.gif]
Јас имам ист појадок као Лео Меси и Христијано Роналдо [sm=smiley36.gif]
Ај да Ве почастам и вас, кој уште не појадувал [sm=smiley1.gif]
[img]http://nutritionucgi.files.wordpress.com/2012/04/batido3.jpg[/img]

Денес бар се дише, за разлика од минативе денови, а и среда е - ден пред продолжен викенд [sm=smiley1.gif] И пуштија плата [sm=smiley36.gif] Убав ден, така ми мириса [sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>