|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
30.7.2013 9:27:10   
elenak
Е ако де Меланија, ние сме тука да трпиме труднициuser posted image Ти само пожали си се.
Ај јас да турам кафе, а и да каснете по малце.
user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2026
30.7.2013 9:34:45   
miana
Здраво и од мене будни народе.. Вчера ме скина глава,сум пиела аналгин+дијазепам за да ми се смири,имав многу набиена агенда.Денес сум подобра,ама како ли ке издржам во офисов со оваа сиротка клима -незнам..Фала ви за доручек и лимонада,ама јас веке се напукав баничка со сирење и баланс плус и сега ке се жалам user posted image Така се слабеело..Оди на третмани,вежбај,поти се за една недела пред одмор да кркаш банички..user posted image user posted image Готово од утре на строг режим и спремна за на плажа..

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2027
30.7.2013 9:38:05   
Melanija RR
Miana ништо нема да бидне од една баничка user posted image ама на тоа да остане user posted image

elenak од што ти е тоа џемчето не изгледа лошоuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2028
30.7.2013 10:05:34   
miana
Гледам на сите ви се јадат мекици за на мамичка 85 не и текнува да почасти за внучето
Еве јас ке ве почаста,м

user posted image

мамичка85,нека е живо и здраво внучето user posted image

Непосредна врска до пораките: 2029
30.7.2013 10:07:11   
Bethany
уф Миана, ова не ти требаше, па уште и визуелно user posted image
кај сега да одам да ги барам, се разлигавив... Башка за појадок јадев овесни снегулки, пфффф... Нема без леб или тесто ништо user posted image

Мамичка 85, честитки и од мене user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2030
30.7.2013 10:58:25   
miana
па може и сиренце да ставите мисламммм user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2031
30.7.2013 11:42:23   
Mihaela 2010
Fala za mekicite,edno od moite omileni jadenja...
Denes pekolno a?Ama od popladne ke zaladuvalo,aj bas da vidime

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2032
30.7.2013 11:57:50   
elenak

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
elenak од што ти е тоа џемчето не изгледа лошоuser posted image

Нека биде од јагоди, таков имам во фрижидер моментално. И јас планирав да јадам корнфлекс денес за појадок ама татко ми ме зафркна и ми донесе бурекuser posted image
Инаку денес е празникот Огнена Марија и на денешен ден татко ми како мал за малку ќе се отруел, наместо млеко надигнал шише со некаков отровuser posted image И така секоја година си раздава за здравје. Ете и јас сабајле ве почастив случајно, па нека биде за негово здравје.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2033
30.7.2013 12:04:11   
Carrie RR
Мх Мх се си вкусив ... за татко и на еленак, да е здрав и жив, убава причина ми даде, ќе се претупанам сега user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2034
30.7.2013 12:19:10   
miana
леле пекоооол

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 2035
30.7.2013 12:25:54   
Felly RR
Јас ко што идам од надвор лимонадава супер ми дојде, ама ќе си каснам и од кроасанчето, а сега веќе кога почнав, па мора и мекиците да се пробаат нели кога се за бебе. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2036
30.7.2013 12:28:27   
miana
Ај јас да се качам на лег меџикон малце да се размрдам ,имам грижа на совест од тоа баничката user posted image
Две чаши зелен чај мавнав до сега user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2037
30.7.2013 12:29:44   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Ај јас да се качам на лег меџикон малце да се размрдам ,имам грижа на совест од тоа баничката user posted image
Две чаши зелен чај мавнав до сега user posted image

lele miana uste leg megik ti fali,na ova zeskovo,daj ziti sve nemoj koj ke te misli..

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2038
30.7.2013 12:51:26   
Bethany
Уф Миана, на ова жешково само сврти еден круг, ќе ти се стопи баничката веднаш user posted image
А како успеваш толку зелен чај да испиеш? Јас сакам да го пијам, ама едвај една шоља и тоа кесичката само за минутка-две потопена, инаку ако постои повеќе готово, ми се слошува, се препотувам, ми се повраќа, ми паѓа ионака низок притисокот, ужас! А многу добар бил антиоксидант.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2039
30.7.2013 12:53:25   
bucko mal
Zdravo zenski
Jas vaka taka se oblekov za rodendenot na sin mi lele da nema sto da se kupi epten kasnime so moda pa I toa sto e se mali brijcinj kako bozem site da se slabi.Pa ima butici so pogolemi broevi pa tie epten golemi pa nesum do tolku user posted image user posted image
A za tortata cela istoria takva kako sto sakavme im trebalo mesec dena da ja napravat I bi ne kostala okolu 200evuser posted image poskapa tortata od igrotekata user posted image user posted image user posted image
Kako me gledaa ko od Mars da sum padnala sto baram takva torta bozeeeeee a nisto posebno ne bese za razlika od tortite sto gi gledam vo MK.sakav so fondan da bide I poradi nego ja imam taa cenauser posted image
Srcev udar ke dobiev I se nervirav I se smeevuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2040
30.7.2013 14:15:09   
Yummy Mammy
Miana, javi se vo temata "da gotvime zaedno" user posted image

bucko mal, kakva toa torta sakate? Jas vo Romansa naracuvam prekrasni torti, bas kako od TLC izvadeni, izgledaat kako so fondan da se praveni, a ustvari se so lokum. Treba da stavam sliki, ama nemam kompjuter sega.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2041
30.7.2013 16:46:50   
Felly RR
Буцко мал, па порачај од тука и да ти ја пратиме по авион. user posted image Побрзо и поефтино ќе те фати.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 2042
30.7.2013 18:20:37   
vezilka RR
Леле miana јас пробав со зелениот чај и не бива, тоа чудо едноставно не ми се лизга низ грло. А мажле си фо пие, нема гајле. Иначе за најдобар ефект, се пиел сабајле, пред било што друго да се внесе.

Непосредна врска до пораките: 2043
30.7.2013 20:10:18   
mommy_angels RR
јас само да ве поздравам и едно големо ФАЛА за тој што го напишал текстот "Како да ја спречиш мама да ја преспие ноќта"...се изнасмеав од срце,а денот до сега па и не ми беше најрозов

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2044
31.7.2013 6:16:55   
bucko mal
I mm taka mi vikauser posted image
A jas sum zapnala mu vikam ti neznaesh kakvi torti ima vo MK,go udavivuser posted image
Sin mi sakasge ,,globus torta'' znaci vo forma na topka I mislam za nas toa ne e nisto posebno no ete za tuka e naucna fantastika.Odma toa odpadna pa aj mi vikaat ke ja napravat obicna I posle se sto sakam ke mi nacrtaat ama se posebno da si platam(za torta od 30sm-20parcinja)Epa me naljutia I resiv doma da mu napram.Barem ke bide pogolema ke si kasneme kako lujgeuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Буцко мал, па порачај од тука и да ти ја пратиме по авион. user posted image Побрзо и поефтино ќе те фати.

Непосредна врска до пораките: 2045
31.7.2013 8:49:58   
AneLav RR
user posted image
Дечки ми се јаде еден ваков калоричен доручек, не знам зошто , ама изгледа нешто како да сум пред добивка...
Кој е за нека повели самоuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 2046
31.7.2013 8:52:51   
Mihaela 2010
jas ke si go zemam kafencevo,a dorucekov vi go prepustam na vas zgodniteuser posted image
Aj denes malku osvezeno sabajlecki,koj znae do posle kako ke bide..

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2047
31.7.2013 8:58:50   
Felly RR
Па сега, не дека сум којзнае колку згодна, ама ваков доручек не одбивам.user posted image Ќе си каснам нешто. Па после може за мене едно турско кафе. Насабалје само тоа ме буди.user posted image

Непосредна врска до пораките: 2048
31.7.2013 9:19:36   
bucko mal
Jas ke se posluzam I taka sega veceram super ke mi dojdeuser posted image
Tuku bebevo mi spie 2 saati I cudno mi tolku vreme da spie.samo go gledam
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
user posted image
Дечки ми се јаде еден ваков калоричен доручек, не знам зошто , ама изгледа нешто како да сум пред добивка...
Кој е за нека повели самоuser posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2049
31.7.2013 10:43:13   
sandriana RR
Добро утро/добар ден user posted image
Јас имам ист појадок као Лео Меси и Христијано Роналдо user posted image
Ај да Ве почастам и вас, кој уште не појадувал user posted image
user posted image

Денес бар се дише, за разлика од минативе денови, а и среда е - ден пред продолжен викенд user posted image И пуштија плата user posted image Убав ден, така ми мириса user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2050
Страница:   <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

KOSTADIN
MAKMUZIKA

KOSTADIN

KOSTADIN (61%)

KOSTA (20%)

KOSTADINO (3%)

KOCO (1%)

KOKI (16%)

Број на сите гласови: 173

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!