|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
13.8.2013 14:34:45   
Bethany
user posted image user posted image user posted image
Кога не паднав сега од столчето, нема никогаш, ме насмеја до солзи user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 13.8.2013 14:36:26 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2226
13.8.2013 14:34:49   
Gardenia
Mммм,јас сакам од блачкото на буцко мал,ми изгледа доста примамливо
Леле Меланија уште малку душо остана и ќе се гушкате со бебушкоuser posted image
Леле луѓе ич не ми се работи,незнам што ми е во последно време ми стана монотоно на работа,едвај чекам да ми чукне 16:00user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2227
13.8.2013 14:58:12   
mommy_angels RR
ме изнасмеавте ХРАНИ ДУША ДА ТЕ СЛУША Михаела,греота е да се одбие за таков повод user posted image user posted image .И јас бе ,сите слабеат кога се преокупирани со нешто,а јас само си рачунам,сметам ,пресметувам што фалело,за каде,па од каде ,па дали имало пари,ама врти сучи нешто си грицкам user posted image и ете се осеќам како user posted image а и поправена сум да не се лажеме user posted image .Туку баталете тоа,буцко мал дај ваму од тоа тортата

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2228
13.8.2013 15:11:54   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

тууу бре кај најде ѓеврек да јадеш, белки и од пицата си земала парче, јас ништо немаше да одбијам, па стан е во прашање user posted image

Abe nisto ne odbiv,fino lepo od se si zedov.pa TI taka mi kaza,da se opustam i ke oslabamuser posted image user posted image ,pa gledas odma te poslusav

user posted image user posted image user posted image

Imav edna koleska stalno vikase: kako sakas da ti doagaat pari koga si gi stisnala vo novcanik, za nisto ne gi davas. Parite sakaat da se setaat, eden den vo GTC odnesi gi, eden den vo kino, eden den na pijacka... i koa ke vidat kolku e ubavo kaj tebe, sami ke si doagaat.

Taka i ti srcka, ic da ne se sekiras, opusti si se... user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 2229
13.8.2013 15:15:21   
Felly RR
Леле жени, жени...се изнасмеав и јас user posted image И дури да ве исчитам ги заборавив шпагетите што се вареа. А втор пат ми се случува да го загорам истото тенџере, баш со шпагети, не знам дали трет пат ќе издржиuser posted image или ќе оди во канта

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 2230
13.8.2013 22:35:17   
mommy_angels RR
На тенџерето твое му нема спас :-) и јас имам едно такво и сега го користам само за зовривање вода и манџа ми загорува :-( туку си пијам јас пивце и грицкам бааги солени пуканки,таман мм да дремне една партија и го напаѓам,детали утре во темана каде сите пишувате анонимно ;-)

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2231
14.8.2013 8:43:23   
Mihaela 2010
Ke vi posakam dobro utro i nisto drugo ne vi komentiram...user posted image
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2232
14.8.2013 8:49:58   
rina13
Јас седнувам на првово ме мрзи подалеку да одамuser posted image Да ги зближиме малку да си помуабетиме.
user posted image Таман и една партија ќе изиграме

Непосредна врска до пораките: 2233
14.8.2013 9:30:31   
vezilka RR
Лелееееее од кога не сум играла монопол, едно сто години. А, баш ми се игра. Кој е за една партија?

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 2234
14.8.2013 9:39:25   
Yummy Mammy
Ooo, dobro utro!
Monopol na plaza? Meraci...

Nie so mm i so pogolemata kerka sega pocnavme da igrame monopol i epten ni se uarni. Pa kupivme eden Monopol Junior za 5-8 god, mnogu e pozabaven za niv. Parite se od 1 - 5 i mnogu lesno ucat sobiranje i odzemanje. Site polinja i karticki imaat i tekst i sliki, i decava odma gi naucija sto znacat, ic ne mora da im citas.

Iako mi e zal kolku brzo rastat decava, ke mi falat bebinja za grickanje, ama sepak od druga stra i se raduvam zasto pocnuvame da imame zaednicki aktivnosti.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2235
14.8.2013 9:49:05   
Martins mom
Гуд морнинг лејдис, како сте? Јас утрово ја испратив мајка ми да си оди, ми беше гостинка 5-6 дена, се навикнав на неа и сега ужасно ми фали...гарант ќе бидам болна некое времеuser posted image user posted image Мразам разделби !!!
Ај ќе му седнам со вас на монополот, таман ќе свртам мислаuser posted image ...ужте пијачка да ви дадам и готовоuser posted image Изволте

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2236
14.8.2013 9:56:07   
Felly RR
Ај добро утро и од мене, јас го испив кафето, тамам може едно одвежување.
На здравје!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2237
14.8.2013 11:11:17   
Bethany
Добро утро и од мене,
Сакам и јас се, и на плажа и монопол да играм (немам играно сто години), и сакам освежување, ете тоа во прва чаша, портокалово user posted image

Малку ко главоболка да имам, изгледа е од многу мислење user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2238
14.8.2013 11:20:59   
Mihaela 2010
Epa zenski jas definitivno od vikendov ke pocnam so renoviranje po doma
A sobata na M specijalno ke vi ja pretstavam koga ke bide gotova,tolku gledav niz netov detski sobi,pribirav idei i mislam deka ja imam zamisleno dobro,pred se funkcionalno da bide se na svoe mesto bez mnogu natrupuvanja

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2239
14.8.2013 11:52:00   
bucko mal
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2240
14.8.2013 11:53:20   
bucko mal
E fala bogu,konecno
povelete user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2241
14.8.2013 13:28:49   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Epa zenski jas definitivno od vikendov ke pocnam so renoviranje po doma
A sobata na M specijalno ke vi ja pretstavam koga ke bide gotova,tolku gledav niz netov detski sobi,pribirav idei i mislam deka ja imam zamisleno dobro,pred se funkcionalno da bide se na svoe mesto bez mnogu natrupuvanja

Ајде аирлија нека биде. Сакаме слика ко ќе биде готова.

Непосредна врска до пораките: 2242
15.8.2013 8:01:56   
Yummy Mammy
Aj dobro vi utro zeni.
Denes jas castam kafe, mi stigna poklonot za rodenden.

user posted image

Mm me iznenadi epten, znae deka jas sum manijak za kafinja, no toj pa voopsto ne pie, nikakvo. I stalno mu vikav "mi fali otsabajle zaedno kafence da se napieme" ili "za tolku vreme sto sme zaedno, ednas kafe ne si mi napravil"... I covekot otisol i mi go kupil ova, so site razlicni vkusovi na kafinja koi gi imale i plus solji i stakleni casi specijalni. I mi vika: e sega nema sansi da ti go utnam kafeto. user posted image Ete zatoa go sakam mm iako ne znae ni kujnata kaj ni se naoga vo domot.
Moze trebase vo druga tema da go pisam ova, ama sakav da ve pocastam kafe otsabajle.
Inace slikava ja narekov: "Ljubov e... koga ne znaes sto sakas za rodenden, no toj sekogas znae."

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2243
15.8.2013 8:06:02   
Yummy Mammy
P.s. Aj ve molam koj ima vreme, otvorete "trudnici 3to tromesecie", kazete mi vas dali vi se slucilo... Thanx!

Непосредна врска до пораките: 2244
15.8.2013 8:28:51   
bucko mal
Yammy Mammy sozdravje da si go koristite kafematot,i mm da pravi poveke kafeuser posted image
Jas si pijam kafe I da vidam koj rano-rani tuka.

Непосредна врска до пораките: 2245
15.8.2013 8:40:55   
Bethany
Еве ме и мене, рано раним и јас, имам будилник што вика : мамоооо user posted image

Е Јами Мами, браво за мт, што е слатко кафенце кога е зачинето со многу љубов user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2246
15.8.2013 8:52:11   
Mihaela 2010
Dobro utro i od mene...jas sabajle se uspav,mobilniot mi se ispraznil,i srekja se budam i na mm mu vikam kolku e saat,a toj 7:20,lele srekja sto prasav inaku ako se svrtev na druga strana ke si stanev u 9user posted image
Fala za kafencevo ubavo mi dojde

Непосредна врска до пораките: 2247
15.8.2013 8:57:49   
Martins mom
Ај , си го испивме кафето, сега повелете на здрав појадокuser posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2248
15.8.2013 9:18:38   
mommy_angels RR
ааа браво за твојот сопруг Yammy mammy си се почастивме сабајлечки сите од неговото кафе,инаку го прочитав твојот пост во другата тема ама како тежок паничар во таа област подобро да си молчам user posted image убав одмор и уживкај си
Михаела ,ајде на здравје работа ,чекаме фотки
си земам јас д појадокот и бегам,празниве кутии зјапаат во мене,не сакаат сами да се полнат

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2249
16.8.2013 9:24:20   
Martins mom
Кај сакам првото кафе да не го испијам со вас ?!user posted image Ај да голтнеме по едно , па да бркаме работа која што има за денесuser posted image

user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

женски имиња
kristina oh

да избереме име за моето мило...

ема (20%)

стефанија (10%)

ива (23%)

ирина (12%)

тамара (10%)

михаела (24%)

Број на сите гласови: 241

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!