|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
17.6.2013 22:56:27   
kate..
zdravo mili rr eve i jas sum za invitro samo ne mi je jasno od kade da pocnam sakam preku fondot no vo glavava mi e haos.kaj treba da se obratam najprvo.pozdrav

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1376
17.6.2013 23:17:52   
kapina
kaj maticniot ginekolog treba da se obrates
ИЗВОРНА ПОРАКА: kate..

zdravo mili rr eve i jas sum za invitro samo ne mi je jasno od kade da pocnam sakam preku fondot no vo glavava mi e haos.kaj treba da se obratam najprvo.pozdrav

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 1377
18.6.2013 9:19:24   
Felly RR
Kate, еве ѕирни ја и оваа тема. Информации за остварување на правото за Ин-Витро преку ФЗО

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1378
21.6.2013 0:01:09   
Melanija RR
Девојки ве нема,до каде сте со постапката?Нивеа мила те мислам те нема user posted image

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image
13.04. -Нивеа -почеток со терапија
20.05. -trust -почеток со терапија
kapina

=========================
18.06. -trust ЕТ

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image
trust -01.07. ТЕСТ

user posted image ПРЕГРАТКИ user posted image

Kolachence user posted image firenca didi user posted image Adelle user posted image gina user posted image milasteve user posted image @bebe user posted image mesecina83 user posted image Bogdancanka RR user posted image bubbleuser posted image koki12user posted image cacisk user posted image skopjanceuser posted image mimiiiiiiiiiiiiiuser posted image Lina*user posted image cacimuser posted image taci14 user posted image Hercouser posted image

=====================
2013 година
Ema$user posted image nadezdauser posted image bebus1user posted image beblak user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 21.6.2013 17:10:02 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1379
21.6.2013 17:01:16   
trust
eve me da se prijavamuser posted image den 4 od ET simptomi baram no nisto nema za sega I zdravje na 1vi pozitiven testuser posted image pisete nekoj simptomi skratete mi gi malku makite ovie teski I zeski denovi

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1380
21.6.2013 17:08:02   
Melanija RR
Симптоми на топлово тешко, гледај лади се и уживај ене каде е први user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот trust)
Непосредна врска до пораките: 1381
21.6.2013 17:13:22   
trust
melanija vo pravo si osven zestina niso ne se oseka, kade da procitam za telesnata temperatura ,kako prv znak na user posted image blagodaram

Непосредна врска до пораките: 1382
21.6.2013 17:15:54   
SOLE
trust ti posakuvam da imas uspesno ivf user posted image user posted image , ne se opteretuvaj so simptomi toa e individualno, ne se napregaj, uzivaj i samo pozitivni misli, user posted image pozdravce

Непосредна врска до пораките: 1383
21.6.2013 17:22:11   
Melanija RR
Има тема за Базална телесна температура клик ТУКА

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1384
21.6.2013 17:29:59   
trust
fala vi sole melanija pozitivna sum I veruvam vo Gospod I Majka Bogorodicka

Непосредна врска до пораките: 1385
21.6.2013 22:31:07   
kapina
dali mora superfaktot da se prima sekogas vo isto vreme na primer jas ja stavam vo 6 i pol porucek no moze nekogas da zadocnam i do pola saat dali toa znaci nesto

Непосредна врска до пораките: 1386
21.6.2013 22:58:34   
ole2004
Капина,јас не го примав точно на време,ни со првото,ни со второто,посебно со првото бидејки имаше многу гужва и се чекаше и повеќе од пола час за боцкање.Двете ми беа успешни.Само позитивни мисли и со среќаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1387
22.6.2013 16:38:56   
trust
ole I dr rr koi pravevte invitro kolu denovi lezevte po et I dali cekavte za test preku krv

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 1388
22.6.2013 22:18:45   
kapina
trust ti sega odese so dolg ili so kratok protokol te prasuvambidejki na mene mi kaza dr tase oti ke se ode so dolg protokol e sega kolku pati ti ispituvaa hormoni i kolku pati odese na eho

Непосредна врска до пораките: 1389
23.6.2013 0:21:36   
ole2004
За првото бев внимателна,не лежев цело време,но бидејки живеам во куќа не се симнував по скали,па ми носеа храна на послужавникuser posted image .Тест направив на денот кога требаше да добијам,бидејки имав мало крварење и беше со бледаuser posted image .Потоа земав патолошка и мислам дека беше непотребно.За второто воопшто не размислував,се качував по скали,ги вршев сите домашни работи,трчкав околу ќерка ми која имаше 18месеци,само не дигав ништо тешко и ми беше жал кога ќе ми кажеше мамо земи ме.Тестот го направив преку крв два дена порано,бидејќи на мм му беше роденден и сакав да имам двојна причина за прослава.Потоа продолжив со работа се до пораѓај.Само со позитивни мисли,верувај во позитивен тест и не размислувај за ништо друго.Поздрав и ти посакувам успех.

Непосредна врска до пораките: 1390
23.6.2013 12:20:20   
Didi80
Драги рр, дали некоја од вас додека била во постапка за ИВФ во исто време пиела Микрогинон,Достинех и се боцкала Суперфакт user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ole2004)
Непосредна врска до пораките: 1391
23.6.2013 12:34:27   
kapina
da jas piev do cetvrtokot mikroginon i se bockav i seuste se bockam so superfakt i pijam bromergon dostinexot mojot endokrinolog mi kaza oti se stetni vrz plodot ne e preporaclivo da se pijat e sega kolku e tocno neznam najdobro bilo vo vakvi slucaevi bromergon jas pijam i eutirox sega i pancef za bronhit oti pak i bronhitot me fati bas sega i ne trebalo zaradi toa da se pocne so postapkata za ivf no sto e toa e kako ke kaze dr tase taka ke pravam

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 1392
23.6.2013 19:19:23   
trust
dragi rr eve me I mene , den 6 ti popoleka izminuva , zestina golema I osven toa niso drugo ne osekam, lezam pretezno I niz doma se razdvizuvam, I jas pokraj terpijata za invitro pijam Eutirox I doktorot rece toa e ok, inaku bev za dolg protocol sto znaci imav dva meseca kontracepcija so Jasmin pred suprefakt od 0.5 pa potoa od 0.3 pa potoa sleduvaa 49 inekcii stimulacija na kraj dobiv 3 folikulcinja, od niv 2 jk I edno embrionce za transfer , eve sega cekam Gospod da me blagoslovi so najubaviot dar vo zivotot edno user posted image Ima li drugi rr koi se spremaat za et ili cekaat za test kako mene, pisete polesno ke ni pominuvaat denovite zaedno, ve pozdravuvam I na site posakuvam od sve srce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1393
23.6.2013 20:44:59   
trust
zaboraviv da ve prasam ako znaete do koj den se implantira embrionot vo matkatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1394
28.6.2013 11:10:17   
menada
jas seuste se bockam so superfakt no me interesira kako odi procedurata sega na 3 den od ciklus proveruvam hormoni a ponatamu ? uste kolku dena ima do transfer ajde vie sto pominavte niz ova pomognete mi da go znam redosledot kako ke se odvivaat rabotite :)

Непосредна врска до пораките: 1395
28.6.2013 21:38:38   
kapina
menada sekoj slucaj e razlicen na mene vo sredata mi dadoa po 3 menongoni da primam i superfaktot mi go namalija na 0,2 i lh mi bese nizok dali na nekoja i se ima sluceno lh da bide nizok

(Одговор на членот menada)
Непосредна врска до пораките: 1396
29.6.2013 13:33:33   
Melanija RR
trust уште 2 дена user posted image user posted image user posted image
Девојки до каде сте со постапката?Нивеа што се случи?

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image
13.04. -Нивеа -почеток со терапија
20.05. -trust -почеток со терапија
kapina
menada

=========================
18.06. -trust ЕТ

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image
trust -01.07. ТЕСТ

user posted image ПРЕГРАТКИ user posted image

Kolachence user posted image firenca didi user posted image Adelle user posted image gina user posted image milasteve user posted image @bebe user posted image mesecina83 user posted image Bogdancanka RR user posted image bubbleuser posted image koki12user posted image cacisk user posted image skopjanceuser posted image mimiiiiiiiiiiiiiuser posted image Lina*user posted image cacimuser posted image taci14 user posted image Hercouser posted image

=====================
2013 година
Ema$user posted image nadezdauser posted image bebus1user posted image beblak user posted image

Непосредна врска до пораките: 1397
29.6.2013 20:29:27   
trust
da melanija samo uste malku do celta user posted image pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1398
30.6.2013 17:59:43   
iviv
jas testot go napraviv preku urina na 10 den od et i bese pozitiven so bleda crtka taka se potvrdi i na 12 den preku krv user posted image user posted image user posted image

ajde trust stiskame palci za pozitiven test user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил iviv -- 30.6.2013 18:01:45 >

Непосредна врска до пораките: 1399
30.6.2013 20:20:40   
kapina
Ima li nekoja od vas iskustvo so nizok lh

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.