Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
zdravo mili rr eve i jas sum za invitro samo ne mi je jasno od kade da pocnam sakam preku fondot no vo glavava mi e haos.kaj treba da se obratam najprvo.pozdrav
zdravo mili rr eve i jas sum za invitro samo ne mi je jasno od kade da pocnam sakam preku fondot no vo glavava mi e haos.kaj treba da se obratam najprvo.pozdrav
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 21.6.2013 17:10:02 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
eve me da se prijavam den 4 od ET simptomi baram no nisto nema za sega I zdravje na 1vi pozitiven test pisete nekoj simptomi skratete mi gi malku makite ovie teski I zeski denovi
Симптоми на топлово тешко, гледај лади се и уживај ене каде е први
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
dali mora superfaktot da se prima sekogas vo isto vreme na primer jas ja stavam vo 6 i pol porucek no moze nekogas da zadocnam i do pola saat dali toa znaci nesto
Капина,јас не го примав точно на време,ни со првото,ни со второто,посебно со првото бидејки имаше многу гужва и се чекаше и повеќе од пола час за боцкање.Двете ми беа успешни.Само позитивни мисли и со среќа
trust ti sega odese so dolg ili so kratok protokol te prasuvambidejki na mene mi kaza dr tase oti ke se ode so dolg protokol e sega kolku pati ti ispituvaa hormoni i kolku pati odese na eho
За првото бев внимателна,не лежев цело време,но бидејки живеам во куќа не се симнував по скали,па ми носеа храна на послужавник .Тест направив на денот кога требаше да добијам,бидејки имав мало крварење и беше со бледа .Потоа земав патолошка и мислам дека беше непотребно.За второто воопшто не размислував,се качував по скали,ги вршев сите домашни работи,трчкав околу ќерка ми која имаше 18месеци,само не дигав ништо тешко и ми беше жал кога ќе ми кажеше мамо земи ме.Тестот го направив преку крв два дена порано,бидејќи на мм му беше роденден и сакав да имам двојна причина за прослава.Потоа продолжив со работа се до пораѓај.Само со позитивни мисли,верувај во позитивен тест и не размислувај за ништо друго.Поздрав и ти посакувам успех.
da jas piev do cetvrtokot mikroginon i se bockav i seuste se bockam so superfakt i pijam bromergon dostinexot mojot endokrinolog mi kaza oti se stetni vrz plodot ne e preporaclivo da se pijat e sega kolku e tocno neznam najdobro bilo vo vakvi slucaevi bromergon jas pijam i eutirox sega i pancef za bronhit oti pak i bronhitot me fati bas sega i ne trebalo zaradi toa da se pocne so postapkata za ivf no sto e toa e kako ke kaze dr tase taka ke pravam
dragi rr eve me I mene , den 6 ti popoleka izminuva , zestina golema I osven toa niso drugo ne osekam, lezam pretezno I niz doma se razdvizuvam, I jas pokraj terpijata za invitro pijam Eutirox I doktorot rece toa e ok, inaku bev za dolg protocol sto znaci imav dva meseca kontracepcija so Jasmin pred suprefakt od 0.5 pa potoa od 0.3 pa potoa sleduvaa 49 inekcii stimulacija na kraj dobiv 3 folikulcinja, od niv 2 jk I edno embrionce za transfer , eve sega cekam Gospod da me blagoslovi so najubaviot dar vo zivotot edno Ima li drugi rr koi se spremaat za et ili cekaat za test kako mene, pisete polesno ke ni pominuvaat denovite zaedno, ve pozdravuvam I na site posakuvam od sve srce
jas seuste se bockam so superfakt no me interesira kako odi procedurata sega na 3 den od ciklus proveruvam hormoni a ponatamu ? uste kolku dena ima do transfer ajde vie sto pominavte niz ova pomognete mi da go znam redosledot kako ke se odvivaat rabotite :)
menada sekoj slucaj e razlicen na mene vo sredata mi dadoa po 3 menongoni da primam i superfaktot mi go namalija na 0,2 i lh mi bese nizok dali na nekoja i se ima sluceno lh da bide nizok
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.