RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувања

Порака

Cipi Ripi -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (7.2.2013 12:45:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Тоа со имињата е моја задача, без гајле. Секој ќе си носи ливче со име, како и на претходните дружби :)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
Не зезај [sm=smiley36.gif] За мене капаче од еурокрем донеси...нема смисла да носам лифче Ципи Рипи [sm=jezicek.gif]

Шо ти е ма, твојот ник е најслаткото име што сум го слушнала... отсекогаш сум си го користела кога некој сакам слатко да го наречам, и топ ти е...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ни нутела не е послатко од ципирипи, така да си знаеш [sm=smiley36.gif]

Абе и мене ми е слатко, ама онака на лифче закачено на мене смешно ми дојде кога си го замислив во глава.[sm=smiley36.gif] Али добро сеа ме окуражи...ако ништо друго знам дека тебе ќе ти бидам слатка [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

tnade -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (7.2.2013 13:14:05)

ke se potrudam da dojdam, iako nesto se dogovarame so mm rodendenot na teodora da go pomestime den porano, vo ponedelnik i e rodenden... ajde ke vidam da pominam sakam da Ve vidam pa i strumfetkata moja da si zapoznae drugarcinja, imam vreme da se izorganiziram ako sakam zarem ne, samo me plasi dali ke bideme dobro, vo posledno vreme nesto cesto nos nni tece, kaslame i sl...
znaci sum pod znak prasalnik, ke ve informiram navreme

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (11.2.2013 13:22:27)

Девојки, само да ве замолам доколку носите донации и за Иднина и за Битола, поделете ги во посебни кеси.
Работите за бебињата и тие за децата со посебни потреби поделете ги, за да нема потреба после да се пребарува по кесите и да се пределуваат донациите.

И ќе ве замолам доколку некој е расположен да дојде со мене и Везилка во понеделник, 25 февруари, во 9 часот во Иднина да ги однесеме донациите, пишете ми порака да се договориме околу деталите. [sm=smiley31.gif]

Gwendolin -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (11.2.2013 16:23:31)

Пишете ме и мене, ќе дојдам со [sm=duda.gif], мажов нешто тешко дека би дошол. А и ваљда не е срамота да си прашам дали има некој од околина на Ѓорче, Влае и сл. што ќе иде па да дојдеме заедно, не сакам да ја влечкам бебушкава по автобуси ем со ќеси, а такси реално ни е ѓавол и пол, ако сака некоја нека ми пише, ако не, ок, ќе се снајдеме ама битно доаѓаме [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (12.2.2013 8:19:46)

Женски, Горска вода потврдија донација од 13 пакети негазирана вода за сите дечиња од училиштето!!!
Досега ги имаме Витаминка, Матица и Горска вода!
Едвај чекам да дојде 24 и да ве видам во што поголем број!

vezilka RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (12.2.2013 9:12:07)

Супер..и јас едвај чекам! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andriance -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (12.2.2013 9:30:12)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gwendolin

Пишете ме и мене, ќе дојдам со [sm=duda.gif], мажов нешто тешко дека би дошол. А и ваљда не е срамота да си прашам дали има некој од околина на Ѓорче, Влае и сл. што ќе иде па да дојдеме заедно, не сакам да ја влечкам бебушкава по автобуси ем со ќеси, а такси реално ни е ѓавол и пол, ако сака некоја нека ми пише, ако не, ок, ќе се снајдеме ама битно доаѓаме [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

Можете со Натушка да се договорите...ајде ќе види ќе пише...и јас едвај чекааам

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (12.2.2013 10:35:26)

Само уште една молба имам за вас.
Облеката која ќе ја донирате за дечињата од Иднина или доенчињата од Битола да биде чиста, перена и секако, претставителна. Да не им однесеме на луѓето партали :)

И уште еднаш да повторам што ни треба за донации:

-Облека/книги/играчки/обувки за Иднина - таму има деца на возраст од 6 до 18 години, што значи дека и ако имате вие некоја облека што не ја носите, може да им ја донирате.

-Облека/козметика/играчки за бебиња за домот во Битола

Ви пишав пред некој ден, ама еве ќе повторам. ВЕ МОЛАМ во посебни кеси ставете ги донациите за домот во Битола, затоа што уште истиот ден ќе ги земат од Глобко и нема да имаме време да ги пределуваме.

Calypso -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (20.2.2013 10:28:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

1. AnnaMolly
2. Luci
3. Beatris
4. temjana
5. Natuska
6. Bethany
7. Mila 28
8. profesorica
9. Andriance
10. TamaraMartina
11. miana
12.Vezlika
13.mama toci
14. Џесика
15. Sandriana
16. Maca
17. Hunny
18. Cipi Ripi
19. Pepelaska
20. Gardenia
21. Mihaela2010
22. libra.n
23. Melanija
24. jana33
25. Malecka23
26. saja1
27. zzaa
28. Calypso
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Си се допишав и јас на списокот... ова е конечен список за во недела? [sm=smiley1.gif]
Се гледаме тогаш... но да прашам... ќе носиме ливчиња со корисничкото име?[sm=jezicek.gif]

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (20.2.2013 10:33:51)

Mene kako mi posla rabotava so decava moi- neznam kako ke bide [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Ako uspeam sama da dojdam - ok ,ako ne zdravje [sm=smiley19.gif]

masa -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (20.2.2013 10:50:59)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] девојки за иницијативата и организацијата!Од мене имате целосна морална поддршка.Убав помин и успешна акција,па се надевам еден ден ќе се видиме на некоја наредна дужба [sm=smiley36.gif]
Поздрав!

Mihaela 2010 -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (20.2.2013 10:56:41)

I jas za zal nema da mozam da dojdam,na dva rodendeni sme i toa bitni[sm=smiley13.gif]...nekoja naredna druzba mozebi...

dostickage -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (20.2.2013 11:30:49)

Da prasam nesto,mozebi ne e na mesto ... imam doma nekolku detergenti nepocnati voopsto. Kje bide li nezgodno ako i tie uredno gi spakuvam i gi donesam. Mozebi kje se najdat na nekogo.
Jas imam problemi so kozata i mn mi e limitiran izborot na detergenti sto gi koristam a ovie gi kupil mm pa jas ne sum gi ni otvorila.
Ako ne e vo red , ima kade da se dadat no koga vekje spremam raboti za humanitarnata sredba pomisliv i na niv.

Fala mnogu[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

sandriana RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (20.2.2013 12:46:30)

Dostickage, во ред е и детергент- не е на одмет, зошто и онака се изјасниле дека имаат потреба од средства за хигиена, а ова спаѓа таму [sm=smiley1.gif]
Така да, пакуј и носи..[sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 8:35:15)

Девојки, уште два дена има до хуманитарната :)
Едвај чекам сите да ве видам!

tinush -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 10:50:45)

ВРЕМЕ - 24 февруари, недела, од 11 до 13 часот
МЕСТО - Игротека Ен-Два-Три

Dali vazat se ushte ovie
Inaku smetajte i na mene

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 11:56:54)

Да, времето и местото се непроменети.

Gwendolin -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:06:16)

А ќе има ли и некој маж таму, да не дреме само мојот сам, зашто ќе мора да иде со мене.

dostickage -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:09:14)

Kje ima, mm  kje dojde[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:11:18)

Ete i jas mislev deka konecno ke ve zapoznaam ama nisto [sm=zmeden.gif]
Kako sto mozete da zabelezite ( pisuvav vo drugive temi ) golemata kerka pak e bolna ( denes sum po lekari i laboratorii )
ako bide ok do utre ok - ke bide dobra i vo nedela,ako ne, utre ako sum vo moznost da pominam od kaj igrotekava i ke odnesam raboti ke ostavam od mene. Bas mi e zal,navistina mi e maka - veruvajte mi - samo deteto da mi e dobro... Zal mi e da ja ostavam doma i sama da dojdam [sm=zmeden.gif]

Џесика -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:24:28)

Миана, што ќе одиш денес да ги оставиш, помини бар на кратко утре... ем на право место во право време, ем нема у празна игротека да ги оставиш.... кога веќе ќе тепаш пат...[sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:26:56)

Задутре, Џес. Да не се збуни случајно? :))))
Миана, ако можеш помини барем ти да се видиме, нека ги почува баба на пола саат.

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:37:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Миана, што ќе одиш денес да ги оставиш, помини бар на кратко утре... ем на право место во право време, ем нема у празна игротека да ги оставиш.... кога веќе ќе тепаш пат...[sm=smiley1.gif]

Не ме разбрвте
средбата е во недела а јас велам дека ке поминам утре ( сабота ) морам да одам натаму па ке наминам да оставам нешто ..Сакате и слика да ви оставам ? Срцки сте..Ајде ке видам што можам да направам,сервис баба- отпага во секој случај ( не прашујте зошто [sm=smiley1.gif] )
Ај сега бидете добри и помогнете ми во толкувањето на резултатите на керками ..

Џесика -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:39:20)

Се збунив и тоа опасно [sm=smiley36.gif] сркам узо, се загревам уште од сега... да, мислев што ќе ги носи утре, нека ги донесе заадутре.... извинете на печатни грешки, викенд иде... се залив малце поише [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (22.2.2013 12:45:27)

Утре имам работа натаму и баш таму ке се паркирам- затоа ...

Страница: <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>