RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувања

Порака

Hunny -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 10:44:44)

И јас би сакала да дојдам и да ве запознаам, се надевам нема да излезе нешто непредвидено.

Cipi Ripi -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 11:24:02)

Доаѓам и јас девојки. Ќе допринесеме колку можеме. Многу ми е мило што ќе присуствувам на ваква дружба.
Браво за тебе Анамоли[sm=bravo.gif]

Luci -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 11:43:56)

1. AnnaMolly
2. Luci
3. Beatris
4. temjana
5. Natuska
6. Bethany
7. Mila 28
8. profesorica
9. Andriance
10. TamaraMartina
11. miana
12.Vezlika
13.mama toci
14. Џесика
15. Sandriana
16. Maca
17. Hunny
18. Cipi Ripi

Andriance -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 11:44:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

A jas pak sakav da prasam dali moze da se kupam nesto takvo - nekoi cokoladi???
I sakav da prasam dali ke ima TV ? Ne sakam bas da se eksponiram na TV [sm=smiley36.gif]

Мианке што год да донесеш или купиш може да е само од корист, така да не се мисли многу.
ТВ нема да има, доаѓај да се дружиме и запознаеме finally

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 11:47:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR

A jas pak sakav da prasam dali moze da se kupam nesto takvo - nekoi cokoladi???
I sakav da prasam dali ke ima TV ? Ne sakam bas da se eksponiram na TV [sm=smiley36.gif]

Мианке што год да донесеш или купиш може да е само од корист, така да не се мисли многу.
ТВ нема да има, доаѓај да се дружиме и запознаеме finally

I jas edvaj cekam da ve vidam veke [sm=smiley36.gif] da ne mislite deka sum nekoja misteriozo ( kako tipon od temana aktuelna )
Inaku decava mi se bolni i se nadevam deka ke ozdravat do togas ( ima vreme )
Igrotekava e na parkingot kaj socijano neli ? I od kade se vleguva od vnatresnosta na parkingot ili od stranata na socijalno???
Leleeee pa mene mi e mawku sram [sm=smiley36.gif]

Luci -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 12:00:59)

I jas edvaj cekam da ve vidam veke [sm=smiley36.gif] da ne mislite deka sum nekoja misteriozo ( kako tipon od temana aktuelna )
Inaku decava mi se bolni i se nadevam deka ke ozdravat do togas ( ima vreme )
Igrotekava e na parkingot kaj socijano neli ? I od kade se vleguva od vnatresnosta na parkingot ili od stranata na socijalno???
Leleeee pa mene mi e mawku sram [sm=smiley36.gif]

Имаш уште 19 дена да се отсрамиш [sm=jezicek.gif] А скраја да е, ако ти се деца болни па нека седи мт со нив бре, поуживај малце и ти, децата имаат и татковци за чување[sm=smiley1.gif]

Pepelaska * -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 12:12:25)

Пишете ме и мене со 2 плус ( мм и Мартин ) ,ама со прашалник [sm=smiley36.gif]
Се надевам ќе успееме да дојдиме

Bethany -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 12:31:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Пишете ме и мене со 2 плус ( мм и Мартин ) ,ама со прашалник [sm=smiley36.gif]
Се надевам ќе успееме да дојдиме

А тоа и мажите можеле да дојдат? Јас мислев само е за мајки и деца? [sm=smiley1.gif]

Pepelaska * -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 12:45:34)

Па незнам дали може, ако не ке го пратам да шета[sm=smiley36.gif], ја пошто не сум од Ск , па да не донесе после не ни треба[sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 13:39:05)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Па незнам дали може, ако не ке го пратам да шета[sm=smiley36.gif], ја пошто не сум од Ск , па да не донесе после не ни треба[sm=smiley36.gif]

И ние не сме од Ск. и нас ќе не донесе мм, па после и тој нека шета... можеби мојов и твојот заедно да шетат [sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 13:54:43)

Еве и јас мојот ќе го донесам, и така се знаат со маж ти, Пепелашка, па ќе го здружат и мажот на Бетани :)
Секако дека може да дојдете со мажите, зошто да не? Може да си донесете и пријателка, комшика, колешка со или без деца... Секој е добредојден!

Viktori -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 15:28:55)

AnaMoli gagjanje datum, alal da ti e [sm=smiley36.gif]

Inaku pozdravce do site RRki od mene, jas nema da bidam vo moznost da dojdam, od opravdani pricini. Nekoja naredna sredba cya all. :*

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (5.2.2013 20:39:55)

Девојки, благодарение на Сандриана имаме и обезбедено превоз за домот за доенчиња во Битола! [sm=bravo.gif]

Значи и тие што имате спремно бебешки работи слободно донесете ги, па од Глобко бесплатно ќе ги однесат во Битола!!!

И уште еден апдејт - и од Матица се согласија да донираат книги! [sm=bravo.gif]

Значи досега ги имаме Витаминка и Матица, а се чека одговор и од други места.

Се надевам дека хуманитарниов собир ќе помогне на многу дечиња, а вас уште еднаш ве поттикнувам да се пријавите и да учествувате!

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 14:30:08)

Девојки, ајде пријавувајте се да ве ставиме на список!
Ги поканувам и трудниците и оние кои планираат забременување да дојдат со нас, да се дружиме и да бидеме хумани!
Немојте да се срамите :)))

Gardenia -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 14:41:36)

Еве планирајте ме и мене ако не ми излезе нешто непредвидливо до тогаш,ама сакам да дојдам.Немам деца ама со задовоство ќе купам се што треба за да помогнам на дечињата.Во право си АнаМоли малку се срамиме изгледа[sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 14:43:59)

Нема потреба да се срамите, ние веќе се знаеме долго време. Не сме странци :) И мене ми беше малку срам да отидам на првата средба со Рингерајки, ама тоа траеше само 1 минутка.
Ќе те додадам на списокот и многу би сакала да дојдеш!

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 14:45:01)

1. AnnaMolly
2. Luci
3. Beatris
4. temjana
5. Natuska
6. Bethany
7. Mila 28
8. profesorica
9. Andriance
10. TamaraMartina
11. miana
12.Vezlika
13.mama toci
14. Џесика
15. Sandriana
16. Maca
17. Hunny
18. Cipi Ripi
19. Pepelaska
20. Gardenia

Beatris -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:15:02)

Ајде женски пријавувајте се, да покажеме уште еднаш колку се хумани рр-ки. Секој кој сака може да дојде, какво срамење какви бакрачи, дури може и да си донесе некого, пријателка и сл.

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:18:00)

Ке не собере ли сите таму ? [sm=smiley36.gif]
Леле да не се осекам јас како џокер у покер таму [sm=zmeden.gif] Мм нема шанси да го натерам да дојде а јас се убедувам сеуште...Решена сум дека ке дојдам,ме има на список и ке гледам да дојдам...[sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:20:01)

Миано, кога ќе ти ја врзам една ќе видиш ти џокер у покер! Само ако не си дошла [sm=jezicek.gif]

Beatris -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:22:06)

Ке не собере ли сите таму ? [sm=smiley36.gif]
Леле да не се осекам јас како џокер у покер таму [sm=zmeden.gif] Мм нема шанси да го натерам да дојде а јас се убедувам сеуште...Решена сум дека ке дојдам,ме има на список и ке гледам да дојдам...[sm=smiley36.gif]

Само ако не си дошла, од дома ќе те тегнеме, ќе пукне брука пред комшии, не си играј [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:23:33)

Е сега ме убедивте [sm=smiley36.gif]
Ај само молам бога децава да се како што треба..ебе големава ја носма на инхалации секој ден - ужас !!! [sm=zmeden.gif] Се надевам дека ке оздрави а ако не па нека ги чува таткоим кога не сака да не дружи [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:27:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Миано, кога ќе ти ја врзам една ќе видиш ти џокер у покер! Само ако не си дошла [sm=jezicek.gif]

Мислев дека сите си се знаете мегу себе,се имате видено..Ако не јас ке се залепам за една од вас и готово ... Која е кандидат ??? [sm=jezicek.gif]хаххахахахха
Се шалам - доаѓам и јас...И многу ми е мило што ке се донира за дечињата од Иднина а и за доенчињата од Битола...
Да ви кажам искрено јас би им донирала и на ГАК алишта од бебиња зошто оние партали што ги облекуваат децата се за греота ...[sm=zmeden.gif]
Кога ке се сетаам какко ми беа облечени бебињата- ми се плаче...

Mihaela 2010 -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:30:39)

Aj ke vidam i jas kako ke bidam,ne vetuvam ama ke gledam da dojdam...ete do miana ke se zalepam,posto neli ne gi znaeme drugite[sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки! (6.2.2013 15:31:54)

Миана, и јас не се познавам со никого, немаме се видено, ова ќе биде прв пат, едвај чекам.

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4 5   Следна страница >   >>