Andriance -> RE: денес на мени (1-3 год) (9.2.2013 23:11:26)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR Ние вчера: доење лажичка мед палента со сиренце десерт од манго папаја и праска мисиркино месо со брокула и ориз супа со лепче кратаввица леп павлака и кашкавал малку квики и една коцка чико [sm=smiley36.gif] АД млеко за добра ноќ сок од мандарина и малку лимон Малку оф топик- Андрианче, А цица само насабајле, по еднаш? До сега не сум пишувала на темава за мени, зошто одиме нели во градинка, па преку недела сме дома само на ужинка - овошје, и вечера- зависи: кисело млеко, палента, млечен намаз, варено јајце....Ама, доењето е проблем- попладне 1-2 пати, ноќе 2-3 пати. Имаме 17 месеци Нема цицање навечер, недавам [sm=jezicek.gif] Сериозно, како направи година, ме фати инат дека неможе веќе цицање преку ноќ. Од тогаш сме само насабајле, некогаш еднаш некогаш два пати, ама првиот пат не давам пред, 6:30-7h..најчесто за да продолжи да нана. а преку викенд може да му текне цице..ама онака лигавешки, повеќе мазење. ние денес: доење тарана со сиренце и јогурт банана и мал несле пудинг од чоколадо варен зеленчук јаболко и малку грицки млеко и бисквити ад млеко цеден сок од 2 портокали и вода
|
|
|
|