Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Појадок - овесни со јогурт Ужина - цеден сок од портокал и едно мини кроасанче 200 мл млеко Ручек - цела полнета пиперка со малку лебче и к.млеко Ужина - праска и банана со бисквити Вечера - цело парче интегрален леб со крем сир 200 мл млеко Во меѓувреме вода и една чашка ретка цедевита 20 месеци
Inaku vo rucekot dodavam mozzarela i dosega samo takvo sirenje koristime. Neznam od koga mozam da pocnam so normalno soleno sirenje. Sinceto od denes ima polni 14 meseci
Inaku vo rucekot dodavam mozzarela i dosega samo takvo sirenje koristime. Neznam od koga mozam da pocnam so normalno soleno sirenje. Sinceto od denes ima polni 14 meseci
Може без проблем да даваш обично сирење, само пододсолено, измиено под ладна вода. Јас после 10тина месеци го рендав најобично кравјо сирење во палента.
Denes: Dorucek-vareno jajce so k.mleko Uzina-krusa,nekolku jagodi,pola banana i lazicka 4 seminja,med 200 ml mleko Rucek-supa od morkov,paskanat,karfiol,brokula,kromid i malku fide Uzina-malo parce milibrod Vecera-lepce,sirence i k.mleko 200 ml mleko 20,5 meseci
Вчера на мени: Доручек - палента со јогурт Ужина - банана - млеко пред спиење Ручек - манџа боранија со телешко месо Ужина - пак банана + цеден сок од портокал - еден ред милка чоколадо Вечераше постапалки со мед - млеко пред спиење
Денес еден од јадачките денови: Доручек - палента со јогурт Ужина - компот од јаболко и слива со лажичка мед и 4 семиња млеко 180 мл Ручек - пилешка супа со мевце,пашканат,морков,брокула + неколку печени компири Ужина - една банана Вечера - 4 мини кроасанчиња (а обично јаде само 2) млеко 160 мл Вода и домашен сок од вишни 20,5 месеци
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 12.9.2013 23:58:38 >
Се јас сум на темава Денес: Појадок - овесни снегулки со јогурт Ужина - цеден сок од портокал, банана, грицкаше корнфлекс 200 мл млеко Ручек - манџа грашок со телешко месо Ужина - пудинг од ванила Вечера - лебче со крем сир 200 мл млеко За пиење вода и домашен сок од вишни.
Нашето вчерашно мени Доручек Кисело млеко, кришка леб, варено јајце Ужинка пудинг од чоколадо Ручек Житарици со млеко Ужинка крем банана, квики, сок Вечера шпагети со сирење и домашен кечап (течности вода, сок преку цел ден вкупно 1л) 2год и 6мес.
Denes: Pojadok- palenta so sirenje I k.mleko - ceden sok od portokal -banana,jagodi I biskvita so malku med -mleko Rucek- telesko meso so grasok,morkov,tikvica I kromid - malo Monte Vecera- pola strudla so jabolko 7 days Denes tocno 21 mesec.
Cel den 15ml sok od kruska, 250 ml sok od bel slez(oti sme bolni), voda i mnogu malku mleko. Ne cicame veke 1 nedela a on ne saka da cue za kravjo mleko.Ne znam sto da pravam da go nateram da pie mlekce
Ne cicame veke 1 nedela a on ne saka da cue za kravjo mleko.Ne znam sto da pravam da go nateram da pie mlekce
eli07, за кравјо млеко и искуства имаме дискутирано ТУКА, но сепак, не е ништо страшно ако детето не сака да пие млеко. Внесувајте доволно различни млечни продукти и ќе се надокнади дневната доза за калциум. И мојата ќерка откако го прекина цицањето, не пие никакво друго млеко и никогаш не инсистирам на тоа.
Ајде да се пријавиме за денес. Доручек - корнфлекс со јогурт Ужина - една праска, пола банана и две бисквити (сецкано конечно ) 200 мл млеко Ручек - пире и динстано телешко месо со лукче и морковчиња Ужина - цеден сок од портокал и две коцки чоколадо Вечера - интегрално лебче со дукатело намаз 150 мл млеко Пие вода и домашен сок од вишни. 21 месец и 10 дена
Појадок - палента со јогурт Ужина - една банана млеко 200 мл Ручек - турли тава Ужина - киндер чоколатце Вечера - леб, к.млеко и кашкавал млеко 200 мл
Скоро 22 месеци
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 20.10.2013 23:56:44 >
Dorucek: biskviti so mleko Uzina: Jabolko golemo , borovinki,aronija i banana Rucek: kasha so pileshko + zelencuk varen (karfiol,morkov,boranija,luk,kromid,grashok) desert: zivotisnko + solenki Vecera: tostce so puter i sirence so kecapce desert: pudingce od humana
sam si barashe blago denes epten shekerot mu padnal :)