Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
eh kolku mi e maka mm e sekogas zafaten a bas bi sakala da ve zapoznam i da se druzam so site vas,da donesam nekoja kutija imam dosta...... ajde se nadevam druga prilika
Игротеката е проверена, реквизитите спремни..рингерајковци се чека на вас и вашата убава желба за дружење и донирање стара облека, играчки и сл...Се гледаме во сабота
Sabta,a? na 24,a? abe,na 23 ti so mm ke ideme vecerta na koncert na Sergej Cetkovic,okolu polnok ke pocne.Elena iako ima samo 2 meseci ke ja cuva teta,zosto coekov go cekam 5 god da dojde u sk.E sabajleto u sabota najverojatno ke soberam sili da dojdam,abe pisere me sigurno ke dojdam.Ke ja donesam mozda ako ja nateram i sestra mi so vnukite.
Mozebi ke dojdeme i nie.A za doniranje,jas pred 1 avgust odnesovme vo crven krst-Dare Dzambaz neznam kolku obleka i igracki mecinja,taka da sega za sega nemam nisto.Nie direktno gi nosime rabotite tamu.Dali moze da dojdeme samo za druzba se razbira.
Tanja K. секако дека дружењето е најважно, Црвен крст не е заодлжителен, тоа е повеќе да ни се врати навиката за донирање на Црвен Крст! Веќе го обновувам списокот со следен пост и ти си внатре.
Секако дека секој кој ќе посака може да дојде.Донирањето е само еден дел од дружбата, инаку цел ни е да се видиме, запознаеме, забавуваме, дружиме. Кој во моментот нема да донесе, не значи дека не треба да дојде. Значи ве чекаме сите кои ќе го прочитате ова. Ништо не се плаќа(освен кафето што ќе го нарачате) , целото дружење е под организација на Рингераја и наши соработници, вие треба да имате само желба да дојдете и убаво да се забавуваме. Дури се надеваме дека ќе успееме да обезбедиме и сокчиња за дечињата. А еве Анушка ни подготвува и мекици за да се почастиме за сите наши бебиња на рингераја Затоа дојдете, ве чекаме! Од дома понесете си само позитивно расположение и насмевки на лицата. Имаме простор, музика, игри, забава
Da sega znam prethodno tamu bese edna druga igroteka .Fala na informacija se gledame tamu.Eca ti ke odis so dvete kerkicki?Jas samo so Elena zdravje boze,da bide se kako sto treba.
Доаѓам и јас со мојата мала прицеза. Да се запознаеме зашто првото дружење го испуштив. И сакам да прашам , да ми кажат тие кои се поупатени во ова, дали може дА а дојде и мајка со девојченце која не е на форумот, моја пријателка? Значи планирајте ме мене доаѓам
весна сите се добредојдени дури и да не се членови наши и да немаат дома интернет од раѓање до стари лица сите.Да се забавуваме и дружиме ќе има игри за деца и родители со награди.немој да заборавиш да донесеш и алишта,играчки детска опрема за црвен крст се разбира ако имаш ако не вашето присуство е доволно.Ме радува што конечно ќе се запозаам со сите вас.
Јуле Еца Мами Весна Мис Боцко Анушка Палешка Неничка Катушка Наташа5- Нато знам дека нема да издржиш и ке дојдеш Ива Цацко Биља Мила на мама Tanja K Vesna_kr Aleksandra
јухуууу што убава бројка..плус кога ке ги додадам тука сите мамички кои не дел од форумот а ке дојдат и после знам дека ке ни се придружат и овде- па тоа ќе биде најубавата журка до сега...едвај чекам..ајде...уште само една недела за психофизички подготовки
Би било убаво сите кои ќе дојдете да си ги поведете и сопрузите бидејќи и тие се родители нели, а игрите ќе бидат уште позабавни кога во нив ќе ги вклучиме и татковците
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.