Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Баш ми е жал за Палешка. Очекував да запознаам драга прилепчанка. Не знаев дека е проблем превозот инаку ќе и органзиирав да дојде со шофер од на маж ми фирмата тие секој ден се на релација Битола -Скопје. За друг пат обавезно да ми се јави ако сака да дојде. Поздрав до Прилеп, мој роден град ама дури и градоначалникот ме кара што ич не го посетувам
СЕ БЕШЕ СУПЕР 5 СО ТРИ ЗВЕЗДИЧКИ И НИЕ ЗЕМАВМЕ НАГРАДА ТАТКО И НА АНГЕЛА (ГОРАН-МАШМИ)ДОБИ МЕЦЕ И КУПКА ЗА НЕА А ТОРТАТА БЕШЕ СУПЕР А САМО ВО МАЏАРИ ИМА ТАКАВ СЛАТКАРНИЦА
Во понеделник ќе подготвиме посебна страна на Рингераја со слики и краток текст кој Еца ќе го спреми (Еца во твое име зборувам :) ) и место за нашите поддржувачи. Таму ќе може да ги погледнете и сите слики, а се надевам дека ке успееме и некое видео да поставиме.
Баш ми е жал за Палешка. Очекував да запознаам драга прилепчанка. Не знаев дека е проблем превозот инаку ќе и органзиирав да дојде со шофер од на маж ми фирмата тие секој ден се на релација Битола -Скопје. За друг пат обавезно да ми се јави ако сака да дојде. Поздрав до Прилеп, мој роден град ама дури и градоначалникот ме кара што ич не го посетувам
Мила на мама, ајде следниот пат Поздрав од Прилеп и ќе го поздравам градоначалникот
лудо, незаборавно, забавно, еуфорично...немам веќе зборови..прекрасно беше..и Браво за Неничка, Елена, Цацко, Анушка што дојдоа со своите најмали, луѓе па таму имавме бепчиња од по 2-3 месеци, кукли најубави сите...Мило ми е што се собравме во голем број, криво ми е што многу од вас неможеа да не дружат и едвај чекам следното дружење да го направиме поголемо, да се сбереме сите...
Леле сега читам и многу ми е драго што сте си поминале прекрасночжал ми е што не се дружевме,ама следна прилика сигурно!Ќе гледам обавезно,на таков начин ќе почуствѕвам од атмосферата таму!Браво за дружењето и добрата организација!
Za denesnoto druzenje nemam zborovi kako da vi opisam kolku ubavo si pominavme, bese interesno, zabavno, smeski , pogotovo mnogu smesni bea igrite sto gi imase a i bravo za tatkovcite sto se pokazaa na delo a i za site majki natprevaruvacki edno golemo BRAVO, vklucuvajki me i mene .... Super si pominavme i me raduva sto ne imase vo pogolem broj za razlika od prvoto druzenje. Samo napred taka da prodolzi... Imam sliki sto gi slikav na druzenjeto edno 145 sliki i tie sto se pointeresni i ubavo izlezeni vi vetuvam deka denes do polnok ke gi stavam na stranata za da moze site da gi vidite sto ste propustile (ova vazi za tie sto se od Skopje).
Јас одлично си поминав, а и наградичка си земам , важно сите се забавуваат и децата и ние постарите, со еден збор ЕКСТРА. Браво за организаторите и им посакувам уште многу вакви дружења да ни органиризираат
sega gi vidov slikite i mnogu mi e milo sto super ste si pominale. a bas mi e zal sto nemozev da ostanam. iako se vodov na kratko so Eca i Julie. pozdrav do site. i dobra nok. p.s. super si pominav na svadba
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.