Popce -> RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? (19.6.2011 21:57:25)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: Popce Dragi moi RR, ve citam i ocajuvam: izgleda mojata kerkicka e najmala na forumov. Na 3,5 meseci 5400 gr. (Se rodi 2300 gr. vo 39 nedela) Samo na doenje sme. Mene mi izgleda mnogu malecka.[sm=smiley19.gif] Јас мислам дека добро напредува, скоро сите меѓу 3 и 4 месеци помалку напредуваат, првите 3 месеци по кг, а потоа помалку, на 6 месеци треба да ја дуплира тежината, така да мислам дека сте ок, не се секирај, битно да е здраво, право и ако не плачи не му е малку храна. И уште нешто, никогаш немој да го споредуваш со другите деца Of lele, Snowihte ne ja sporeduvam so drugi deca tuku so sin mi, ista jas isto mleko isti gradi se isto a sin mi na 3,5 meseci imase 7200gr. Tuku stvarno, mislam deka ne e alarmantno, posto vaka na izgled mi e super, vesela e itn... Se si mislam moze i e faza, deka jas dobiv pred dve nedeli pa mlekoto ne i bese vkusno i ne cicase mnogu[sm=zmeden.gif]. Sega mi cica poveke. Vo sekoj slucaj mnogu fala za podrskata, stvarno mnogu mi znaci koga ke procitam i drugo mislenje.
|
|
|
|