Elena Eli -> RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? (28.7.2011 13:31:30)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama30 na 2 meseci i 3 dena mojata kerka ima 4900 gr, rodilnata tezina i e 3450, od bolnica izlegovme so 3350, na kontrolata na prviot mesec imase 4300, a sega na 2 mes e 4900, sto znaci kacila samo 600 gr[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pedijatarot veli deke toa e malku i deka treba poceto da se doi. ama taa e spanka mamina, navecer se uspiva vo 21:30 i se budi 4 sabajle.Mi veli da ja budam za doenje ama jasm mislam deka ako e gladna ke se budi sama i ke place. Megutoa so ogled deka i pogolemata moja kerka isto napreduvase voopsto ne se grizam. posporo napreduvase do 1 godina, a potoa si bese super. pozz za site mamicki Se slozuvam so tebe mama30. eve i moeto since prviot mesec dodade 660 gr. vtoriot 750, duri sega na tretiot kilce. Jas postojano se zamarav deka e gladen, iako bese miren i sega konecno se ubediv samata sebe deka detenceto mi e super i odlicno si napreduva. Presrekna sum sto ostanavme samo na doenje i ne posegnav po adaptirano mleko. |Pozz
|
|
|
|