Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: што правите за "своја душа"? 27.6.2011 22:19:04
rina13
gledam filmovi,si posvetuvam vreme na sebe nekoe tretmance,fitnes chat pat i studiram za svoja dusa pa zdravje vo nekoja pobliska idnina da bidnam mr...tolku porano pravev mn sega pomalce ama ne se davam taka lesno i ja cekam da porasne pa da vozime roleri zaedno....
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 8:17:31
AnnaMolly RR
Читам книги. Кога ќе заспие Филип навечер читам по неколку страни. Ако ми тргне и ако си ставам чашка црвено винце+цигарче на тераса... Поголем мерак на душа немам. Моментално ја читам If tomorrow comes од Сидни Шелдон. Го обожавам.
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 10:40:51
Snowhite RR
Гледам филмови? не, немам време, шетам со Михаил, не, тоа го правам за него, немам време ни книга да читам, не ми е интересно ни на нет да седам, мм ми купи пилатес топка, немам време ни неа да вежбам, не одиме ни на кино или театар, а сето се тоа работи кои радо би ги правела за своја душа и ги праве, ама срега не ги правам и ептен се нервирам заради тоа
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 11:26:47
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Ништо Прашањево ептен ме здрма
Не да ме здрма, ме стресе Се осеќам ко изгубена во сопствениот живот, која сум и зошто сум овде и ваква никаква Се надевам ќе поработам “на случајот“ и брзо ќе се вратам во колосек.
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 11:29:54
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
A vo realnosta, srekna sum ako gi izbrkam site od dnevna i na raat si gledam Koga lisjata pagaat
Е јас многу се нервирам што ни лисјата не можам да ги изгледам раат или треба да го хранам Мартин или да го капам или било што излегува баш тогаш и мм никако не сака да ми излезе во пресрет, а тој кога си ја гледа Долина на волците ни мува не смее да прелета, оти ќе има гоооолема кавга.
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 11:31:16
Sandric
Во последно време се помалку и помалку правам работи за себе Тажно но вистинито.Добивам грижа на совест ако посакам да го оставам детето со бабите за да направам нешто за себе. Многу голем дел од денот и онака поминува без нас
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 11:35:34
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
A vo realnosta, srekna sum ako gi izbrkam site od dnevna i na raat si gledam Koga lisjata pagaat
Е јас многу се нервирам што ни лисјата не можам да ги изгледам раат или треба да го хранам Мартин или да го капам или било што излегува баш тогаш и мм никако не сака да ми излезе во пресрет, а тој кога си ја гледа Долина на волците ни мува не смее да прелета, оти ќе има гоооолема кавга.
hahahaha..Lele isti se mazive ej.... za dolina na volcite - stama :)
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 11:36:30
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric
Во последно време се помалку и помалку правам работи за себе Тажно но вистинито.Добивам грижа на совест ако посакам да го оставам детето со бабите за да направам нешто за себе. Многу голем дел од денот и онака поминува без нас
isto :(
RE: што правите за "своја душа"? 28.6.2011 11:39:10
Natuska85
Си одам во шопинг за моја душа,си одам кај пријателки на муабет,си ја правам кадата со пења и уживам 15 мин еднаш во неделата исто за моја душа,планирам да почнам да вежбам на орбитрекот деновиве,после цели 9 и нешто месеци,си гледам серии(Госип грл и Никита), си се дружам во живо со другарките рингерајки ,и уште многу работи ама не ми текнуваат во моментот
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 28.6.2011 11:41:16 >
RE: што правите за "своја душа"? 29.6.2011 23:03:32
Pepelaska *
и јас си го поставив прашањево и си одговорив НИШТО порано барем излегував со другарки или со мм ( тогаш дечко) ќе се дотерав нашминкав и ќе си се напиев нешто за душа, дефинитивно ова мора да се промени, ама додека не ми нарасне детето малку потешко
RE: што правите за "своја душа"? 30.6.2011 14:53:54
temjana
како што стареам се што правам, правам за своја душа, ништо не почнувам доколку ми предизвикува нервоза и немир. Рани душа да те слуша убаво рекле старите
RE: што правите за "своја душа"? 30.6.2011 16:58:00
mila mama
Citam kniga za svoja dusa. Eve bas deneska dodeka spiese Elena si citnav i kako preporodena sum! Zalno sto odamna ne sum go napravila toa za svoja dusa, nemajki vreme onaka da se opustam i potonam vo razmisli i strasti
RE: што правите за "своја душа"? 1.7.2011 11:02:38
zapce
Ama bas nisto ne pravam za moja dusa Moeto sekojdnevie e rabota, doma rucek, dete, setanje so nego, navecer raneje, zaspivanje, sreduvanje, sadovi i se toa pa toa. Znaci kolku sum dozvolila domasnite obvrski i semejstvoto da me obzemat i bukvalno jas sum stavena na zaden plan. Mora da se napravi nesto vo idnina.