Bethany -> RE: вреќичка за спиење или ќебе? (9.11.2012 11:34:34)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi Ние имаме 6 месеци и досега спиевме со ќебенце и јорганче, ама не можев веќе да станувам по 100 пати за да го препокривам, па му купив вреќа и сега раат сме. Ја купив од Стружанка, убава е , дебелка, без ракави и бајаги му е поголемка, таа ми нудеше 2 броја помали, и сега кога ве читам сфаќам зошто. Тие никој не им ги купува пошто се нема комоција во нив. Ама морам да ве прашам, ги покривате со нешто друго над вреќата? Колку ја плати таа? Е јас денес барав тука кај мене и ништо не пронајдов. Некои со ракави и нозе, како скафандер ама неќам такви, и плус многу лош материјал е. Ќе доаѓам до Ск. деновиве, па ќе одам директ Стружанка. Е сега ако можете точно да ми кажете каде се наоѓа таа продавница (претпоставувам дека има повеќе) ама некоја во центар ако има да можам да кажам на мм кај да ме носи. [sm=smiley1.gif] Opasni se gi krijat tie so ubav materijal.Imam pisuvano lani na temava koga bev vo Anzi mi gi izvadija skafander vrekite so krut i los materijal i probaa da prodadat.E koga vidoa deka ne moze da projde taka pojavija edni od zadnite redovi so ubav i mek materijal i ubava krojka [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Struzanka imas vo GTC dolu vo suteren. Fala, ke pogledam tamu. Inaku jas bas gledav vo Anzi , se vika taka prodavnicata za deca vo Te. a ne znam toa ista li e i vo Sk. So ist gazda? Kako i da e, ne mi se dopadna , a i ne mi ponudija nisto poubavo [sm=smiley1.gif] Ps. Miana, preslatka e [sm=love.gif]
|
|
|
|