RE: Лето 2013 (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Излети и годишни одмори

Порака

Mihaela 2010 -> RE: Лето 2013 (30.5.2013 18:43:12)

Jas bev pred dve god vo nea potidea i bas ko sto vika acemace ubavo e ama ima samo edna ulicka za setanje .bevme privaten smestaj na 30sekundi do more i bas se iznaidmorivme. Tivko mirno bez galami .setavme do sani bic w tamo raj bozji bese

Bethany -> RE: Лето 2013 (30.5.2013 19:25:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia RR

Bethany, за Неа Флогита најдобри критики имам читано за апартамните Манолис и Соња (овие се на некоја Србинка). Во јуни цените во Манолис се 30-35 евра апартман, за другиве не знам, ама изгледаат убаво, чисто и средено.

Октавиа, благодарам. Резервиравме апартман од кај Соња, да Српкиња е, уште поубаво [sm=smiley2.gif]
Апартамините се на 200 метри од плажа, подалеку е, ама па сигурно е потивко, што ни повеќе одговара.
Кај Манолис немаше место. Едвај чекам. И башка цената е одлична. [sm=smiley20.gif]

Andriance -> RE: Лето 2013 (30.5.2013 21:15:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: fila

dali nekoj do sega ima rezervirano preku booking.com i kako ste zadovolni ili kolku e toa sigurna rezervacija

Немаш утка кога станува збор за сигурност...па цел свет денес речиси така и да резервира.
Е сега, за задоволство...зависи кој колку и што очекува...ќе си прочиташ и коментари..ма да и тие не се толку релеванти..

Viktori -> RE: Лето 2013 (31.5.2013 8:01:34)

ништо од одморот мој семеени оваа година. [sm=jezicek.gif]
Додуше не се жалам ептен, пак си истерав неколку кратки викенди на плажа, ама сама.[sm=smiley19.gif]

JovanaJ -> RE: Лето 2013 (31.5.2013 13:24:58)

Ovaa godina nesto mm zapnal za Furka, moze nekoj da podeli iskustva za tamu? kakvo e toa mesto? Prijateli ni gi preporacaa Ekavi apartmani, izgledaat mnogu ubavo, ubava lokacija, blisku do plaza, dosta sredeno...no neznam nisto za pva mesto dali e dobro ili ne.....

kikicka -> RE: Лето 2013 (31.5.2013 22:29:13)

Фурка ти е супер мирно местенце. Во јуни и не е баш се отворено од страна на кафичи и слаткарници а и не е толку раздвижено како што е во Август. За апартманите незнам што да кажам не сум била во нив, ние лани бевме во Фурка во хорелот Олимпион Сансет и преубаво беше иако плажата во нашиот дел не беше убава за разлика од другиот крај. Како и да е ако барате мирно местенце фурка е супер.
ИЗВОРНА ПОРАКА: JovanaJ

Ovaa godina nesto mm zapnal za Furka, moze nekoj da podeli iskustva za tamu? kakvo e toa mesto? Prijateli ni gi preporacaa Ekavi apartmani, izgledaat mnogu ubavo, ubava lokacija, blisku do plaza, dosta sredeno...no neznam nisto za pva mesto dali e dobro ili ne.....

Pepelaska * -> RE: Лето 2013 (18.6.2013 10:01:18)

Има некој од Дојран тука, може ќе одиме викендов па ако има некој нека пише кај има убаво јадење, која е поубава плажа и слично[sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Лето 2013 (18.6.2013 10:13:18)

Uff jas ke se iznacekam do odmor,kraj na avgust a tek septemvri ke fakjame negde patot,kako sto pocnaa gorestinive lele majko ke bide u skopjevo[sm=zmeden.gif]

elenak -> RE: Лето 2013 (18.6.2013 10:15:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska *

Има некој од Дојран тука, може ќе одиме викендов па ако има некој нека пише кај има убаво јадење, која е поубава плажа и слично[sm=smiley1.gif]

Еве мони тео си ја имаме. Цел викенд ли ќе сте во Дојран или само на еден ден?

moni teo -> RE: Лето 2013 (18.6.2013 23:36:21)

od plazite gradskata plaza e najubava vo star dojran, za jadenje ima poveke restorani no NAJubav number 1 e BOEMI se naoga kaj pazart tamu se tri restoranti toj ti doaga vo sredina ubavo i bogato a eftino [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Lacrymosa -> RE: Лето 2013 (19.6.2013 14:26:53)

Кога сме веќе кај Дојран... Дали знаете колку се движат цените за сега за почеток на јули??? апартпани или соби двокреветни??? Битно ми е да се блиску до плажа те во првиот ред куќи, да имаат балкон, саглам кревет и да е чисто... и воопшто дали има жива душа бидејќи знам дека сезоната за Дојран е август

fila -> RE: Лето 2013 (19.6.2013 14:43:17)

rezerviravme Albena bugarija hotel Magnolija prv pat odime tamu pa ke vidime kako ke bide imal li nekoj dosega iskustvo so ovoj hotel

moni teo -> RE: Лето 2013 (20.6.2013 0:27:43)

ne sum sigurna no mislam deka cenata na apertmanite e taa za cela godina a kolku se dvizat nemam pojma, moze da ti dadam brojce od turistickoto biro Dojran tamu ke se javes i tie se ke ti opjasnat

Админ: телефонски броеви во пп.

Snow Queen -> RE: Лето 2013 (20.6.2013 10:58:54)

Девојки коментар за следниве места во Бугарија:
Поморие
Созопол
Приморско
Обзор
Несебар (сум го посетила на прошетка градот), но не и плажите.

А за златни песоци слушам се најдобро,ама цените биле изгор[sm=zmeden.gif]

Tanjat7880 -> RE: Лето 2013 (20.6.2013 13:10:40)

Devojki,jas se spremam za PSAKUDIJA,bungalov Philoxenija,dorucek i vecra nudi i bash sega ima popust[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/sloncek.gif[/image] nekoe iskustvo za tamu,toj del,znam deka plazite se priekrasni no shto ushte e ubavo tamu,me plashi deka ke bide bash pasiveni odmor!

Bethany -> RE: Лето 2013 (20.6.2013 13:14:15)

Хехе Тања, ти оно имаш поголемо дете, па бараш активен одмор [sm=smiley36.gif]
А јас баш барам пасивен [sm=smiley36.gif]

Шала на страна, лично немам искуство, може ќе се јави некој со повеќе информации.
Јас за 9 дена во Неа Флогита и очекувам мир, мир и тишина [sm=smiley36.gif]

Octavia -> RE: Лето 2013 (21.6.2013 18:36:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen

Поморие
Созопол
Приморско
Обзор

Од наведените места, сум била само во Обзор на одмор. Мало место, голема широка плажа, ама постојано, буквално постојано дуваше ветер, некогаш и баш онака силно. Ние бевме одамна, може сега е сменето, ама знам дека прилично шетавме додека да најдеме сместување со сопствено купатило (и тоа што го најдовме немаше кујна, имаше само фрижидер, а се храневме по ресторани). На повеќе места каде што влеговме нудеа заедничка кујна и купатило што се дели (за мене тоа е апсолутно неприфатливо). Местото е многу мало, има ресторанчиња, ама не на сама плажа, повнатре, малку продавници и едно мало плоштатче. ОК место, ама ништо посебно.
Мене Бугарија за одмор не ми се допаѓа. Бев, пробав и не би одела пак. Прво заради морето, мислам дека е најлошо од сите во околинава. Второ далечината. Не се исплати (според мене) толкав пат за тоа што се нуди таму.
Ако патувањето не е проблем, тогаш Турција има одлични услови за цените што се таму. Е сега со немириве, не би отишла баш (иако најверојатно во туристичките места не се ни чувствуваат).

Gardenia -> RE: Лето 2013 (28.6.2013 12:53:59)

Бил ли некој на Палма де Мајорка,па да ми каже некое искуство за местата на островот.Ние се мислиме уште каде да одиме,Шпанија, а Италија многу сакам,ама некако скапо ми излегува,ама на крај не ни бега Хрватска ако не излезе друго нешто[sm=smiley1.gif]

elenak -> RE: Лето 2013 (28.6.2013 13:05:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Бил ли некој на Палма де Мајорка,па да ми каже некое искуство за местата на островот.Ние се мислиме уште каде да одиме,Шпанија, а Италија многу сакам,ама некако скапо ми излегува,ама на крај не ни бега Хрватска ако не излезе друго нешто[sm=smiley1.gif]

Ајде ајде невестуле како скапо, отварај таму пликоата, не туку ги стискај [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]Истерајте еден меден месец од соништата, опуштете се и назад во тројка да се вратите.

miana -> RE: Лето 2013 (28.6.2013 13:09:17)

Богами и јас мислам дека треба да си отидете некаде и да не му ја мислите за парите..уживајте сега додека можете [sm=smiley20.gif]..

Cipi Ripi -> RE: Лето 2013 (28.6.2013 13:15:25)

Поморие
Созопол
Приморско
Обзор

Секаде сум била освен Обзор, дури прв пат слушам. Пофални зборови за секаде, најубавиот одмор во мојот живот ми бил во Созопол! И плажа и море и друштво,ех денови....

Gardenia -> RE: Лето 2013 (28.6.2013 13:33:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Ајде ајде невестуле како скапо, отварај таму пликоата, не туку ги стискај [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]Истерајте еден меден месец од соништата, опуштете се и назад во тројка да се вратите.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Gardenia -> RE: Лето 2013 (28.6.2013 13:35:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Поморие
Созопол
Приморско
Обзор

Секаде сум била освен Обзор, дури прв пат слушам. Пофални зборови за секаде, најубавиот одмор во мојот живот ми бил во Созопол! И плажа и море и друштво,ех денови....

Исто и јас сум била во Созопол и имам само позитивни коментари,местото не е баш многу големо и тогаш се градеше уште, тоа беше некаде 2005 година,ама до сега е сигурно уште поразвиено,се беше супер и за млади и за фамилијарни луѓе

Bethany -> RE: Лето 2013 (28.6.2013 14:37:23)

Што ти требат искуства за таму, хехе. Нема да се двоумам воопшто, ќе одам на слепо [sm=smiley36.gif]
Ама и Хрватска не е лоша, и таму ќе уживате. Што и да одлучите, сигурно убаво ќе се поминете-медено [sm=smiley1.gif]

mamicka_26 -> RE: Лето 2013 (30.6.2013 22:24:58)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Jas bev pred dve god vo nea potidea i bas ko sto vika acemace ubavo e ama ima samo edna ulicka za setanje .bevme privaten smestaj na 30sekundi do more i bas se iznaidmorivme. Tivko mirno bez galami .setavme do sani bic w tamo raj bozji bese

mihaela a sani bic kolku e daleku od nea potidea znaes otprilika

Страница: <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>