masa -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела II (20.6.2013 13:27:53)
|
elena.mak прво добредојде за тебе на темава,колку сме побројни пожива дискусија ќе има [sm=smiley1.gif] Јас вчера бев на скрининг кај Д-р Адамова и бебто е супер сите органи се развиени како што треба и е дефинитивно МАШКО на огромно задоволство на мм [sm=smiley36.gif] Отпочеток докторката ни кажува еве ова е вилицата,очите,среце,нормални комори преткомори,вени артерии,желудник црева,а тој настрана гледа не во мониторот, и по 20 мин вика знаете ова какво е и ние во хор НЕ - машко е.Мм одма дали е сигурна, рече 100% дека е сигурна леле мм се расплака.Втор пат во животот го гледам да плаче.Прв пат за баба му и сега.Рече дека и ќерката кога се родила заплакал,ама не пред мене,не го видов.Мене искрено полот не ми беше битен битно ми беше да е се како што треба,но среќна сум што го усреќив сопругот, а и малата Инекое време вика дека сака братче. За мама докторката рече да пие тотхема и ме стави на диета,повеќе овошје и зеленчук да сум јадела и максимум 12кг да сум се поправела до пораѓај што ќе нема шанса.Јас принципиелно од сабајле си бев само на овошје,ама сега частеа торта за роденден и изедов мало парче,ми ја расипаа диетата.
|
|
|
|