Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Tedi, zboruvas za Adamoska od Sistina? Da ne si ja pomesala so Adamova od Remedika? neznam zosto bi te preprakala kaj Petanovski. Ako e Adamoska logicno e da te preprati kaj nekoj drug d-r vo Sistina, makar sto ne veruvam zosto i taa samata e specijalist bas za IVF
Ne znam dali mislite na dr.Adamova,jas bev kaj nea na skrining vo remedika,ona raboti vo drzavna bolnica a nekoi denovi e vo remedika a moze da e i vo sistina.Za invitro znam deka e najdobar Petanovski od remedika i Lazarevski od Sistina.
arh_diz bas sega gi razgleduvav dokumentite i vidiv deka bas takvo oploduvanje sum imala kako sto pisuva vo dokumentite ICSI ali neuspesno ali nema veza odime ponatamu ke probame pak. Poz
jas bev vo remedika,kako sto napisa Viki73 , d-rkata raboti i vo drzavna bolnica, a nekoi denovi popladne e vo remedika....( a za vo sistina neznam dali odi tamu na rabota, bidejki mene taa licno mi kaza deka ne se zanimava so IVF) moZebi taa vo sistina e druga...
Паровите кои не можат по природен пат да добијат дете ги израдува најавата дека конечно ќе почне да работи Специјална болница за вештачко оплодување во Лесковец во која ќе работи заедно со својата сопруга светски прочуенио генетичар Miodrag Stojković
Poznatiot geneticar dr. Miodrag Stojkovic raboti vo Srebro medical koja e novo otvorena bolnica vo Leskovac.
< Поракaта ја уредил Еца -- 16.1.2010 10:54:33 >
Dr. Miodrag Stojkovic e poznat svetski geneticar i se ima vrateno vo rodnoto mesto Leskovac ima otvoreno svoja klinika za problemite so sterilitetot i za vestacko oploduvanje.I seto toa samo zatoa sto go obozava svojot roden kraj a isto taka vo Juzna Srbija e najveke izrazen sterilitetot pogotovo posle bombardiranjeto. I da ne zaboravam po nekolku mesecna potraga za doktorov eve utrovo go najdov pa da ve izvestam se nadevam deka ke vi pomogne.Eden tako vrven geneticar i toa vo naseto sosedstvo.
Moi bliski luge idea 2-3 godini u sistina i nisto,baska ne bea zadovolni od odnosot.od kako se porodiv dojdoa u |sv.Lazar i mnooogu se zadovolni od dr.Damcevski,prvin sto ima napredok,vtoro od odnosot,vo sekoe vreme ti e dostapen
Јас немам искуство со инвитро. Но мислам дека е многу важен односот доктор пациент. Доколку е докторот и ако е најмалку познат заангажиран за тебе ке успее. А мислам дека оние понеуспесните доктори повеке се трудат околу пациентите за да стигнат до слава .Затоа не гледајте го името на докторот гледајте колку е тој за вас
За оваа работа не треба да одите далеку го имате Таше Трпчевски ординација Плодност во Битола. Човекот е специјалист гинеколог, субспецијалист за IVF и стерилитет. Ако ви треба број негов ќе ви дадам, а ако сака некој ќе му кажам дека на безброј безнадежни случаи има помогнато само да не ја должам овде, ако е заинтересиран некој нека ме контактира на приватен.
< Поракaта ја уредил Матеа -- 16.1.2010 14:13:46 >
Да ви се пофалам бев кај Др.Таше Трпцевски на преглед и разговаравме за инвитро,најпрво да пофалби за позитивноста на докторот разговаравме направивме преглед и ме стави на листата да поднесе барање за инвитро преку фондот.Сега имаме некои испитувања со мм што треба да ги направиме и за едно два месеци докторот рече треба да почнеме со подготовка за инвитро.Малку се чека али мислам дека ќе се исплати. Инаку има многу двојки што чекат за инвитро значи проблемот со стерилитет е се поголем за жал
Bogdancanka vazno rabotata e vo proces. Ke odite na ispituvanja nema da go pocustvuvate vremeto koe treba da go cekate A moze i ke se opustite dvajcata pa ke zabremenis pred na napravis invito. Ima mnogu slucai taka koi pred invitro ili inseminacija zabremenile. Zatoa sto togas ne mislamt dali kes e fati ili ne znaat deka ke pravat invitro
< Поракaта ја уредил arh_diz -- 5.2.2010 13:29:18 >
ма Богданчанке!така треба!ајде само што поскоро ,зашто баш пред некој ден слушав на тв ,дека немало пари од државата за ин-витро,не успеале да набават некои реагенси?!!!!!!!!!!!!!!!! слушнал некој,баш пред некој ден кажаа на тв! така беше насловот на прилогот...нема пари од државата за ин-витро!?
да и јас слушнав ама рекоа дека имало само во три приватни клиники во Македонија,и јас не прашав ништо Др.Таше ми предложи да одам преку фондот....сега само чекаме да ни одобрат од фондот и како што ми рече докторот за едно два месеци ќе може да почнеме
da vi kazam plodnost bitola bilo zakon za invitro naj dobar bil dr tase pa site posle drugi ,ama nie sto da pravime od skopje koj znae kako ide toa ????ne e ednas samo da se odi ,ovde ke bese super ama eve sto se sluci i sega koj znae kolku pari e znae nekoj da mi kaze
i za tase imam slusano ako e privatno te prima odma a preku fondot ne
Таше е многу признат лекар на овие простори, сите прилепчанки кои имаат проблеми со забременување одат кај него. Баш сега на фб гледав албум со слики на деца кои се добиени со ИВФ. Браво за Таше!
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.