@bebe -> RE: Кај кој доктор за IVF? (19.11.2012 17:07:35)
|
Voglavno site doktori od remedika se odlicni, eve jas sum kaj haxi lega i sum mnogu zadovolna, bidejki pred 2 godini pocnav kaj nego na inseminacii i prodolzuvam na invitro sega, znam deka vikaat deka i petanovski i haxi lega se odlicni doktori i sestrata koga me prasa kaj kogo sakam da gi pravam icsi rekov koj e sloboden toj neka bide , i taka izleze doktor haxi lega, se nadevam na uspeh, no ne daj boze nekogas dokolku bi smenila doktor sekako bi pocnala vo druga klinika bidejki mi e nekulturno vo ista klinika i vo ist hodnik kade sto rabotat i dvajcata doktori da preminam primer kaj drug, bidejki veke i doktor haxi lega me poznava, eve i po drugive kliniki gi falat doktorite navistina ne znaes kogo da odberes, no jas mislam i tvrdam deka podobro e kaj eden doktor da odis do kraj otkolku da gi menuvame, bidejki ako doktorot ne poznava kako nekov pacient toj mnogu poveke ke se trudi i sme im pogolem predizvik, i na niv mislam deka im e neprijatno dokolku eden pacient go razocaraat poveke pati, i doktorite si davaat sansi na uspeh kako i nie kako nivni pacienti vo odredena situacija, neli si velime "ako ne bide sega, ke bide sledniot pat" ama TOJ sleden pat mnogu poveke se trudime od prethodniot, kako nie taka i doktorot jas barem taka mislam, seedno ne go podrzuvam vo celost moeto mislenje dokolku e vo drug konteks bidejki sekoj od nas se naoga vo razlicna situacija i mora nekogas da napravime isklucok vo nestata, pozdrav
|
|
|
|