Melanija RR -> RE: Кај кој доктор за IVF? (18.1.2013 23:39:21)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen Ummu_Anja ne si mi jasna navistina . Kazuvas deka se macis so sterilitet ok ?Posle kazuvas se e ok so tebe i soprugot ama ti ponidile ivf so doner. Kazuvas si bila sekade a ne si pravela ifv nitu inseminacija. I sega naednas pravis inseminacija vrz inseminacija pa i ivf. Daj te molam ne gi opteretuvaj temite so gluposti i lagi. Tuka ima zeni na koi navistina im treba pomos i se bi napravile da imaat bebence. zasto me pravis lazga jas za vi strandtvo se odi samo za ivf i inseminacija? za nisto drugo be se odi so ako e vo red so mene i mm znaci ako e vo red ne treba da pravam ivf i inseminacij neli? jas nazalost bev so inekcij tableti prirodni billi banji i talvi raboti za toa sum go barala lekot nadvor ja, mene ne mi treba pomos samo na vas li vi treba? samo vie li ste tie so sakate deca, sto sum ja zivotno stoka pa da si poigruvam so makite na lugeto? ili imas omraza sto sum muslimanka pa koj me sisa cekaj lazga da ja pravam stram da tie da se zastramis!! sto mislis deka igram so nekogo tuka na tuga smetka ako mislam taka. kako ti sto mislis od gospod neka me najde ako si poigruvam so nekoj, gospod da cuva, ti da ne si angel nekoj pa znas dali siram lagi ili igram so zeni so imaat maka fda zatrudnat. ziv bezobrazlug bar na ovaa tema ne sum ocekuvala vaka reakcija!!.. И двата поста се оффтопик не е во ред Anonimen да кажуваш дека некој лаже ,тоа неможе да се докажеш а ниту пак знаеш. Исто така Ummu_Ajna никаде во цитираниот пост не ти се обрати Anonimen на национална основа затоа не ги мешај работите не обвинувај без основа. Дискусијата ви е завршена.
|
|
|
|