LoveableMe RR -> RE: Проверка на проодност на каналите (1.2.2014 14:52:02)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: andrijance90 Gresis LoveableMe ne sum stanala nazalost odamna sum [sm=smiley13.gif]mnogute zdravstveni problemi uste od detstvoto me dovedoa do ova i ete ne kurtuliv i od ovaa maka, da si dobiev bebce bez teskotii, a i kako da ne sum, hormonite vo oktomvri site super bea, prolaktinot sega mi e 70 najvisok do sega [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] a da prasam doktorot mi rece da gi kazam i rezultatot od prolaktinot koga ke zakazuvam za hsg no ne bea gotovi i ne gi kazav, da ne ima vrska hsgto nesto so visok prolaktin? Нема врска пролактинот со ХСГ, важна е само седиментацијата. Пролактинот ти е скокнат, зошто сите овие месеци трчаше по доктори, прашуваше едно-друго и од тој стрес, пролактинот скока. После ХСГ олабави малце и батали доктори, мораш да ја одмориш главата, зошто без одморена глава, џабе ХСГ, џабе триста чуда. Сите потребни работи ги направи и после ХСГ оостави еден период од 6 месеци-1 година без доктори, само придржувај се до одредена терапија (ако треба) и се ќе се среди, млада си, имаш мнгу време. Позз
|
|
|
|