Џесика -> RE: Што би ви рекол мажот ако немате ручек (18.3.2013 22:09:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bilence2 E bravo be zeni[sm=bravo.gif]. Ovoj moj maz e mnogu razgalen. Mora da se j!de neasto zgotveno, pa zatoa imam dva tri dzokeri, koga ke ne mozam da zgaotvam nar!cuvame pecena riba ili peceno pile, pa brzinski garnir od varen oriz. NE deka nesto ke se naluti ili slicno, ama covekot si saka.rucek domasen i sekogas vo planovite e koga i sto ke se ruca, a.posle se drugo. Znaci primer sme se zadrzale niz graad ili slicno, nema kupuvanje giro ili sendvic ili nesto taka, vo restoran mn retko odme, taka sto jas moram sekojdnevno odnapred da imam isplanirano se za da.ne se propusti rucekot doma. Znaci i da ima pricina, dzokerot stapuva na sila, ama jadenje mora da se ima. I plus, nema kaj nas ...od vcera ima mevce, od zavcera m!ndaicka da iskombinirame. Jok, se taze da.e treba[sm=smiley1.gif] И јас го имам истиот проблем, ама кај мене е сигурно ненадминлив... Мора да е зготвено и мора да е топло, т.е испланирано на време... изборот на јадења кои ги конзумира мм е многу мал и ограничен, па ретко се поминува без месо, пиперка е мисловна именка во неговото мени, исто и домат, салати и ми беше несватливо, ама јас од почетокот настапив без многу притресување, и јадна моја свекрва пошто си имала мака 30 години, а гледа дека снаата многу не љуља нечии хирови, си виде-не виде, си продолжи шема... Некогаш ако е многу нервозен или гладен знае да изреагира, ама за такви моменти и хот-дог јаде...
|
|
|
|