|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Инсеминација II
24.12.2014 22:00:38   
Melanija RR
Buli_Buli user posted image уживај во бременостаuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1301
24.12.2014 23:42:55   
bambina34
cestitki Buli- buli , imaj lesna bremenost

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1302
25.12.2014 10:00:49   
Kvisko
Buli_buli честитки. Имај убава и лесан бременост и влечи за нос.
Навистина убав заврпеток на оваа година.

(Одговор на членот bambina34)
Непосредна врска до пораките: 1303
25.12.2014 10:38:52   
Hopeful RR
Buli_buli, честитки!!! user posted image user posted image user posted image

Браво за успешната инсеминација, многу ме радува кога гледам дека не е реда ради, направена само за ваучер, туку стварно носи user posted image !!! Се надевам дека твоето искуство ќе им даде надеж и на другите девојки кои планираат инсеминација, бидејќи ете, сепак успева!!! Имај лесна и пријатна бременост, се читаме во другите теми user posted image

user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот Kvisko)
Непосредна врска до пораките: 1304
25.12.2014 10:58:46   
scared RR
Честитки и од мене Buli_Buli user posted image многу се радувам и се полнам со надеж вака кога има успешни инсеминации user posted image знам дека доколку ја правам и мојата може да биде успешна user posted image Со лесно нека ти е user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1305
25.12.2014 12:34:03   
Libra88
Cestitki Buli i od mene, imaj si najubava i najlesna bremenost! Eve eden motiv plus da ne ja preskokneme inseminacijata i da bideme malku optimisti :)

(Одговор на членот scared RR)
Непосредна врска до пораките: 1306
25.12.2014 12:35:15   
LoveableMe RR
Buli_buli, честитки, твојата ќеркичка ќе си добие братче или сестричеuser posted image user posted image . Ја ставив твојата успешна приказна во оваа ТЕМА, а ќе те ставам и на список на трудници во Сакаме две црти!!.

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 25.12.2014 13:02:01 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1307
25.12.2014 16:12:10   
Buli_Buli
Vi blagodaram na site za iskrenite cestitki.navistina ne treba da se gubi nadez nikogas ne se znae koga ke uspee ete kaj nas so 1 folekul i 14 mil spermatozoidi uspea. Posle 4 godini obidi za vtoro dete uspeavme. Na site vi posakuvamuser posted image samo pozitivni misli i upronost i rezulatot e neminoven.pozzz

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1308
25.12.2014 17:06:16   
SOLE
cestitki buli buli user posted image so sreka, da imas lesna I ubava bremenost I zdravo user posted image

(Одговор на членот Buli_Buli)
Непосредна врска до пораките: 1309
25.12.2014 20:54:44   
bubla
Честитки були були:-) супер старт на новата година :-)

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1310
27.12.2014 1:43:12   
alicka
Nisto od prvata inseminacija..so nova nadez kon novi celi :) cestitki za buli buli

(Одговор на членот bubla)
Непосредна врска до пораките: 1311
27.12.2014 21:19:04   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: alicka

Nisto od prvata inseminacija..so nova nadez kon novi celi :) cestitki za buli buli

алицка, со тебе сме, ете гледаш има успешни приказни, само храбро напредuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот alicka)
Непосредна врска до пораките: 1312
27.12.2014 22:57:40   
Buli_Buli
Samo hrabro alicka.sledniot pat sigurno ke bide.jas voopsto ne se nadevav nemav nikakvi simptomi a ete bidna i gi vidov moiteuser posted image pozzz

Непосредна врска до пораките: 1313
30.12.2014 1:04:20   
lilika9
Buli buli mnogu me izraduva!!!!! imaj lesna i ubava bremenost!!!

Alicka, mnogu mi e zal, prodolzuvame ponatamu, belki ke ne fati majata od buli buli pa ke raduvame vo 2015 :)

< Поракaта ја уредил lilika9 -- 30.12.2014 1:05:32 >

Непосредна врска до пораките: 1314
5.1.2015 9:25:03   
LoveableMe RR
Дали имаме рингерајки што ќе прават инсеминација овој месец?user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот lilika9)
Непосредна врска до пораките: 1315
5.1.2015 15:35:50   
vazna
Da Lovable jas ke pravam ovoj mesec inseminacija veke pocnav so terapija klomifen i od utre treba da pocnam se pockam so puregon po 1 na den mi dadoa 6 ampuli dotorkata rece deka nekade okolu 13 ili 14 januari bi trebalo da bide inseminacijata, iskreno neznam veke dali da se nadevam ili ne nekako ne mi e verno bidejki mi e cetvrta inseminacija no sto e toa e, na site vi posakuvam srekna nova god i bozikni pracnici pa vo novata 2015 da ima sto poveke beinja kaj site nas user posted image

Непосредна врска до пораките: 1316
5.1.2015 15:39:24   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: vazna

Da Lovable jas ke pravam ovoj mesec inseminacija veke pocnav so terapija klomifen i od utre treba da pocnam se pockam so puregon po 1 na den mi dadoa 6 ampuli dotorkata rece deka nekade okolu 13 ili 14 januari bi trebalo da bide inseminacijata, iskreno neznam veke dali da se nadevam ili ne nekako ne mi e verno bidejki mi e cetvrta inseminacija no sto e toa e, na site vi posakuvam srekna nova god i bozikni pracnici pa vo novata 2015 da ima sto poveke beinja kaj site nas user posted image

Jeeee, важна супер вест, ајде те ставам на Список и чекаме убави вести, нека тргне годинатаuser posted image А кога ќе успее не се знае, така што биди оптимистuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 1317
5.1.2015 21:33:09   
lara36
dragi moi eve me i mene. posle nekolku meseci talkanje po drzavni doktori resiv da odam na privatno vo sistina kaj dr ivanovski i mnogu zadovolna se spremam za prva inseminacija veke sum na clomifen i estrofem za nekoj den pocnuvam so gonal inekcii.malku sum napnata i stresna ama potajnose nadevam deka ke bide nesto.

Непосредна врска до пораките: 1318
5.1.2015 23:06:05   
scared RR
Lara36 кој е вашиот проблем? Гледам дека Ивановски ја дава истата комбинација на лекови кај сите па ме чуди малце тоа, нели сите сме со различен проблем user posted image

(Одговор на членот lara36)
Непосредна врска до пораките: 1319
6.1.2015 8:44:47   
bubla
Дозирањето е различно, а другото горе доле слично. Сакаат да има повеќе шанси, со гоналот ги зреат фоликулите (нели тоа е фсх хорнон).
Јас сум се што треба да се направи и да се најде доктор на кој му се верува. Ако се сомневаш во докторот значи ја немаш вистинската комуникација со него.
Ви посакувам среќна нова на сите и оваа година две цртки кај сите.

Непосредна врска до пораките: 1320
6.1.2015 9:24:11   
bambina34
Dragi moi srekni praznici , vi posakuvam mnogu zdravje, sreka , ljubov i da ne ima vo poglem broj so golemi mesinja godinava :)

(Одговор на членот bubla)
Непосредна врска до пораките: 1321
6.1.2015 11:40:38   
kapina
da i na mene ne mi se dopaga toa sto na site ista terapija se dava

(Одговор на членот bambina34)
Непосредна врска до пораките: 1322
6.1.2015 11:47:04   
lara36
kaj mene e se vo red na m.m. najdeno mu e pred 3 meseca astenozoospermija na poslednata kontrola e veke normozoospermija i zatoa odime odma inseminacija.kaj nego otidov po preporaka na moi bliski koi imaa ista dijagnoza i sega so vtora inseminacija imaat pozitiven rezultat

Непосредна врска до пораките: 1323
6.1.2015 12:16:44   
kapina
i nasiot spermogram bese so ista dijagnoza sega e super

(Одговор на членот lara36)
Непосредна врска до пораките: 1324
6.1.2015 13:01:25   
kapina
Oni mozda imat ista dijagnoza kako sto kazuvas no zavisi i kolkav e i procentot na progresivno podvozni kaj nekij moze da se 15 kaj nekoj 30 posto

Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.