RE: Инсеминација II (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

wanna be mum -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 9:33:31)

4тата инсеминација- успешна[sm=nosecka.gif], после 4 год борба, неможам да си поверувам две [sm=duda.gif][sm=duda.gif], на сите да ви се случи чудо од се срце ви посакувам [sm=smiley27.gif]

scared RR -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 9:59:54)

леле колку убава вест [sm=bravo.gif] да си имаш најубава и најлесна бременост [sm=smiley1.gif]
Каде ја правеше инсеминацијата и со што беше стимулирана? [sm=smiley1.gif]

bubla -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 10:18:30)

Bravo wonna be mum :) cestitki i da si imas lesna bremenost!
Mnogu ubavo :)

LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 10:49:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum

4тата инсеминација- успешна[sm=nosecka.gif], после 4 год борба, неможам да си поверувам две [sm=duda.gif][sm=duda.gif], на сите да ви се случи чудо од се срце ви посакувам [sm=smiley27.gif]

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, честиткииииииииииии, ја пиши ни како течеше со што беше стимулирана, кај кој доктор, да те ставам во успешни приказни[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hopeful RR -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 10:55:07)

Јеееееее!!!!! Честитки wanna be mum, знаев, знаев дека според тоа што го пиша е успешна!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ти посакувам најлесна и најубава бременост и две здрави прави бепчиња! Пиши ни повеќе за процесот, како одеше стимулацијата и каква терапија ти дадоа сега, па се читаме и во темите за бременост [sm=smiley31.gif]

gina -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 11:36:20)

wanna be mum [sm=bravo.gif]cestitki i od mene imaj lesna i ubavo bremenost bravo za tvoite dve dusicki[sm=duda.gif][sm=duda.gif]

pepapa -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 12:10:51)

cestitki i so lesno, kade gi pravese inseminaciite? pozz

pepapa -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 12:16:57)

devojki ve molam vase mislenje i kako vie bi postapile, napraviv HSG koe e odlicno, i tamu mi rekoa da ne brzam so inseminacii barem 2-3 meseci bidejki se golemi sansite za prirodno, i sega navistina neznam sto e najpametno da napravam...

Hopeful RR -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 12:38:30)

pepapa, се случува често пати после пропуштањето на контрастот при ХСГ да се прочистат каналите и да дојде до природно забременување, и затоа се препорачува тој период на пауза или чекање. Види процени сама, ти си знаеш колку ти се брза [sm=smiley1.gif] Ако можеш да почекаш - почекај, може и природно да се фати, постои поголема шанса. Со среќа [sm=smiley31.gif]

Kvisko -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 12:39:01)

Pepapa ако немате никаков проблем ниту ти со хормони, овулација и слично ниту со спермограм тогаш пробајте два-три месеци природно. Ако сепак имате нешто и не ви се чека терајте со инсеминации сепак шансите се поголеми со инсеминација.

bambina34 -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 13:39:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum

Cestitki wanna be mum ..imaj lesna bremenost

Melanija RR -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 14:15:30)

wanna be mum дојде твоето чудо и твојот ден [sm=bravo.gif] имај[sm=bravo.gif]лесна и незаборавна бременост.
Се надевам ќе споделиш се што се случуваше и се читаме во темите за бременост.[sm=smiley1.gif]

Libra88 -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 14:33:29)

Cestitki Wanna be mum, dolgo vreme te citam, i eve dojde toj poseben den za tebe. Ti posakuvam da si imas ubava i lesna bremenost!

Kvisko -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 14:38:04)

Wanna be mum честитки и од мене. Имај убава и лесна бременост.

pepapa -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 15:42:35)

Imame problem so oligozoospermija, pa zatoa se mislime sto e najpametno da napravime, pomina eden mesec ke pomine i vtoriot pa so gospod napred.

bubla -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 18:03:22)

a direktno na ivf??

lara36 -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 19:42:23)

wanna be mum cestitki i od mene imaj lesna bremenost

kapina -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 19:42:48)

wanna be mum cestitki za bremenosta

wanna be mum -> RE: Инсеминација II (5.3.2015 21:39:48)

Ви благодарам на сите, Инсеминацијата во Плодност ја правев во Битола, др Таше оваа последнава ми даде дупла доза кломифен , па се со ред нели, прегнил 14 ден, инсеминација 15ден само 24часа по инекцијата имав 3 фолекули по 21мм ендометриоум 10мм, после тоа гел Кренон, не лежев ,напротив напнат и напорен несец ми беше :)) Најважно од се, пред 4 месеци направив хистероскопија дијагностичка и открив полипи 2 месеци бев на терапија, и ете само што ги исчистив останав трудна, така да добар лекар и дијагностика се клучните работи.
Ви посакувам на сите остварување на сонот и многу многу [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (6.3.2015 9:57:18)

wanna be mum, ти благодариме за информацијата, точно правиот доктор ќе т го најде правото решение. Те ставам во Успешни приказни.

Само сакав да те замолам да ни пишеш, викаш хистероскопија, а ХСГ имаше правено и дали на ехо се видоа полипите? Поззз

vazna -> RE: Инсеминација II (6.3.2015 10:35:26)

Wanna de mum bravooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitki za bremenosta da si imas najlesna bremenost, gledas deka sepak treba da se veruva vo cuda bas ovaa inseminacija ti bila srekna.

SOLE -> RE: Инсеминација II (6.3.2015 12:49:38)

Cestitki Wanna be mum, [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] so lesno neka ti e, da imas ubava [sm=nosecka.gif] pozz

wanna be mum -> RE: Инсеминација II (7.3.2015 11:48:46)

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

wanna be mum, ти благодариме за информацијата, точно правиот доктор ќе т го најде правото решение. Те ставам во Успешни приказни.

Само сакав да те замолам да ни пишеш, викаш хистероскопија, а ХСГ имаше правено и дали на ехо се видоа полипите? Поззз

ХСГ во 2012 имам направено, ок е , а хистероскопијата во ноември 2014 за да се провери комплетно состојбата во матката, така ги открив полипите, Ви благодарам на сите за честитиките, секое добро од се [sm=smiley27.gif] Едвај чекам срценцата да ги слушнам за една недела отприлика [sm=smiley31.gif]

lara36 -> RE: Инсеминација II (7.3.2015 17:30:22)

devojki pomina i mojata vtora inseminacija se bese ovoj pat dobro m.m. imase 30mil zdravje ke cekame dve nedeli so dobra misla da pominat i ke se nadevame na uspeh.pozdrav

LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (7.3.2015 22:43:13)

Лара, среќно ајде да се радуваме заедно[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  57 58 [59] 60 61   Следна страница >   >>