Soned1 -> RE: Инсеминација II (23.10.2017 0:55:49)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: alekce83 Најпрво ти благодарам MademoiselleNina на убавите желби и позитивното искуство што ми го посочи. Во врска со мислењата на членките Kapina I Lara36 морам да бидам искрена и да ви кажам дека внесовте немир и вознемиреност во мене. Мислев дека тука, на форумов ќе добијам кураж, совети и подршка. Знам дека намерата не ви е лоша но успеавте буквално расположението да ми го расипете. Ова е мојот последен пост бидејќи не сакам да влијаат одредени коментари на мене. За одлуката за инсемимација одлучив прво јас а потоа и докторот кој е еден од најдобрите специјалисти во оваа област. А дека се мачам воопшто не ми е проблем бидејќи целта е најубава и најбитна, ќе пробам буквално сѐ. А вие драги членки останете ми во добро здравје и расположение. Alekce, со среќа нека ти е, ти посакувам успешна инсеминација! Немој да замериш и да се вознемируваш поради одредени коментари, повеќе од нас поминале низ повеќе постапки и веројатно малку сме отрпнале во текот на се, што според мене е природен начин на справување со сите емоции со кои се соочуваме... Најдобро е да му веруваш на докторот, он најдобро може да ја процени вашата состојба, штом се одлучил за инсеминација, сигурно заклучил дека има шанси за позитивен исход.
|
|
|
|