sandriana RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (23.5.2012 22:45:59)
|
Sekako za nareden pat...[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Pisi mi vo PP tvoe brojce, da si iam za svaki slucaj ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana A be devojcinja,....jas za dzabe si se prosetav do Ramstor preeska....ama, za pamet mi e, koga iskacham sose [sm=duda.gif], docnam 20 min od zakazanoto vreme,cekajki [sm=duda.gif] da stane od spienje[sm=smiley36.gif], nemam tel.brojce od nikogo,i na kraj pamet ne mi e da zirnam vo nadvoresniot kafic, poshto ocekuvam majki so deca sa vidam-a vie site sami ste si bile. I posle 3 kruga niz Ramstor i marketot, koa trgnav da si odam, mi upadnavte u ochi kaj ste-t.e, ja prepoznav Beatris od slikite (generacija Korcaginska sme bile) - ama nemase poenta veke da se ubacuvam. Ete taka, za sledna druzba se nadevam ke uspeam da ve zapoznaam [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Breeeeee ni od mene nekoe brojce nemozese da najdes....pa cim si ja videla Betaris barem da ste se upoznale za drugi put...a bas kje ja upoznaevme Tinka nasa :-))) ajde ova povod za brz nareden pat
|
|
|
|