RE: Бран на Рингераја Дружење (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувања

Порака

AnnaMolly RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 9:30:36)

Е, многу ми е мене рано. Не можам да излезам од работа [sm=smiley19.gif]

Beatris -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 10:43:14)

Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?

Viktori -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 10:50:26)

кај е тоа Барселона? [sm=smiley36.gif] од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година. [sm=jezicek.gif]

Andriance -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 10:54:56)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

кај е тоа Барселона? [sm=smiley36.gif] од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година. [sm=jezicek.gif]

Odma sproti shmizlite...mislam taka najubo kje se razbereme..ili na terasata kaj sto e bikot ahhaha

libra.n -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 11:09:18)

Fiao ti prativ pp da se dogovorime

AnnaMolly RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 11:11:53)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?

Најн. Нема кој друг да ме замени, само јас сум преведувач [sm=smiley19.gif]

Beatris -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 11:22:29)

Женски може ли у 12? Кика завршила работа па да не дреме по улици

Beatris -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 11:29:03)

Жени се чекаме во 12, скоро сите знаат, ако некој дојде у 12.30 ќе бидеме уште таму

Natuska85 -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 15:06:06)

Пичици како поминавте бе?Јас се ставив на рр пред Скопје викам да видам да не поместиле термин да продолжам на кај центар,ама видов не и си се симав пред зграда[sm=smiley1.gif]

Beatris -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 15:29:33)

Се изнагракавме како по обичај [sm=smiley36.gif] А ти што мислеше целодневна да не правиме случајно [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 17:46:41)

ГРАК ГРАКККК [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Andriance -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 18:17:08)

Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren...
neee, sama...raatski da se znae...

a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??

ja kje idam nataka

kikicka -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 18:28:43)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Блиску е ако ја летне Мики[sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren...

a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??

ja kje idam nataka

Andriance -> RE: Бран на Рингераја Дружење (29.5.2012 19:57:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Блиску е ако ја летне Мики[sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ja kje idam nataka

Nata e mnogu busy....nemoze da ni odgovori...na vtor meden mesec e :-))))

Natuska85 -> RE: Бран на Рингераја Дружење (30.5.2012 10:04:32)

Ааа еве ме тука сум,на работа додуша.Еее не се жалам од медениот месец,се погоди стварно[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

А за идење во Неготино во сабота не верувам баш,ептен ми е полна агендата за во Гевгелија[sm=smiley36.gif].Ама затоа па од недела ќе превикате аман од нас[sm=smiley36.gif]

temjana -> RE: Бран на Рингераја Дружење (30.5.2012 10:11:52)

Е пич[sm=smiley35.gif] беее ќе сончате белите газиња од недела а? Алал да ви е вака како вас до 101 и назад се живее. Ве чекам кога ќе се вратите да ми демонстрирате тоа боите што ќе ги фатите[sm=smiley4.gif]

nadica -> RE: Бран на Рингераја Дружење (30.5.2012 10:24:58)

eve me i mene ako ne dojdov za sk se prijavuvam ako se pravi druzba vo Negotino

kikicka -> RE: Бран на Рингераја Дружење (30.5.2012 10:35:07)

Даааа еве Андрианче ке доаѓа во Нг кеја чекаме да се јави кога ке стигнеотприлика и тука да пиши кога како што!

kikicka -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.6.2012 15:07:46)

жени, што праите? Ве нема на терасава...
Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме [sm=smiley1.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме [sm=smiley1.gif]

Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

I jas sum za

Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Камо кафе бе пијачки едни све сте мавнале од сабајле[sm=smiley36.gif] Кажете ако падне договор за утринско саботно кафе, јас секако ќе бидам излезена од сабаје треба крв да проверувам така да планирајте ме[sm=smiley1.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центар[sm=zmeden.gif]

И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центар[sm=zmeden.gif]

Може Лептокарија, мене ми одговара. Само ајде да договориме време! Претходните собиранки ги пропуштив, па баш би сакала да ве видам. Само ќе треба порано да излеземе, пред да фатат големите горештини.

Супер!!!
Ајде накај 10 сакате? Или рано е многу....? И кој кафич сакате исто?

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Calyspo jas i ti sme komsiki mozeme da organizirame sredba [sm=bravo.gif]
Ikana da ne e mnogu rano 10 , so deca ili bez deca

Јас со бебето ќе дојдам, немам кој да ми ја чува, ако сакате ајде еве 11...мене ми одговара и 10 и 11, само да не е накај 1 или 2 по жешкото....

Во 10 е супер! Тамам до кај 12 ќе може да си се прибереме по домите. Арх_диз, и ти си тука?! Па немав поим [sm=smiley36.gif]
Сега уште повеќе сакам да дојдам!
И јас со Филип ќе дојдам, малку и него да го прошетам. Ама да најдеме некое место што е children friendly [sm=smiley36.gif]
Значи?.. Каде точно и кога точно? И ве молам ако не се договориме до кај 16 часот, нека ми пише некој смс зашто дома немам интернет.

Ikana -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.6.2012 15:10:31)

Ајде во 10 и 30 тогаш, пред Мартини сакате?? Или на сред Лептокарија, кај клупите?

Beatris -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.6.2012 15:16:31)

Јас тешко тоа време дека ќе успеам да дојдам зашто Ања ќе ми заспие баш тогаш или нешто пред тоа, така да заглавена сум. Ако случајно ми смени план ќе ве барам кај сте

AnnaMolly RR -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.6.2012 15:19:34)

Ајде видете што ќе се договорите, па пишете ми. Икана, ќе ти пратам број во пп.

Ikana -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.6.2012 15:21:05)

Ајде важи, прати ми и ќе ти пишам порака Анамоли, Беатрисче, ако случајно стане порано А, барај ме и ќе ти кажам каде сме!

Ikana -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.6.2012 15:25:09)

ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!

Fiao -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.6.2012 15:40:29)

Iiii abe vie za u maalo mi se dogovarate a ne vikate a? :) Ustavri za koe vreme se muabetive?

ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!

Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>