|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
29.5.2012 9:30:36   
AnnaMolly RR
Е, многу ми е мене рано. Не можам да излезам од работа user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 601
29.5.2012 10:43:14   
Beatris
Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 602
29.5.2012 10:50:26   
Viktori
кај е тоа Барселона? user posted image од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 603
29.5.2012 10:54:56   
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

кај е тоа Барселона? user posted image од рекорд накај лево или накај десно? Јас коод марс падната, ама на улица македонија се шлаам само пред нова година. user posted image

Odma sproti shmizlite...mislam taka najubo kje se razbereme..ili na terasata kaj sto e bikot ahhaha

< Поракaта ја уредил Andriance -- 29.5.2012 10:55:37 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 604
29.5.2012 11:09:18   
libra.n
Fiao ti prativ pp da se dogovorime

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 605
29.5.2012 11:11:53   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Не можеш да смислиш нешто као - Морам да завршам нешто баш во 12.30?

Најн. Нема кој друг да ме замени, само јас сум преведувач user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 606
29.5.2012 11:22:29   
Beatris
Женски може ли у 12? Кика завршила работа па да не дреме по улици

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 607
29.5.2012 11:29:03   
Beatris
Жени се чекаме во 12, скоро сите знаат, ако некој дојде у 12.30 ќе бидеме уште таму

Непосредна врска до пораките: 608
29.5.2012 15:06:06   
Natuska85
Пичици како поминавте бе?Јас се ставив на рр пред Скопје викам да видам да не поместиле термин да продолжам на кај центар,ама видов не и си се симав пред зградаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 609
29.5.2012 15:29:33   
Beatris
Се изнагракавме како по обичај user posted image А ти што мислеше целодневна да не правиме случајно user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 610
29.5.2012 17:46:41   
kikicka
ГРАК ГРАКККК user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 611
29.5.2012 18:17:08   
Andriance
Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren...
neee, sama...raatski da se znae...

a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??

ja kje idam nataka

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 612
29.5.2012 18:28:43   
kikicka
user posted image user posted image Блиску е ако ја летне Микиuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Neeee, nareden pat ...ustvari nikogas povekje ne pravam ekskurizija...so prikolka na kafe...i posle mojot bil miren...

a ti Nato ako sakas moze i sabota da pieme kafe vo negotino so kikicka?? mislam deka vi e blisku??

ja kje idam nataka

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 613
29.5.2012 19:57:11   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image user posted image Блиску е ако ја летне Микиuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ja kje idam nataka

Nata e mnogu busy....nemoze da ni odgovori...na vtor meden mesec e :-))))

Непосредна врска до пораките: 614
30.5.2012 10:04:32   
Natuska85
Ааа еве ме тука сум,на работа додуша.Еее не се жалам од медениот месец,се погоди стварноuser posted image user posted image user posted image .

А за идење во Неготино во сабота не верувам баш,ептен ми е полна агендата за во Гевгелијаuser posted image .Ама затоа па од недела ќе превикате аман од насuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 615
30.5.2012 10:11:52   
temjana
Е пичuser posted image беее ќе сончате белите газиња од недела а? Алал да ви е вака како вас до 101 и назад се живее. Ве чекам кога ќе се вратите да ми демонстрирате тоа боите што ќе ги фатитеuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 616
30.5.2012 10:24:58   
nadica
eve me i mene ako ne dojdov za sk se prijavuvam ako se pravi druzba vo Negotino

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 617
30.5.2012 10:35:07   
kikicka
Даааа еве Андрианче ке доаѓа во Нг кеја чекаме да се јави кога ке стигнеотприлика и тука да пиши кога како што!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 618
15.6.2012 15:07:46   
kikicka

жени, што праите? Ве нема на терасава...
Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме user posted image

Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

I jas sum za

Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде!

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Камо кафе бе пијачки едни све сте мавнале од сабајлеuser posted image Кажете ако падне договор за утринско саботно кафе, јас секако ќе бидам излезена од сабаје треба крв да проверувам така да планирајте меuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центарuser posted image

И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центарuser posted image

Може Лептокарија, мене ми одговара. Само ајде да договориме време! Претходните собиранки ги пропуштив, па баш би сакала да ве видам. Само ќе треба порано да излеземе, пред да фатат големите горештини.

Супер!!!
Ајде накај 10 сакате? Или рано е многу....? И кој кафич сакате исто?

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Calyspo jas i ti sme komsiki mozeme da organizirame sredba user posted image
Ikana da ne e mnogu rano 10 , so deca ili bez deca

Јас со бебето ќе дојдам, немам кој да ми ја чува, ако сакате ајде еве 11...мене ми одговара и 10 и 11, само да не е накај 1 или 2 по жешкото....

Во 10 е супер! Тамам до кај 12 ќе може да си се прибереме по домите. Арх_диз, и ти си тука?! Па немав поим user posted image
Сега уште повеќе сакам да дојдам!
И јас со Филип ќе дојдам, малку и него да го прошетам. Ама да најдеме некое место што е children friendly user posted image
Значи?.. Каде точно и кога точно? И ве молам ако не се договориме до кај 16 часот, нека ми пише некој смс зашто дома немам интернет.

Непосредна врска до пораките: 619
15.6.2012 15:10:31   
Ikana
Ајде во 10 и 30 тогаш, пред Мартини сакате?? Или на сред Лептокарија, кај клупите?

Непосредна врска до пораките: 620
15.6.2012 15:16:31   
Beatris
Јас тешко тоа време дека ќе успеам да дојдам зашто Ања ќе ми заспие баш тогаш или нешто пред тоа, така да заглавена сум. Ако случајно ми смени план ќе ве барам кај сте

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 621
15.6.2012 15:19:34   
AnnaMolly RR
Ајде видете што ќе се договорите, па пишете ми. Икана, ќе ти пратам број во пп.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 622
15.6.2012 15:21:05   
Ikana
Ајде важи, прати ми и ќе ти пишам порака Анамоли, Беатрисче, ако случајно стане порано А, барај ме и ќе ти кажам каде сме!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 623
15.6.2012 15:25:09   
Ikana
ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!

Непосредна врска до пораките: 624
15.6.2012 15:40:29   
Fiao
Iiii abe vie za u maalo mi se dogovarate a ne vikate a? :) Ustavri za koe vreme se muabetive?

ЕЕЕј заборавив!!! Во форца има дел специјално за деца за играње....ако не можеме и таму...до студентскиот дом во Тафталиџе се наоѓа!

Непосредна врска до пораките: 625
Страница:   <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  23 24 [25] 26 27   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.