kikicka
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR жени, што праите? Ве нема на терасава... Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR жени, што праите? Ве нема на терасава... Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде! ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR жени, што праите? Ве нема на терасава... Ајде во сабота кафе во живо да пиеме бе... Цела недела турбо ми е, ама викенди дома слабо се прибираме I jas sum za Јас сум за, ама ајде претпладне да биде. Попладнето славиме роденден :) Ако сте за утринско кафе, ајде! ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR Камо кафе бе пијачки едни све сте мавнале од сабајле Кажете ако падне договор за утринско саботно кафе, јас секако ќе бидам излезена од сабаје треба крв да проверувам така да планирајте ме ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центар ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana И јас сум ЗА, само може ли да биде некаде Лептокарија, Млечен или Форца, бидејќи немам кој да ме донесе до центар Може Лептокарија, мене ми одговара. Само ајде да договориме време! Претходните собиранки ги пропуштив, па баш би сакала да ве видам. Само ќе треба порано да излеземе, пред да фатат големите горештини. ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Супер!!! Ајде накај 10 сакате? Или рано е многу....? И кој кафич сакате исто? ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR Calyspo jas i ti sme komsiki mozeme da organizirame sredba Ikana da ne e mnogu rano 10 , so deca ili bez deca ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Јас со бебето ќе дојдам, немам кој да ми ја чува, ако сакате ајде еве 11...мене ми одговара и 10 и 11, само да не е накај 1 или 2 по жешкото.... ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Во 10 е супер! Тамам до кај 12 ќе може да си се прибереме по домите. Арх_диз, и ти си тука?! Па немав поим Сега уште повеќе сакам да дојдам! И јас со Филип ќе дојдам, малку и него да го прошетам. Ама да најдеме некое место што е children friendly Значи?.. Каде точно и кога точно? И ве молам ако не се договориме до кај 16 часот, нека ми пише некој смс зашто дома немам интернет.