Pepelaska * -> RE: Бран на Рингераја Дружење (15.7.2012 13:46:10)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR Доаѓаме и ние , сега решивме [sm=smiley36.gif] , сестра ми ке оделе па мора да си ја видам, имам број од Анамоли мислам , ако познаам некоја РР ке и се јавам , исто и вие ако ме видите викајте , ај па можесе гледаме Да знаете што се случи. Си седам јас со пријатели на Пиво Фест и си гледам лево десно кога гледам едно познато лице...таа е, не е таа, таа е, не е таа....на мм му станав сомнителна, вика кај се џариш ма ти [sm=jezicek.gif], седи тука му велам јас одам...одам до неа и велам - Pepelaska? Таа мене - даааааааааа. [sm=bravo.gif] Ја познав од слика [sm=bravo.gif] Е тоа ти е енергија на Рингераја! [sm=bravo.gif] Значи покрај милион локации во Прилеп, покрај 300.000 посетители, гужва низ која не се поминува и прст пред око не се гледа од чад, јаас и Пепелашка се најдовме на ист штанд и во исти 5 квадрати и се запознавме. [sm=bravo.gif] Неверојатно! [sm=smiley31.gif] Баш беше неверојатно, супер што ме позна [sm=smiley1.gif].Само морам да ти кажам, мм ме праша која си и му кажувам уредничката на Рингераја, Палешка [sm=smiley1.gif].Вика ее јас си мислев некоја колешка од факултет, па кога му кажав дека имаш 17 мислам годишен син , се изначуди, многу млада си била [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|