Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ve citam redovno,ama nemam vreme da skrtnam po nesto,a bas si rekov ovoj pat ke se podruzam i jas,ama vo 17.00??Of,jas od Tetovo vo 17.30 stigniuvam,a bas sakav da ve upoznaam,ma da Adrijance slucajno letovo si ja zapoznav
Во 17.00ч во АМГ ќе има 'оговарачка' дружба, кој е за - го чекаме со задоволство Сега за сега доаѓаат: Натушка, Маца, Џесика, Темјана, Андрианче, Фиао... Може и да заборавив некој, како и да е, ред е и некој што никогаш не бил на дружба да ни се придружи!
П.С. После нема да може да се откачи од дружбите Своеволно нормално!
Девојки баш ми е криво, ако стигнам ќе дојдам. Јас денес закажав фризер после цели 6 месеци. Организиран ми е денов максимално за да го изведам фризеров, па уште кафе без дете...тешко. Ако нешто се смени, доаѓам. Поздрав до сите
Во 17.00ч во АМГ ќе има 'оговарачка' дружба, кој е за - го чекаме со задоволство Сега за сега доаѓаат: Натушка, Маца, Џесика, Темјана, Андрианче, Фиао... Може и да заборавив некој, како и да е, ред е и некој што никогаш не бил на дружба да ни се придружи!
што е и каде е АМГ?
АМГ е кафич до бивш Бенетон, карши студентскиот Кузман на Иво Лола Рибар во Центар. Или карши Два Златника
Kje najdeme ajde mestence nekoe...eve tanja vika deka na taa ulica posle 17 se naogjalo mesto..kje se snajdeme aj ela da te upoznaeme i da dokazeme deka nemaaaaaaaa klanovi tuku samo druzbi najglasnii
Kje najdeme ajde mestence nekoe...eve tanja vika deka na taa ulica posle 17 se naogjalo mesto..kje se snajdeme aj ela da te upoznaeme i da dokazeme deka nemaaaaaaaa klanovi tuku samo druzbi najglasnii
Lele i jas sakam ama neznam kako da go izvedam doma ova..Odma inspekcija
Убаво да си поминете сите што ќе одите ,а кој несака несака џабе смеење Кај мене стандард е нешто да искочи
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Lele i jas sakam ama neznam kako da go izvedam doma ova..Odma inspekcija
Ај не туку се вади сега, на пола саат можеш да дојдеш, а и на гужва можеш да се извадиш. Има место пред деловната зграда кај што работам после 5 саат, така да немаш гајле. Ако нема ја ќе ти пуштам порака од мобилен за паркинг во следната уличка ич да не му ја мислиш. Итс нау ор неврррррррр
Lele vie ne me razbirate..Jas rabotam do 16 i 30h Za polovina cas sum doma - znaci vo 17 h ( ziveam udzum neli ) A jas bi trebala da dojdam vo 17h tamu i vo kolku ke bidam doma?? Lele edvaj cekam da ve vidam i ubavo da vi gi objasnam rabotive ..Barem mm da bese doma
И јас договорив со мажето да го чува Филип, доаѓам!!!!!!!
Devojki,ubavo da si pominete,bas mi e zal sto ne ve druzam,samo ednas na humanitarnata sredba bev(nedela bese).Iskreno,pravev kombinacii,ama ne uspeav da smenam marsuta,odime preku obikolnica,pa butel,avtokomanda i n.Lisice,dodeka dojdam....Ke cekam druga prilika
Мианке, постапката е следнава: Зимаш телефон, вртиш кај свеки, викаш јас ќе се задржам на работа, морам да останам итно е, пакуваш стварите и доаѓаш ваму. Пиеш кафе набрзински и шибаш. Пис оф кејк