Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ајде Рингерајки да се дружиме пак, овој пат на дружбата ќе ни се придружи и нашата членка Ummu_Ajna. Ајде договорете ден, место и време, од понеделник по можност
Ајде следниот викенд, ама сериозно по можност накај Центар. Астера не ми се допаѓа мене како игротека. Храната е супер, да, ама... Јас сум болна ужас, а и чекам 15 да дојде да се опарам, па расположена за дружба. Последната ја пропуштив.
e super jas sum cesto vo megdonls, vo aerodrom kaj si ziveam i vo toj megdonls sum idelo cesto posle kapistec sto e, nemate videno do sega ni edna tamo kako mene? jas cesto gledam rodendenski zabavi? idam slatkarnici nekoj i ete vi megdonls, ne po mesta kade ima alkohol
< Поракaта ја уредил Ummu_Ajna -- 11.1.2013 17:04:02 >
Ако планирате со деца да одиме, тогаш единствен мекдоналдс со игротека ни е во Веро Центар. Не дека е на мекдоналдс игротеката, ама до него е ем деца ќе си играат, ем мами ќе си ручкаат јас сум за ама за после 17,30.
jas mnogu sakam da ve zapoznam, ama ako ne vi smeta ja sum so feredze :) ama ne e problem jas koga jadam vo megdonls go krevam i jadam i svrtena sum nakaj ogledalata, i nikoj ne me gleda si jadam si pijam kafe koga stanuvam da si odam go spustam :) e sega ja sum pusac:) edna od vas treba da me krije nadvor sepak stram mi e da me vidi nekoj so cigara a jas pokrijena hahaha
i jas sakam da dojdam da ve zapoznam,no ako bide posle 17 casot,i ako najdam koj da mi ja cuva Eva,ako bideme bez deca ako ne so nejze ke dojdam,samo pisete za koj den tocno,ke mi bide milo da ve zapoznam pa i vie mene ve site
Би сакала да дојдам ама јас сум си лепенка со син ми...тешко без него. И се надевам нема да ме зезне како прошлата недела кога ми заспа како никогаш од 3 до 6 и пол.
Ќе дојдам и јас ама гледајте по накај центар зошто со такси најверојатно ќе идам, без дете па да не ме чини таксито колку еден ручек во елитен ресторан
Женски, може и без деца, а? Па стварно на раат малку да се видиме. А делукс, следниот пат кога ќе дојдам пак во Прилеп, правиме дружба со прилепчанки да се дружиме!
Во 17.00ч во АМГ ќе има 'оговарачка' дружба, кој е за - го чекаме со задоволство Сега за сега доаѓаат: Натушка, Маца, Џесика, Темјана, Андрианче, Фиао... Може и да заборавив некој, како и да е, ред е и некој што никогаш не бил на дружба да ни се придружи!
П.С. После нема да може да се откачи од дружбите Своеволно нормално!