Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Сексот е една од најважните алки во бракот. Повеќето проблеми се појавуваат доколку го нема, а се решаваат доколку го има. За сексот во бракот се вели дека со тек на време станува монотон, непривлечен, без флуид....дури и понекогаш одбивен. За да не ни се случи тоа на нас Рингерајки, предлагам анонимно да откриваме по некој зачин со кој брачниот секс го правиме добар. Се разбира, до мера на пристојност.
Се надевам на одзив
hehehehhe bravo Paleska temava e zakon!!! Vaka sega : kako prvo nemavme vcera sex toa ni e aktivnost 2-3pati vo nedelata,ama ete vcera nemase ,a za vecerva ne se znae heheheheh .Nikogas ne planirame "ajde vecerva..." toa e onaka spontano ,koga ke se bakneme za dobra nok,i dvajcata preku baknez se razbirame dali ke padne sex ili ne. inaku sme vo brak 9 godini,i seksot e se podobar i podobar.Mm ima svoj nacin, t.e. zacin :obozava da imam provokativen dolen ves,pa taka redovno po nesto me iznenaduva ,bilo da e nekoj prsluk,korset, itn... i taka sekogas koga ke nasetime monotonija vednas odime na shoping i veruvale ili ne dobra finta e !!!!! pozzzz
за темава ќе видите после викендот активност,најчесто,барем кај нас тогаш паѓа најмногу секс иако и преку недела не е лошо да се случи,ама јас сум најчесто преморена,па порано заспивам,особено сега во бременоста.
e mnogu mi e smesno ,bas se smeam koga ke ja otvoram temava..\A sto vikate tuka da pisuvame samo koga "padnalo" nesto a ne koga nemalo nisto..Eve kao jas sea- vcera nemase nisto mm zaspa pa ne sum interesna neli?Sto vikate vie ? ili pa i vaka e cepki?
Што треба да се почитува? Зошто да сум анонимна кога сексот не е нешто за криење, најнормална работа мајка природа. Абе жени само да се критикува ! А и башка кога сме анонимни нема да знаеме кој си се освежил , само анонимен изгледа, цепки ептен!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen
цццц...ништо да не се почитувало. Само анонимно на темава. Лелеее не можам тема да отворам
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 19.5.2013 0:04:53 >
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.