Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
што сте се фатиле за ова анонимен бе женчиња,мислиш ова дечињата штркот ни ги донел ... туку од пред некој ден максимално си ја искористивме дневната ,оти е со нас во спална,тоа ќошот не да ни се погоди... а и тепихчето....а бога ми и фотељата.... .....инаку и јас одвај чекам да направиме и детска,оти вака нешто авантуриве реткички ни се
што сте се фатиле за ова анонимен бе женчиња,мислиш ова дечињата штркот ни ги донел ... туку од пред некој ден максимално си ја искористивме дневната ,оти е со нас во спална,тоа ќошот не да ни се погоди... а и тепихчето....а бога ми и фотељата.... .....инаку и јас одвај чекам да направиме и детска,оти вака нешто авантуриве реткички ни се
ostaj sto se anonimni, tuku ne se ni reciti bas mnogu pazi go ova:
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen
Sinokjesnoto iskustvo- so eden zbor - jako
i sovet i zaklucok od ova treba da bide koj? drzte se do tema bre zeni, ne ne interesira dali ste turile recka vcera tuku kako do jako
nejse da se vratam na tema vcera dodeka se tusirav se zabavuvav sama, kako priprema za vecerta, planirav da mu se nacrtam vo dnevna taka gola da zatvoram oci i da se dopiram pa sto bide bide, no toj nesto ne bese vo element pa se otkazav, no ima den i denes inaku bev zaboravila deka i sama znae da bide jako
woooow niki bravo...ova rabotava kako da go naterame soprugot pobrgu da svrsi
jas sakav sinojka ama doagaa nekoi majstori,demek ke renovirame nesto letovo,pa posle nekoja glupa diskusija vodevme za na kraj jas da si odidam da spijam...ke vidam denes kakvo ke bide raspolozenje
au ne, nikako pobrgu svrsuvanje, ke treba pak da pijam nor levo, stetno e po zdravje
ova e kako si go digam raspolozenieto za da mu go dignam negovoto... raspolozenie de...
a moze da se tolkuva i ko safe sex, 100% zagarantirano ne se zabremenuva a i ne se zakacuva nekoja bolestina
3 и 5 веќе пробани,3 не толку успешно(не сум си баш физички спремна),ама добро е , а ова петово многупати испробано и немој да ми верувате на збор,туку веднаш во акција,да видете ..............е сега овие другиве малку потешко,ќе треба да ослабам некое килце а и малку подоооооооооооолгичко да си повежбам аеробик
Вчера - 3 и 5 поза беа застапени од ова сликчево погоре... Кај нас третава поза е тазе откриена и ептен е супер и нтересна и актуелна Се на се, супер беше...Почна на спална,заврши на тепих во дневна
И ние се токмиме цел ден,не се знаеше кој од нас повеќе се силеше ,за на крај дури јас ги пружив алиштата,муж ми во девети сон ај бар ќе си соберам уште некое лебче со кремче
Уф, заборавив јас тука да се пријавам од неделата - ете што значи посветеност на РРаја Неделно попладневно уживање во када, во пар, долго загревање, експлозивен чин
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.