Bethany -> RE: "жолта минута" (24.6.2013 13:16:42)
|
Кога ми се спојат жичките , буквално одлепувам на кратко [sm=smiley36.gif] Како годините одминуваат, се повеќе можам да се контролирам, и гледам да работам на тоа што е можно повеќе, ама ако ми се задеси ПМС, уф тогаш не помаѓа ништо освен да се извикам, изнакукам, зборам се и сешто, јмалку од бес, малку од самосожалување [sm=smiley36.gif]склопам филм во глава и делувам според сценариото [sm=smiley36.gif] Ова за со мм зборувам. Со други луѓе, не до толку блиски, ама кои ги видувам скоро секојдневно, ми се има случено да ме изнервираат и тоа опасно, обично е пропратено со моето демонстративно излегување од просторијата [sm=smiley36.gif] Еднаш додуша на еден состанок, еден не толку близок сорадник/пријател, ме толку има изведено од такт, да го пред сите присутни "замолив " да ја напушти просторијата. Малку се смеам сама на себе кога се сетам, ама па и сега гледам дека повеќе сум ладна и незаитересована, се повлекувам на страна, сега најмногу мм и син ми кога не јаде пример, знаат да ми го дигнат притисокот. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|