Goddess* -> RE: Како проблемот со забременување влијае на бракот? (31.8.2013 3:09:36)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sibela [sm=smiley36.gif] niki me iznasmeja malku.. site koi si go napisavte mislenjeto ste vopravo tesko mi e sto po profesija sum psiholog a za zal lek za mojata situacija i da si pomognam samata na sebe nemozam ,, slaba tocka mie sto premnogu go sakam , si zamisliv da ziveam bez nego , samata pomisla me ubiva,,,se mi vika deka koga ke imame bebe ke se smeni ,, i jas veruvam malku vo toa,,, razgovarav so nego mi veli da ja sakal taa vesterka bi bil sega o nea vo krevet a ne so mene, a tocno e deka i ona nemala sram sto se drzela za zenet maz... a baska sto i taa ima 33 god. nemazena e go gledala nego mlad 26 ona postara i toa i odgovaralo ,,me razbirate[sm=smiley36.gif]jas duri i go najdov brojot na tel na mm i na tel na svekrvata ona duri i se javila na svekrvami da i kaze da me ostavat mene taa da go zemen, i svekrvami i vika a toa nema sansi n vika so zenasi planira deca da ima ona sega na operacija ke odi. i ona zbesnela ,, abe golema istorija sto da vi pisam ,, ama nakratko ,, i jas krenav tel i i se javiv na nea , amori vikam kako ne ti e sram so zenet maz da si. obrazovana si svesna si ili orospija si? ona poludela , i mi vika ama jas sso kogo razgovaram i jas i vikam sram da ti e gospod da ti plati itn, i ona mi zatvori tel. a ako ja vidam ima gola da ja soblecam u sred ulica , oan ke pukne zaso znae deka jas sum plada seuste a ona veke e stara kako tetka da mie ,,veruvajte razmisliv ako si odam ke i go napravam kefot ke i pravam mesto, a taka koga ona go sakala mm i trpela i znaela deka on nokite gi deli so mene,, pa sto ostanalo jas da ne trpam i da ja puknam nea od inaet ,, on se trgna od nea toa go znam i osekam + toa drugarite negovi lom go napravija sto stori taka,, semejstvoto,, jas cel mesec so nego ke karav duri veruvajte ne jadev ne piev nisto bev i infuzija da primam ,,i posle toa mu padna golema zal za mene. ama mu rekov ako uste ednas pravis nesto si odam i ke si zemes nekoja orospija zena sto ona ke seta posle vrz tebe i rogovi ke ti pravi, a taa sto korist ke ima koga znae deka on seute e so mene i + daj boze dete da imam i toa koga ona ke vidi sto ke bara so nego.pa sega tolku razmsliv ako imate nesto pisete.. da ne e ova RR neznam kaj makata da si ja olesnam. Se dodeka si so vakvo razmisluvanje....nishto ne pravish,samo poveke si go komplicirash zivotot
|
|
|
|