RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Gardenia -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 10:52:37)

Добро утро жени,како сте? Јас никако,абе ме утепа настинкава мака мачам,носот е затнат и тече,главата ми е како балон подуена дури повратив нокеска од што ми беше лошо,еве денес не отидов на работа,незнам што да правам страв ми е да не се случи нешто,пијам витамин ц и чаеви нон стоп,ама воопшто не ми е подобро.Вечер ќе одам на гинеколог да видам што ќе ми кажат.
Убав ден на сите

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 10:54:26)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Добро утро жени,како сте? Јас никако,абе ме утепа настинкава мака мачам,носот е затнат и тече,главата ми е како балон подуена дури повратив нокеска од што ми беше лошо,еве денес не отидов на работа,незнам што да правам страв ми е да не се случи нешто,пијам витамин ц и чаеви нон стоп,ама воопшто не ми е подобро.Вечер ќе одам на гинеколог да видам што ќе ми кажат.
Убав ден на сите

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Mora lekar da te vidi,viruscinja ima mal million,malku terapija I se ke bide OK no samo pod lekarska kontrola!

deluxe -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 10:57:58)

Ајде Гарденија да си свариш една топла пилешка супа,со многу лимон,и ке бидеш како нова.Ајде една масажа нека ти направо мт и напокријај се со ќебиња и спијај ,ќе се разбудиш оздравена[sm=smiley36.gif]
И секако лекар да те види ,оти си у другом стање[sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 11:07:21)

што ручеци и зимници сте изнапишале,неможам да ве дочитам,а па да не помислувам да ги направам [sm=smiley5.gif] [sm=smiley1.gif]
ајде јас сум за втроро кафе,а вие
[img]http://netdna.webdesignerdepot.com/uploads/coffee_designs/82.jpg[/img]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 11:13:38)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro utro,ja sum denes koma,nokeska M mi krena T najmnogu 37.5 neznam sto i stana,sabajlevo dobra bese,dali i bese nesto momentalno ili ke premine vo seriozno neznam stvarno,baska dobiv so nenormalni bolki edvaj se dvizam..aj toa ne me zagrizuva tuku so malovo,vcera si bese epten vesela i so jadenje i se,aj belki i e od vozbudava sto trgna vo gradinka [sm=smiley13.gif]

Михаела може е нешто моментално, и М некни така крена одручекта, вчера не го однесов во градинка и цел ден со пилешка супа, чаеви, лимон, мултивитамини од пиковит, прополис, многу овошје и вчера не крена ич Т и денеска повторно во градинка.
А гледам сте сите желни за благо, па еве јас ќе почестам една торта за Јана која денеска прави 8 месеци [img]http://urbantime.com.mk/Joomla/images/stories/urbantime/Cokoladni_fontani/01.jpg[/img]
Непресушна е без гајле има за сите за цел ден[sm=smiley1.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 12:56:54)

Леле Сноу, очиве ми рипнаа ко во цртан филм[sm=jezicek.gif] Јас си се частам локумче со ореви, мм донесе од Крушево викендов кога беше, многу убав локум, мхмх.
Туку како да се кандисам да станам, таман си се стоплив со едно ќебенце пред компјутер, а сакав да се бањам.[sm=smiley13.gif]

miana -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 13:25:46)

Луѓе,кај ни е Јами Мами ?? Да не ни дојде уште едно РР-че на свет ??? Ај да ја побарам јас [sm=smiley1.gif]
Како сте вие? Што има ново? Јас сум била сега изненадно во шопинг и ептен убаво се осекам [sm=smiley36.gif]

AneLav RR -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 14:11:03)

Алал да ти е бе Миана, изненадно у шопинг....[sm=smiley1.gif]Кај мене со децава никој пат не мозе да биде изненадно ако треба и 2-3 месеца унапред ќе се планира шопингот да се организираат баби и све тоа...

miana -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 14:27:42)

Па излегов од работа да си купам доручек и си реков,убаво време ај ке тркнам до бутикон да видам што има ( вчера бев на театар со мм и видов во излог убави работи ) па си влегов во бутикот,си потрошив 5 богородички и сега супер ми е [sm=smiley36.gif] Уште некое блузиче кондурки и спремна сум за зимата

elenak -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 14:53:55)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Па излегов од работа да си купам доручек и си реков,убаво време ај ке тркнам до бутикон да видам што има ( вчера бев на театар со мм и видов во излог убави работи ) па си влегов во бутикот,си потрошив 5 богородички и сега супер ми е [sm=smiley36.gif] Уште некое блузиче кондурки и спремна сум за зимата

Алал вера бе мианке, така ми како. Ајде таму во фалбаџиската тема да дадеш рапорт. Се да признаеш.[sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 14:59:19)

Која е фалбаџиска тема??? Ајде бе си кажам и тука ако сакате [sm=smiley36.gif]
Иначе,керками е иницијатор..Вчера знаете каков муабет ми направи? Мамо,зошто не одиш да си се подновиш со нешто,се со исти работи одиш [sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 21:11:31)

Добра вечер женски!
Еве конечно да се пријавам. Цел ден сум зафатена, и сега кога седнав чувствувам колку нозете ме болат.
Битно си земавме тортичка за на син ми роденденот, па ќе шетнеме утре некаде и верувам ќе имаме убав ден. [sm=smiley27.gif]

Одам сега да ѕирнам што има и по другите теми, ве прочитав сите, ама веќе заборавив што како, толку-изморена сум.
А да, се сетив.

Гарденија, на самиот почеток на бременоста ме фати таква настинка, ужас бев, сета малаксана, се ме болеше. СЕ јавив на матичен и тој ми викаше слободно парацетамол , 3пати на ден и вит. Ц.
Парацетамол е дозволен во првото тромесечие, ама сепак еден повик кај доктор барем и ќе ти рече што како.

Felly RR -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 21:30:23)

Бетани, најубаво да си поминете утре!!! Па ќе почестиш торта.

Bethany -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 21:31:53)

Фала, фала, ќе почестам него како [sm=smiley31.gif]

mosa -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 1:42:18)

ajde dobra vecer i od mene ili mozebi dobro utro kako sakate.Za mene utre (cetvrtok ) e denot d
odam na intervju za rabota .Bas sum pod stres.Se nadevam se ke bide dobro posakajte mi srekicka.

deluxe -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 7:19:01)

Добро утро девојчиња.Моса ти пуштам мнооогу среќа за интервјуто,па ајде овде да се пофалиш со новата работа.Јас еве работно од посабајле ,па тек сега стасав кафе да сварам и весник да купам.Повелете тазе кафенце и тазе вести од светот[sm=smiley36.gif]
[img]http://thepolitigeek.files.wordpress.com/2011/08/coffee-2.jpg[/img]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 7:55:56)

Фала на кафенцето, Делукс, јас ќе ти се придружам!!!
Моса, пуштаме среќа, и чекаме добри вести [sm=smiley20.gif] Изгледа ќе имаме убав ден денес [sm=sloncek.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 8:08:06)

Zdravoooo[sm=smiley1.gif],ubav den I soncev den I ubav vikend so sonce ni predstoi pa od sega mu ja mislam kade ,kako I zoshto da zduvnam...
Mosa "skrshi noga"devojko I ajde "inficiraj" ne nas shto si sedime doma da ne go pravime toa povekje!!!
Jas kafe sakam da a vesnikot ne ti go sakam,ne[sm=jezicek.gif]

Felly RR -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 8:49:44)

Тање, зошто - баш и не се мисли[sm=smiley36.gif] ти само смисли каде и како [sm=smiley20.gif]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 9:27:43)

И јас сакам кафеее

miana -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 9:51:58)

Јас си пијам зелен чај - слабеам ко божем [sm=zmeden.gif]
Пијам зелен чај и јадам како луда [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 10:04:37)

добро утро,кафенцето ми привлече внимание [sm=smiley1.gif],грабам и бегам,еден куп работа ме пречека утрово

Gardenia -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 10:06:01)

Добар ден рр-јки,јас сум денес малку подобро,бев вчера на лекар и имаме 4 недели и два дена и се гледа плод но рано е нели за срцева акција,ќе си почекам уште една недела,и за настинката ми рекоа само парацетамол и чаеви.
Ај наздравје кафенце,јас не сум се напила два дена,се подув со чаеви [sm=smiley1.gif]

Мамичка85 -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 13:31:12)

Ajde Gardenia samo so lesno neka e bez brzanje se ke si dojde vo svoe vreme pozz imaj ubav den bez grizi sto i kako ke bide jas taka bez mnogu misli eve skoro vo 7 mesec stasav [sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (19.9.2013 14:35:45)

Dobar vi den,nie denes bevmena lekar,detevo veselo zivo ama crveno grlce,pa ni dadoa sirupce pa i mama si zede bolovanje bidejki nema koj da ja cuva,pa posle odmor bolovanje nekolku dena,ovaa promena na klimava ne dotolci,cela sum smrznata

Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>