RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 8:42:23)

Добро утро жениии [sm=smiley1.gif]
Махери сте за мотивација за лапачка [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif]
Каква диета какви бакрачи, здравјето е најважно, децата и мајките секако не сакаат другите не мора. [sm=smiley36.gif]

Убав ден на сите!

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 8:50:34)

Da be pomina letoto pa sega udrete na krkanje[sm=smiley36.gif]
Jas sum pred dobivanje pa jadam i lugje duri,ama kaj i da e posle toa go javnuvam orbitrekot,taman zaladi ke moze da se vezba

deluxe -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 8:53:24)

Абе жени гледајте си го здравјето,што вика Палешка[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]уживајте си во тоа што ве прави среќни,јадете си без гајле

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 8:55:23)

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Абе жени гледајте си го здравјето,што вика Палешка[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]уживајте си во тоа што ве прави среќни,јадете си без гајле

nikako gladuvanje,pravilna ishrana i vezbanje,za da ne sakaat i mazite[sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 10:17:50)

Добро утро [sm=smiley1.gif]
Што убаво ми почна денот М убаво си спие па кафенце со него на тераса па Гарденија ни е бремена па па само убави и фини работи да не пратат сите рингерајки.
Ќе части некој појадок,јас сум за бурече[sm=jezicek.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 10:24:49)

еве Меланија повели
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Burek_trokut_3.gif[/img]
навистина убав ден [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ајде и јас стигнав до второто кафенце
[img]http://www.cafemidi.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/i/single_espresso.jpg[/img]

AnnaMolly RR -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 11:04:50)

Аааааај мами ејнџелс, што убав појадок си спремила!
Јас кснав сендвич од дома си носев, па сега ќе пијам второ кафенце.
Денес ме фатила мрза и некако не ми се работи баш, ама што се мора, се мора.
Што ќе правите денес, женски? Каков ви е планот?

deluxe -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 12:13:33)

Јас еве ќе си кажам шо имам во план за попладне само ако не заврне ...[sm=smiley36.gif]Си одам од работа во 2,ќе дремнам,и потоа палам патиките на шопинг,да ја доопремам ученичката со гардероба,бај д веј можи и јас ќе се подновам нешто[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zzaa -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 14:43:38)

Dobar den zenski ubavi,kako ste mi?Ja denes se iznasetav nataka navak da ve zirnam i da castam i jas posle tolku vreme kafe.pa ke pravam rucek ke dojde mm od rabota.
Povelete

[img]http://www4.slikomat.com/13/0917/zt-coffee.jpg[/img]

Bethany -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 15:34:25)

Ззаа, фала за кафето, по ова тмурно време, се чувствувам ептен поспано, па не е лошо кафе пак да се напијам. [sm=smiley1.gif]

Делукс, ај држам среќа и ти убаво да се подновиш. И јас се радувам за некој ден ќе треба да одиме во шопинг за синко.
Тоа е, секоја сезона мора да му се купува се одново, ајде само нека е жив и здрав. Те патики, те зимски обувки, те јакна, тоа покрупни работи, па кај се тренерките, дуксеви, бодиња итн. итн. итн. А сакам и второ, па плус и ако е женско, ајде ќе се провлече до некој месец со тие бебешките работи, ама понатаму, веќе треба и женски парчиња на облека , нели? [sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 15:41:14)

Ehh ne spomnuvajte soping,i nie sme za toa,patiki,pa cizmicki,pa jakna,pa trenerki,pa uste nekoe bluze i pantaloncinja,se komplet,a bogami i jas sum za podnovuvanje
Bethany jas za vtoro se nadevam na zensko pak,taka si imam zelbicka,ako mi se ispolni nemam gajle za garderoba,ako e obratno ke se menjame[sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 15:45:15)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Bethany jas za vtoro se nadevam na zensko pak,taka si imam zelbicka,ako mi se ispolni nemam gajle za garderoba,ako e obratno ke se menjame[sm=smiley1.gif]

може, може, ете договорено [sm=smiley20.gif]

elenak -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 16:06:30)

Е тоа е, секои 2-3 месеци нова гардероба. Мојава е ситна па има некои работи што и се точни ама во преодниве сезони пролет-есен, инаку зимско од лани тешко. Јакна имаме добиено на поклон и некои тренерки имам од лани од роденденот што и беа донесени поголеми ама другото така етапно купуваме. На враќање од одмор направивме една тура шопинг, минатата недела ја подновив со долен веш, денес ќе одиме по патики и така. Туку ова времево залади наедна, планирав цел септемви да го поминеме без патики, со затворените сандалчиња на адидас (всушност идат како патичиња со отвори) и чорапчиња ама не бива. Ладничко е. За нас подновување потешко, се нешто нејзе и треба.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

bucko mal -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 22:42:49)

Sega piev ama nema da te odbijam,stvarno dolgo vreme ne si pocastila[sm=smiley1.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Dobar den zenski ubavi,kako ste mi?Ja denes se iznasetav nataka navak da ve zirnam i da castam i jas posle tolku vreme kafe.pa ke pravam rucek ke dojde mm od rabota.
Povelete

[img]http://www4.slikomat.com/13/0917/zt-coffee.jpg[/img]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 23:15:00)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Ззаа, фала за кафето, по ова тмурно време, се чувствувам ептен поспано, па не е лошо кафе пак да се напијам. [sm=smiley1.gif]

Делукс, ај држам среќа и ти убаво да се подновиш. И јас се радувам за некој ден ќе треба да одиме во шопинг за синко.
Тоа е, секоја сезона мора да му се купува се одново, ајде само нека е жив и здрав. Те патики, те зимски обувки, те јакна, тоа покрупни работи, па кај се тренерките, дуксеви, бодиња итн. итн. итн. А сакам и второ, па плус и ако е женско, ајде ќе се провлече до некој месец со тие бебешките работи, ама понатаму, веќе треба и женски парчиња на облека , нели? [sm=smiley36.gif]

Ех Бетани и јас си сакав женско и сега ете морам и за неа женски алишта да купувам, додека беше бебе, по нешто од братчето носеше, додуша до 40 дена повеќе, после тоа сакав да си ја облекувам во женски работи и ептен некое парче во понеутралана боја и облекував од него, а со поклони што идеа сите носеа за поголема и сега еве залади а многу малку алишта има, ама па доста и пари и даваа, па ќе и купам што да правам, а и на М гледам се му е смалено, а оди во градинка ќе мора и за него, тоа е, само нека се живи и здрави
Една другарка ми даде од нејзината ќерка, ама ништо не облековме, зашто нејзиното е летно, а моето зимско дете и тие бебешките беа танки за во зима, а кога се затопли и беа мали

Felly RR -> RE: РР Кафемат (17.9.2013 23:56:18)

Ај добро вечер, кој е за сладолед повелете. Го дојадувам последниот што ми беше останат во фрижидерот.
[img]http://s3.hubimg.com/u/224538_f520.jpg[/img]

elenak -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 0:24:21)

Фелииии оти не си умна?[sm=smiley36.gif] Арно мислев да си легнувам кај ми текна да отворам тука. Ајде добра ноќ, и така не сакам сладолед ладно ми е[sm=hudicek.gif]

Snowhite RR -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 1:09:07)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Ај добро вечер, кој е за сладолед повелете. Го дојадувам последниот што ми беше останат во фрижидерот.
[img]http://s3.hubimg.com/u/224538_f520.jpg[/img]

Леле Фели и јас имам еден и сега баш се мислев да го дојадам оти времево заладува, ајде заедно таман ќе јадиме

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 7:50:03)

[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/66432_574654772577015_695006330_n.jpg[/img]
Kako ste devojki,pospano ova utro?!Jas da,me mrzi eve duri I dorucek da si zemam[sm=zmeden.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 7:51:21)

A da I TOA TORTATA DA NE JA PIPATE,JASNO!!![sm=smiley4.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 8:15:01)

Добро утро Тања!!! за кафенце сум јас,да ти кажам право утрово е многу тмурно,сум се успала многу,ќерка ми ја закаснив за на училиште,па ајде узбуна автобусот и замина,па мм со кола ја носеше.Колку сум збрканна од посабајлечки,и морам прво благо да си каснам ,и да ти кажам ќе ја пробам тортата ,лути се ама стрвна сум за блачко[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
да... уште ова свари едно турско кафе без шеќер[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 8:22:46)

Добро утро жениииии. Се смрзнав [sm=smiley24.gif]
Јас само чај ќе земам и само ееееедно залаче од тортата [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 8:29:59)

Dobro utro,ja sum denes koma,nokeska M mi krena T najmnogu 37.5 neznam sto i stana,sabajlevo dobra bese,dali i bese nesto momentalno ili ke premine vo seriozno neznam stvarno,baska dobiv so nenormalni bolki edvaj se dvizam..aj toa ne me zagrizuva tuku so malovo,vcera si bese epten vesela i so jadenje i se,aj belki i e od vozbudava sto trgna vo gradinka [sm=smiley13.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 8:48:23)

[img]http://aaronjedwards.com/wp-content/uploads/2010/07/coffee.jpg[/img]
Eve go I turskoto!Shto sum vredna denes BRE

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (18.9.2013 8:50:51)

Ehhhh Mihaela,pocnaa esenskite problemii,ke vidish do vecer kako ke bide,kaci I I vecer temperature jas bi reagirala I dala neshto da ja okrepi.

Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>