miana -> RE: РР Кафемат (26.9.2013 21:58:46)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR мами_ејнџелс, немој премногу да испиеш па да ти се од една причинуват неколку свекрви, уште полошо ќе ти биде [sm=smiley36.gif] Ај со лесно, што да ти кажам, на едно уво влегло , на друго излегло ... Што во животот не помина, сега една свеки ли ќе ти е предизвик [sm=smiley36.gif] Сакам само малку да те орасположам, тоа. [sm=smiley31.gif] А јас од мм порачав на враќањето дома, да ми донесе мекиците од Стража, и мечтаев за нив како ќе ги јадам со сласт, кога оно нешто толку мрсно ми дојде, беа уште топли, ама дали дека стоеја во кесето, па сега ми е лошо [sm=smiley11.gif] Да не се зарекувам па да морам во темата "Што никогаш нема да купите повеќе" да пишувам, ама колку ми е гадно сега, не сакам да ги пробам никогаш повеќе. ајде убава вечер на сите! [sm=9nebesa.gif] I jas neznam sto tolku dzeva se kreva okolu tie mekici od straza,koga pomrsni mekici ne sum probala do sega ....Pa kakvi mekici pravam jas,moze da mi pozavidat ( da ne se faslam sega ) ovie "strazarskive" [sm=jezicek.gif] Jas bev vredna..Sama sum so decava...Napraviv zatvoreni pizzi,dva vida..I pizza pecena ( so testoto sto mi ostana..Pravam za detevo da ima sto da mi jade vo skolo ( ne im davaat uzina.. [sm=jezicek.gif] Sum gi izbanjala dvete,sega cekam da zaspijat i da se izbanjam i da mu ja legnam ...
|
|
|
|