RE: РР Кафемат (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 9:04:29)

Eeeee fala vi na ubavite cestitki,i jas veruvam vo ljubov i vo dlaboka starost,samo Gospod zdravje da ni dava i se drugo ke si dojde samo po sebe...
Pa planot ni e posle rabota da se pribereme doma,da se spremime da zememe detule i da ideme do grad,da sedneme nekade na nekoe rucece,site trojca...
Nekoi specijalni pokloni ne si kupuvame tuku ete taka so rucek i mozebi dobro vince ke si proslavime

Felly RR -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 9:09:40)

Честитки Михаела!!! Нека ви се множат!!! [sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif][sm=darilo.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 10:32:58)

Добро утро женски!
Имам работа ме чека, ама морав да ве ѕирнам.

Михаела, само со љубов и радости да ви е исполнет бракот! Честитки за годишнината, и имајте убав ден сите заедно [sm=smiley27.gif]

Буцко мал, и јас се смрзнам кога прочитав базен [sm=smiley36.gif]

ајде се читаме после ...

bucko mal -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 11:31:59)

Mihaela cestitki I od mene,vi posakuvam mnogu godini ispolneti so ljubov I sreka[sm=rozica.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 11:36:12)

Dobar den devojki,jas denes osven bogat dorucek nishto drugo ne sum vo sostojba da napravam,eve me mrzi kafe da odam da si svaram[sm=zmeden.gif]
Mihaela,bidete zdravi,srekni I dolgovecni I vie I vashata ljubov[sm=smiley31.gif]
Mi treba vasha pomosh odnosno za moja prijatelka mi treba advokat od Skopje,za semejno pravo mi treba(ili kako vekje se vika toa)pa ako imate nekoj svoj da mi preporacate bash bi vi bila blagodarna.

sandriana RR -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 12:54:52)

Жени, од мене чај за мала пауза - повелете
[img]http://www.gladijatori.com/uploads/chaj.jpg[/img]
Mihaela2010, честито годишница, нека се множат, во здравје и хармонија [sm=bravo.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 15:37:12)

Михаела честитки за годишницата,многу љубов и среќа
Ај и јас да си почастам,ми ја донесоа трпезаријата денес [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] ,ептен ми прави мерак
[img]http://1.bp.blogspot.com/-oYHy70EOAIw/TabFb1doqeI/AAAAAAAAAac/O1Qs8lMA0Bs/s320/pizza.jpg[/img]

Carrie RR -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 16:40:46)

Честитки Михаела...вечни да сте [sm=bravo.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (2.10.2013 21:33:02)

Е па женски, ајде на печени бадеми, јас тоа грицкам во моментов.
[img]http://1.bp.blogspot.com/-0Gjnp8BfYGY/UNDyibWOkjI/AAAAAAAAamI/H7BhRrDI55w/s1600/ginger+and+honey+roasted+almonds.jpg[/img]

Прееска бев да пазарувам и фино лепо ги заобиколив рафтовите со благо, кекси и чоколади, и си викам ќе земам овакво нешто кога ќе ми се јаде нешто. Не за друго, малку пауза од благо да направам, ете ми се смачи [sm=smiley36.gif]
Ама и да не посетувам темата слабеење, ама морам да смршам, се здебелив неколку килца, и лошо се чувствувам, тешко ми е, ми смета.

Што правите по ова смрзнувачко време, денес е бррррр [sm=smiley8.gif]

deluxe -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 6:54:23)

[img]http://4.bp.blogspot.com/-KdAhP17EJH4/UNZVozAcd9I/AAAAAAAAP7k/DQxxuyBTtno/s1600/lemon-tea-1920x1080-wallpaper.jpg[/img]
Добро утро ,ладно утро!! ајде чајче од сабајле повелете [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 8:16:04)

Dobar ti cajot deluxe no eve od mene edno HOT kafe[sm=jezicek.gif]
[img]http://scienceblogs.com.br/socialmente/files/2012/01/dreamstime_cup-of-coffee1.jpg[/img]
Se nadevam ke "stigne do vas I ke dadete idea za toplenje oti vaka ne se izdrzuvaaaa

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 8:39:39)

Dobro utro,jas denes se iznaoblekov,dete iznaoblekov abe prava zima..epten epten rano ni zaladi a jas paniram drugiot vikend ajvar da pravam,ima da se smrznam,ke se greeme pored kjumbeto[sm=smiley36.gif][sm=smiley13.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 9:00:45)

Добро утро и од мене, еве сум и јас на работа, се тресам од студ. Дувнав едно цигарче на брзинка со кафе, па чекам сестра ми да дојде и да одам на второ цигарче :)

Палешка РР -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 9:18:08)

Добро утро...едвај пишувам...прстиве мислам ако ги свиктам малку ќе ми се скршат [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 10:18:15)

Добро утро и од мене [sm=smiley1.gif]
Нас ни е топло,дома си се грееме М си дреме по малку а мама со кафе на РР[sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 11:15:04)

Добро утро, добар ден!
Е многу е ладно, од сабајлето клима работи кај нас, инаку без ич не бива.

А демек сонце гледам надвор, треба со синко да излезам да го прошетам малку, ама ич не ми се излегува.. ќе видам што ќе направиме [sm=zmeden2.gif]

anaana -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 11:28:45)

auuu lugje ova sibir.... nadvor gledam sonce, vo kancelarija ladno sto da vi kazam.. ajde veke neka dojde 15ti pa da pustat greenje :)))
a do togas toplo kafe, i po nekoe kebence da se stoplime..

Bethany -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 14:25:58)

како да не е Сибир кога тука кај нас на планината паднал снегот. [sm=smiley1.gif]
Јас бев во прошетка, на сонце е убаво, ама што се тргнеш од сонцето смрзнувачка.
Покасно планирам да одам да најдам некои патики да купам, за вежбање [sm=smiley14.gif]
Да, да почнувам од понеделник и едвај чекам малку да се размрдам, знам колку поубаво се чувствувам во секој поглед кога се испразнам со вежбањето. [sm=smiley20.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР Кафемат (3.10.2013 17:25:51)

леле луѓе СМРЗНАВ [sm=hudicek1.gif]
[img]http://www.ctsweep.com/blog/wp-content/uploads/2011/10/fireplace-by-krazy79.jpg[/img]
ајде на греење

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 9:05:22)

Dobro utro,kako gi prezivuvate ovie zimski temperature devoki?!Jas se zalediv,parno nema,snoshti duri I go sonuvav,kao utro e go pushtile I e toplo I koga stanaf se damlosaf,do koga ke trpime vaka bez parno,deca imame site doma shmrkame[sm=hudicek1.gif]
Sega se mislam da se javam vo toplifikacija za da mi kazat kolku toa treba da smrzneme za da ne stoplat I toa za SITE PARI shto gi plakjame,zasluzuvaat gragjanski otpor I nikoj da ne plati pa ke vidime dali vaka ke se odnesuvaat,no toa e monopol I nikoj nishto ne mu moze I ke si pravat shto si sakaat..e mnogu sum gnevna I lutaaaaa

Mihaela 2010 -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 9:09:50)

Jas nekade na net citav deka navodno ako e ladno i porano ke go pustat parnoto,ama izgleda gledaat sonce pa nekako ne im se pusta,stvarno sramota,a im go plakjate cela godina...
Nie uste ne sme pocnale po doma da toplime,nekako nemame uste potreba,inaku pocnuvame so klimata i sega za ovoj period nie super...bas gledav na vremenska prognoza slednata nedela ke imame do 22-23 stepeni,se nadevam ke drzi uste malku po normalno vreme

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 9:14:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Jas nekade na net citav deka navodno ako e ladno i porano ke go pustat parnoto,ama izgleda gledaat sonce pa nekako ne im se pusta,stvarno sramota,a im go plakjate cela godina...
Nie uste ne sme pocnale po doma da toplime,nekako nemame uste potreba,inaku pocnuvame so klimata i sega za ovoj period nie super...bas gledav na vremenska prognoza slednata nedela ke imame do 22-23 stepeni,se nadevam ke drzi uste malku po normalno vreme

E toa I so dogovorot se obvrzani,da ima topline vo domot bez razlika na grejnata sezona,cekaat tri dena tem.da e pod 15 stepeni I togash se obvrzani da go pushtat,no nadvor e daleku od 15 stepeni a koj den e vekje taka I oni aber menaat,ne vikam da go puknat maksimum no da stoplat treba!STRAMOTAAAA jas plakjm sekoj mesec po 4 700 denati,vakvo neshto do sega ne sum doziveala I sega na toj troshok treba I klima ili grealka da pushtam[sm=zmeden.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 9:40:12)

Eve vrtam toplifikacija,se uklucuva mejli koe bara da ostavam poraka za posle signalot da me izvesti deka nema mesto za novi porakii[sm=smiley7.gif]

Bethany -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 13:46:25)

Добар ден женски!
Еве едно чајче од мене за стоплување.
[img]http://dreamsintoplans.com/wp-content/uploads/2009/01/teatime.jpg[/img]

Вистински е ладно, ние на клима се грееме, добро ни е овака се уште, ама некако неочекивано залади, се уште споредуваме како беше лани-во ова време топло на краток ракав одевме, а сега зимска јакна треба за надвор.

Денес ќе ми е поопуштен ден се надевам, се наспав подолго, ама затоа се надевам син ми нема да настине, нешто ноќва се будеше милион пати, се нешто кенкаше. Јас ќе го витаминизирам екстра денес, па ќе видиме што ќе биде [sm=smiley1.gif]

Annet -> RE: РР Кафемат (4.10.2013 14:07:17)

Здраво и од мене,Признавам дека ме нема многу често,ама тоа е дека нема за мене ред на компјутеров.Керка ми цееел ден цртани гледа......
Тука кај нас е денес сончево,се прошетавме,и така..Се надевам дека викендов ќе го искористиме повеќе.ЈАс го пијам веќе моето 3то кафе,повелете...[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>